- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kaptanım kolumu kaldıracak halim yok bu saate kadar 2281 adim attım sadece şoka girdim ben 20000 yapan insanın buralarada gelemiyorum fazla kusura bakmayınTakim cok sessiz yine
Tebrikler rakibem baya hızlısınTemizlik yapıyorum kızlar.. ama diyetimi bozmadım. Kahvaltiyla duruyorum su içiyorum sürekli, yoruldum bide dünden kollar hamladi, daha 300 jj yaptim bu arada bugunn. Her fırsatta biraz daha yapmaya çalışıyorum. Bugün adımım az olacak çünkü .
Geçmiş olsun canımKaptanım kolumu kaldıracak halim yok bu saate kadar 2281 adim attım sadece şoka girdim ben 20000 yapan insanın buralarada gelemiyorum fazla kusura bakmayın
Tebrikler rakibem baya hızlısın
Ay hoşuma gidiyor sanki ya. Bide esim bana sabah sıkılaştın baya deyince iyice gaza geldim galibaCanim zorlama kendini istersen j.j zor bir hareket yarin işe gitceksin dikkat et
Ay geçmiş olsun canım ya. Dinlen canimKaptanım kolumu kaldıracak halim yok bu saate kadar 2281 adim attım sadece şoka girdim ben 20000 yapan insanın buralarada gelemiyorum fazla kusura bakmayın
Tebrikler rakibem baya hızlısın
Hic bisi
Daha hic spor yapmadim kiKesin sporda heedur ben 100 daha ziplayim
Ne oldu canım nazar mi ettik sana yaDaha hic spor yapmadim ki
Daha erken yaparim canımNe oldu canım nazar mi ettik sana ya
Sen yine de çok zorlama kendini az yapDaha erken yaparim canım
Dun aksam 100 jamping jack yaptim burdan cikinca
MaşallahHic bisi
Kiz sporlarimi yaptim benKesin sporda heedur ben 100 daha ziplayim
Bence sen az yap yarin iste çarpik gezcenSen yine de çok zorlama kendini az yap
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Çok şükür daha iyi serviste yer olmadığı için eve getirdik. Dikkat etmemiz gerekiyor işte. Stent takıldı. Bir damar riskli olduğu için açılmıyor tıkalı malesef. Hep tetikte yaşıyoruz. Amcam dedem hep kalp krizinden vefat etti. O sebeple ailede olunca ekstra Bi korkutuyor malesef.Mucizemsn canım nasılsın? Baban nasıl oldu?
Tekrardan çok geçmiş olsun evde çok iyi bakılması gerekiyor işte..İyiyim canım sağol sen nasılsın? Çok şükür daha iyi serviste yer olmadığı için eve getirdik. Dikkat etmemiz gerekiyor işte. Stent takıldı. Bir damar riskli olduğu için açılmıyor tıkalı malesef. Hep tetikte yaşıyoruz. Amcam dedem hep kalp krizinden vefat etti. O sebeple ailede olunca ekstra Bi korkutuyor malesef.
Afiyt olsun canım..Menüm;
Sabah 10.00
2 yumurta 2 sucuk domatesle menemen + 6çilek+ 7 badem+2 zeytin+ yeşillik
Ara
1 parça çikolata ve 1 muz
Akşam; 17.30 bitiş
Balık+salata
Suyu az içtim saymadım.
Ne yaptın spor olarak canım???Maşallah
Kiz sporlarimi yaptim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?