- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Diyetisyene giden arkadaslar var bence listelerinden faydalan 2ögun sana yaramiyo olabilir azar azar 3ogun ara seklinde yapsanSenin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.
Saatleri genişletsem bir öğün daha eklesem yedikçede yiyesim geliyor .
Benimki ödem ben gideceğine inanıyorum
Bi diyetisyenle calissana ordaki tartida yagini suyunu gorursun daha iyi olur benceSenin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.
Saatleri genişletsem bir öğün daha eklesem yedikçede yiyesim geliyor .
Benimki ödem ben gideceğine inanıyorum
Bizde sana inanıyoruz. 4 gün sıkı çalış.Ne olcak skandal
içtim canım gece 1 lt den 1 bardak fazla içtim .
Ben de şok ben de iptal ama ben inanıyorum geçecek .
yağmur çok yağıyor niyetimde var aslında ama yağmur durursa koşacağim öğle arasıA101 de çok güzel şişeler var canım bakabilirsin ordan
Az yendiğinde de evet vücut kilitliyor kendini. depolama moduna geçiyor.Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...
Hahahaha ya tek korkum cuma regl olmak patlarım yoksaafiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım.
ay valla 7 den sonrası net artı
Günaydın canım süper, eksidesin :)
spor ve su. akşamları hafif geçirmeye çalış. bak kesin eksidesin. bi lokmadan bişe olmaz deyip atarsan ağzına çok şey oluyor ama
İnsanız, modumuz iner çıkar. iyi düşünelim iyi olsun. Yapabilirsin. Birlikte yaparız.
ooo hızlı gidiyosun ama
Günaydın canımartı başlamak çok üzücü ama cumaya daha 4 gün var, eksiye dönebilirsin.
Yook seni hiiç yanlış anlamayız. birbirimize destek olmak için burdayız. iyiki varsınız hepiniz
ay hazırlıksız yakalanmak çok kötü. bende genelde pedi yedeklemeyi unuturum, regl şişkinliğin inecek, bide ipi sıkı tutarsna ooo cumaya süper gelirsin.
oo ablacım nerelerdesin ya özletiyosun kendini. hoşgeldin. amin, inşallah.
Kaçamaklar kaçamaklar nilaycımm:) çorba iç su iç kayısı vs. ile destekle canım tuvalet için.
ne desem bilemedim ki, regl de olsan iyice eksiye geçersin rakibem dimi. ay benim adetime daha var ama napsam ben de kıskançlıktan bi daha mı adet olsam
ne ggüzel tatlılar onlar.. off.. ay canım çekti.. zalımsııınn
bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.
Migi biz birbirimizin motivasyonunu diri tutmak, yanlışlarını söylemek, doğruya yönlendirmek, görmediklerini göstermek için buradayız. amacımız aynı, sağlıklı beslenme ve ideal kilomuza ulaşma. aynı yolda yürüyoruz ve düşeni tutup biz kaldıracağız. aramızda kal ki, seni yolda görebilelim ve sana destek olabilelim. Gitme kal bizimle, birlikte başarırız.
artık benimde öyle oldu vallaHahahaha ya tek korkum cuma regl olmak patlarım yoksa
Tabiki de kızlar toparlanın bakalımHerhafta diyoruz 1.ci olamıcaz ama birsekilde artıları eksiye çeviriyorsunuz kızlar toparlanma zamanı bugunden itibaren menulere dikkat edersek herkes güzel eksiyle gelicektir eminim
Biz yaparız tabikiii. Yine 1. olacağız.Herhafta diyoruz 1.ci olamıcaz ama birsekilde artıları eksiye çeviriyorsunuz kızlar toparlanma zamanı bugunden itibaren menulere dikkat edersek herkes güzel eksiyle gelicektir eminim
Bence regl yüzünden bu durum. Takılma 700 gram hemen gider regl sonrasıBen artıdayım cuma 65,1
Bugün 65,8
Fark 700 gram
regl olmam lazım bugün yarın ondan sanırım yoksa tatlı falan yemedim hamur işide yemedim.1 kase kısır oda cumartesi 3 - 4 gibi
Ezeli ortim ebedi rakibimtabiki yapmadım
zaten Adet olmadım
Birde kaçamak yaparsam cuma ya sabit olurum ya artı . Ama beeeeen bunu istemiyorum
Bayrama 80 olmam gerekiyor.
(Çok zor ama )
Uzun süreli açlık da regl olmama yapıyormuş diye okumuştum, bir bakın istersen. Ve bence artık hap kullan, rahatsız ediyordur.Bende hap kullanmadan olayım diye bekliyorum ama gelen giden yok
Olacak olacak ...Gerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
O zaman totemi bozmayalımHerhafta diyoruz 1.ci olamıcaz ama birsekilde artıları eksiye çeviriyorsunuz kızlar toparlanma zamanı bugunden itibaren menulere dikkat edersek herkes güzel eksiyle gelicektir eminim
Ödem mi canım bu Ödemdir diye düşünüyorumNe olcak skandal
içtim canım gece 1 lt den 1 bardak fazla içtim .
Ben de şok ben de iptal ama ben inanıyorum geçecek .
inşallah canım çok sağolEzeli ortim ebedi rakibimbayrama istediğimiz kiloda olacağız, buna eminim
Uzun süreli açlık da regl olmama yapıyormuş diye okumuştum, bir bakın istersen. Ve bence artık hap kullan, rahatsız ediyordur.
Olacak olacak ...
Bende ne olduğunu bilmiyorum öyle düşünüyorum canımÖdem mi canım bu Ödemdir diye düşünüyorum
Rakibin olarak bile sevinemedim cnm :))Cuma 88.3
Pazartesi 90.3
Gecen hafta da aynı oldu galiba benim gibi ödemelerin var ise bol su iç bence kaçamak yapma bir süreinşallah canım çok sağol
Bende ne olduğunu bilmiyorum öyle düşünüyorum canım
Günaydın canımGünaydın herkese sabah çok erken çıktım tartıldım ama yazamadım eve geçince yazarım
Gece çok su içtiğimeRakibin olarak bile sevinemedim cnm :))
Gece cok su icmişin, aksamda gec yemişin
Bence yarina cogu gider
Cuma eksi olacagina eminim ama benim kadar olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?