- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Senin nickte sıkıntı varBir o elifeylul ben degilim
38yasindayim canim
Kırmızısiz bir hafta olmuyor ki daha eklemedigim isimler var gelmiyorlarBaslamis kirmizilar gene
Iste erken evlenen yol alirmisSenin nickte sıkıntı varbenden 3 yas büyüksün ama ne ara 19luk bebe büyüttün benim en buyuk 6 yaşında :/
Kırmızısiz bir hafta olmuyor ki daha eklemedigim isimler var gelmiyorlar
Kiz sen de hemen havlu atiyonGidem de midemi falan aldıram bari başka türlü olmayacak
55 kiloda 1 ekmegi hangi mideye yiyosunuzkiBana kalsa her öğün 1 ekmek yerim abla
2 haftadir beyaz ekmegi bıraktım ama 2 dilim tam bugday ekmegi yetiyor
Duzenli gelmeyenleri cikar cnm menü tablosundanKırmızısiz bir hafta olmuyor ki daha eklemedigim isimler var gelmiyorlar
Benim mide biraz büyük sanki55 kiloda 1 ekmegi hangi mideye yiyosunuzki
Öyle yapacağım artikDuzenli gelmeyenleri cikar cnm menü tablosundan
Senin icinde boşuna vakit kaybi
Öyle valla bende şimdi bakayım diye girdim yemek yapıyorum yürüyüşümü yaptım akşama da Leslie ve jjTakim cok sessiz yine
Haftsonu cok normal cnm :))Takim cok sessiz yine
1bardak sıcak süte 1yesil cay 5gun boyunca ikindide araogunde diyo canimE Elif_Eylul yeşilçay süt vardı bi ara atmıştın Ama bulamadımödem atan onun detoksu çıkıyor sadece ikindi vakti içince faydalı oluyordu dimi sadece ikindi vakti kaç gün yapayım
Canim zorlama kendini istersen j.j zor bir hareket yarin işe gitceksin dikkat etTemizlik yapıyorum kızlar.. ama diyetimi bozmadım. Kahvaltiyla duruyorum su içiyorum sürekli, yoruldum bide dünden kollar hamladi, daha 300 jj yaptim bu arada bugunn. Her fırsatta biraz daha yapmaya çalışıyorum. Bugün adımım az olacak çünkü .
MaşallahTemizlik yapıyorum kızlar.. ama diyetimi bozmadım. Kahvaltiyla duruyorum su içiyorum sürekli, yoruldum bide dünden kollar hamladi, daha 300 jj yaptim bu arada bugunn. Her fırsatta biraz daha yapmaya çalışıyorum. Bugün adımım az olacak çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?