- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Vermem de almamda genelde canım .Ramazanda kilo verenlerdenmisin
afiyet olsun canım21.03.2020 pazar menüsü
Kahvaltı saat 10.00
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
5 zeytin
2 dilim börek
Omlet
Öğlen 13.30
Kırmızı lahana salatası
Mercimek çorbası 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
Aksm 20.00
Tavuk dünyasının sadece tavuğu ( kendim yaptım hazır değil ) 4.5 çatal makarna , 1 bardak ayran salata
1 litre su
Dun spor yoktu
Zipzip- @Elif Eylül
Allah kabul etsin canım.Günaydın mutlu haftalar kızlar
Dün çok yoğun geçti takıma gelemedim..
Akşam yemeğim geç oldu ama öyle olmak zorundaydı bugünlük.
Bugün niyetliyim gece 1 lt su içtim niyetlendim menüm de şöyle
Kahvaltı 11:00
1 yumurta çemenli
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
3 parça Tel peynir
15:00 5 yk Kıymalı yeşil fasulye 1 bardak ayran
Akşam 20:00
1 porsiyon Adana
1 şiş kuşbaşı
Köz sebze salatası
Maden suyu
4 lt su
ay valla 7 den sonrası net artıSimit açma yemedim ama çok geç saat bir akşam yemeği yedim ödüm kopuyor
Günaydın canım süper, eksidesin :)Günaydın canlarım en azimli en hırslı haftamız olsun inşallah
Cuma 82.7
Bugün 82.5
spor ve su. akşamları hafif geçirmeye çalış. bak kesin eksidesin. bi lokmadan bişe olmaz deyip atarsan ağzına çok şey oluyor amaZipzip- E Elif_Eylul kızlar bu hafta en ufak bi kacamagim olmayacak cumaya eksi gelicem söz veriyorum sporuda attiricm
İnsanız, modumuz iner çıkar. iyi düşünelim iyi olsun. Yapabilirsin. Birlikte yaparız.Bugün modum düşük şekilde başladim anksiyete krizi geçiriyorum regl öncesi agrestif oluyorum.
sabahtan beri düşünüyorum.
bide yaziyorum yaziyorum düşünüyorum.
kırmızı odaya başvurmam lazim kendimi acilen.
kusura bakmayin arkadaşlar.
ooo hızlı gidiyosun ama
Günaydın canımGunaydinnnn güzeller
Hepimiz icin Cok güzel bi hafta olsun insallahhhh
Ben malesef artiyim -+ 500
Yazdiklarim harici hic bisey yemedim
Yinede haftaya artisiz basliyamadim
Sabah kalkinca 8 de direk tartildim, cuma 11 de tartiliyorum
Yook seni hiiç yanlış anlamayız. birbirimize destek olmak için burdayız. iyiki varsınız hepinizBen kimseye git demedim arkadaşlar yanlis anlaşılmasin benim haddime degil kimseye git demek
ay hazırlıksız yakalanmak çok kötü. bende genelde pedi yedeklemeyi unuturum, regl şişkinliğin inecek, bide ipi sıkı tutarsna ooo cumaya süper gelirsin.Gecen ay bu tarihta regli olmustum...bu günlerde hic belirti yoktu..gecikmemi var diye düşünürken wc yebi gittim...gelmis benimki...bide okuldayim bi sok oldum...Allahtan dolabimda yedek varmis ped.....ilk bahanemde gitti..cumaya daha sıkı tutmam.lazim işi
oo ablacım nerelerdesin ya özletiyosun kendini. hoşgeldin. amin, inşallah.Yeni hafta yeni umutlar
Sağlıkla başlayıp sağlıkla tamamlamak nasip olsun canlarım.
Kaçamaklar kaçamaklar nilaycımm:) çorba iç su iç kayısı vs. ile destekle canım tuvalet için.+350 grm yarına veririm wc yok kabız ımama bu hafta mezun olcktım kaldı diger haftaya
Zipzip- E Elif_Eylul
ne desem bilemedim ki, regl de olsan iyice eksiye geçersin rakibem dimi. ay benim adetime daha var ama napsam ben de kıskançlıktan bi daha mı adet olsamBen de regl olmayi bekleyenlerdenimne zormus su beklemek isi once ki ay 25 in de olmustum bu ay da ya 25 24 23 22 gibi bekliyorum olsamda kurtulsam
ne ggüzel tatlılar onlar.. off.. ay canım çekti.. zalımsııınn
bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.tabiki yapmadım
zaten Adet olmadım
Birde kaçamak yaparsam cuma ya sabit olurum ya artı . Ama beeeeen bunu istemiyorum
Bayrama 80 olmam gerekiyor.
(Çok zor ama )
evet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.
baya ben çok bocaladim E Elif_Eylul ablan da haklı.. katılıyorum sizebana kızmakla haklısınız.
ben hedef belirleyemecegim olmuyor motivasyonum düşüyor. akışına biraktım. bu haftadakina odaklandim sadece.
Öyle ablacım bu hafta listeme tam uyucam eksi g lecegime eminimBence mezuniyet sonrasi yediklarin cokda fazla degildi cnmama kilon daha oturmadigi icin hemen arti gelmesi normal
Cumaya en kötü sabit olursun
Listene tam uyarsan cumaya eksiyle gelirsin cnm
Haftaya sabitle baslamak bile güzel cnm
Masallah kizlar ne güzel eksisiniz
Aynen bende öyle cnmkapali soguk havalarda enerjim hic olmuyor
Mutsuz oluyorum
Güneşli havada içim açılır ayri bi enerji gelir bana
Bende bunu +1 olarak hesap ettim
O kadar yedim demene yinede fazla degil :)))
Masallah cok guzel cnm
Migicim son zamanlarda pek sık gelmiyorsun
Ben geldigim dönemde daha cok geliyordun motivasyonunda daha iyiydi
Fikrini degistirmene sevindim
Kafani cok fazla ne yapsam diye yorma
Tek yapman gereken kacamak yapmayıp, karbona dikkat etmek
Sana sporda cok iyi geliyor
Kacamak yapmamişin rakibem
Haftaya eksiyle baslamak ne guzellll
De hele kaçArtımı duysanız takımı kapatırsınız.
Ben kendimi kapattım şu anda
Ramazanda kilo vermek kolay aslında akşamlari sadece bi çorba iç gidiyorVermem de almamda genelde canım .
Dikkat edersem nasıl olur bakacağım bu sene.
İnşallah canım bakalım, son gaz devam edeceğim.ay valla 7 den sonrası net artı
ooo hızlı gidiyosun ama
bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.
işn yorgunluğu, evin yorgunluğu çok normal sabah o saatte uyanamaman. ama sporsuz diyet yapınca gerçekten zorlaşıyor iş ve su içimi çok önemli. ya ter ya idrar ile atacaksın sonuçta yağı, ödemi. çocuklar kaçta uyuyor. ondan sonra kendine biraz aman ayıramaz mısın?evet abla işe başlayinca motivasyonum düştü izindeyken çok spor yapıyordum. baya da iyi geliyordu.
sabahlari da spor yapsam enerjik dolu güne başlıyordum.
şimdi onu da yapamıyorum. akşama kadar çalışmaktan pilim bitiyor
çocuk var bide yemek yap sofra kur yemek ye çocukla uğraş onu uyut derken pilim bitiyor.
motivasyonumu ariyorum geri kazanmak için .
ama şu ki
sabahlari şöle 5:30 ta kalkabilsem sporumu yapsam mis gibi ...
bunu denemişliğim var. alarm kurdum gözlerim hiç açilmiyor.
bende bendeOlunca bu ayida kazasız atlattık diye sukredenlerdenim bende
bende bu soruyu sorma diye dua ediyordum. bizim mahalledki şokta yoktu sonra ben de bu hafta alırım diye aslında salladım biraz galiba. ama şöyle yaptım. mutfakta kullanmadığımız standart sürahilerden var. ona yaptım limon elma su ve tarçın. bardağıma koyup içiyorum. sürahim kaldı ama alacam söz
deme, yapma. aman diyorum sen neler diyorsunn...Artımı duysanız takımı kapatırsınız.
Ben kendimi kapattım şu anda
Kiz buneCuma 88.3
Pazartesi 90.3
Olsun canim bulmussun iste alana kadar onla icersinişn yorgunluğu, evin yorgunluğu çok normal sabah o saatte uyanamaman. ama sporsuz diyet yapınca gerçekten zorlaşıyor iş ve su içimi çok önemli. ya ter ya idrar ile atacaksın sonuçta yağı, ödemi. çocuklar kaçta uyuyor. ondan sonra kendine biraz aman ayıramaz mısın?
bende bende
bende bu soruyu sorma diye dua ediyordum. bizim mahalledki şokta yoktu sonra ben de bu hafta alırım diye aslında salladım biraz galiba. ama şöyle yaptım. mutfakta kullanmadığımız standart sürahilerden var. ona yaptım limon elma su ve tarçın. bardağıma koyup içiyorum. sürahim kaldı ama alacam söz
deme, yapma. aman diyorum sen neler diyorsunn...
ay inşallah bu sene öyle hafifa tlatırım. ramazan ayı benim iftarla sınav ayım. doymuyorum. ama sen geçen demiştin yoğurtla başlayınca mı kesiyordu bak hemen unuttum.Ramazanda kilo vermek kolay aslında akşamlari sadece bi çorba iç gidiyor
allahtan bu sene korona yüzünden kimseyi iftara almayacagiz. korona hepimizi kurtarir :)
gece su içince de artı geliyor amaİnşallah canım bakalım, son gaz devam edeceğim.
Aynen 7 den sonra yemek bomba gibi patlattı beni ama öyle olması gerekiyordu, gece de çok su içtim .
ben şok, ben iptalCuma 88.3
Pazartesi 90.3
Canım sen psikolojik olarak yorgunsun...bence bi psokoloja gidebilsen tum hayatini daha olumlu etkiler daha mutlu olursunevet abla işe başlayinca motivasyonum düştü izindeyken çok spor yapıyordum. baya da iyi geliyordu.
sabahlari da spor yapsam enerjik dolu güne başlıyordum.
şimdi onu da yapamıyorum. akşama kadar çalışmaktan pilim bitiyor
çocuk var bide yemek yap sofra kur yemek ye çocukla uğraş onu uyut derken pilim bitiyor.
motivasyonumu ariyorum geri kazanmak için .
ama şu ki
sabahlari şöle 5:30 ta kalkabilsem sporumu yapsam mis gibi ...
bunu denemişliğim var. alarm kurdum gözlerim hiç açilmiyor.
Yeni aldığın kilo olduğun için hemen gider, ama hemen sıkı tutmaya başlamalısın canım. akşam salata ile kapat. içine artık köfte tavuk azcık ne atarsan. suyunu 3 e tamamla ve spora devam. cumaya eksi gelir inanıyorumTamam şimdi hepiniz sakin olun
Bir yudum su için benim yerime
Geçecek ben inanıyorum
Yani öyle inanmak istiyorum
Ne olcak skandalKiz bune
içtim canım gece 1 lt den 1 bardak fazla içtim .gece su içince de artı geliyor ama
ben şok, ben iptal
A101 de çok güzel şişeler var canım bakabilirsin ordanişn yorgunluğu, evin yorgunluğu çok normal sabah o saatte uyanamaman. ama sporsuz diyet yapınca gerçekten zorlaşıyor iş ve su içimi çok önemli. ya ter ya idrar ile atacaksın sonuçta yağı, ödemi. çocuklar kaçta uyuyor. ondan sonra kendine biraz aman ayıramaz mısın?
bende bende
deme, yapma. aman diyorum sen neler diyorsunn...
Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...Tamam şimdi hepiniz sakin olun
Bir yudum su için benim yerime
Geçecek ben inanıyorum
Yani öyle inanmak istiyorum
Daha once söyledim ben amaCanim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...
Senin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...
Senin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.Daha once söyledim ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?