Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyene giden arkadaslar var bence listelerinden faydalan 2ögun sana yaramiyo olabilir azar azar 3ogun ara seklinde yapsan

Bi diyetisyenle calissana ordaki tartida yagini suyunu gorursun daha iyi olur bence

Ne olcak skandal

içtim canım gece 1 lt den 1 bardak fazla içtim .
Ben de şok ben de iptal ama ben inanıyorum geçecek .
Bizde sana inanıyoruz. 4 gün sıkı çalış.
A101 de çok güzel şişeler var canım bakabilirsin ordan
yağmur çok yağıyor niyetimde var aslında ama yağmur durursa koşacağim öğle arası
Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...
Az yendiğinde de evet vücut kilitliyor kendini. depolama moduna geçiyor. gulenyuzumsunsen o yüzden ideal yeme düzenini kurman lazım

Hahahaha ya tek korkum cuma regl olmak patlarım yoksa

Herhafta diyoruz 1.ci olamıcaz ama birsekilde artıları eksiye çeviriyorsunuz kızlar toparlanma zamanı bugunden itibaren menulere dikkat edersek herkes güzel eksiyle gelicektir eminim

Tabiki de kızlar toparlanın bakalım

Sabah. 2 haşlanmış yumurta,,, 1 dilim peynir
Öğlen. protein salata
Akşam. sebze çorbası yoğurt t

Hepimiz eksi geleceğiz mutlaka

55-70 kg için örnek diyet listesi.

70-85 kilo arası için örnek diyet listesi

Faydalanmak isteyen olursa size uzun süredir ben ve çevremin deneyerek başarılı olduğu listeleri ilettim arkadaşlar. tamamen öneridir. fikriniz olur en azından. aç kalmak kalıcı zayıflatmaz. umarım yasak bişey yapmamışımdır. yasaksa deyin hemen sileyim.

tabiki yapmadım
zaten Adet olmadım
Birde kaçamak yaparsam cuma ya sabit olurum ya artı . Ama beeeeen bunu istemiyorum

Bayrama 80 olmam gerekiyor.
(Çok zor ama )
Ezeli ortim ebedi rakibim bayrama istediğimiz kiloda olacağız, buna eminim
Bende hap kullanmadan olayım diye bekliyorum ama gelen giden yok
Uzun süreli açlık da regl olmama yapıyormuş diye okumuştum, bir bakın istersen. Ve bence artık hap kullan, rahatsız ediyordur.
Gerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
Olacak olacak ...

Herhafta diyoruz 1.ci olamıcaz ama birsekilde artıları eksiye çeviriyorsunuz kızlar toparlanma zamanı bugunden itibaren menulere dikkat edersek herkes güzel eksiyle gelicektir eminim

O zaman totemi bozmayalım yok yok bu hafta çok artı var birinci olamayız

inşallah canım çok sağol
Ödem mi canım bu Ödemdir diye düşünüyorum
Bende ne olduğunu bilmiyorum öyle düşünüyorum canım

inşallah canım çok sağol

Bende ne olduğunu bilmiyorum öyle düşünüyorum canım
Gecen hafta da aynı oldu galiba benim gibi ödemelerin var ise bol su iç bence kaçamak yapma bir süre yapmıyorsundur da

Rakibin olarak bile sevinemedim cnm :))
Gece cok su icmişin, aksamda gec yemişin
Bence yarina cogu gider
Cuma eksi olacagina eminim ama benim kadar olma
Gece çok su içtiğime
Akşam geç yediğime dikkat edip yorum yaptığın için teşekkür ederim mutlu oldum
Eksi konusunda söz veremeyeceğim

Kızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.

Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süre neyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…