Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım.
Simit açma yemedim ama çok geç saat bir akşam yemeği yedim ödüm kopuyor
ay valla 7 den sonrası net artı
Günaydın canlarım en azimli en hırslı haftamız olsun inşallah
Cuma 82.7
Bugün 82.5
Günaydın canım süper, eksidesin :)
Zipzip- E Elif_Eylul kızlar bu hafta en ufak bi kacamagim olmayacak cumaya eksi gelicem söz veriyorum sporuda attiricm
spor ve su. akşamları hafif geçirmeye çalış. bak kesin eksidesin. bi lokmadan bişe olmaz deyip atarsan ağzına çok şey oluyor ama
İnsanız, modumuz iner çıkar. iyi düşünelim iyi olsun. Yapabilirsin. Birlikte yaparız.
Eki Görüntüle 2806641
50 dk adımımı attım şimdilik
ooo hızlı gidiyosun ama
Gunaydinnnn güzeller

Hepimiz icin Cok güzel bi hafta olsun insallahhhh

Ben malesef artiyim -+ 500
Yazdiklarim harici hic bisey yemedim
Yinede haftaya artisiz basliyamadim
Sabah kalkinca 8 de direk tartildim, cuma 11 de tartiliyorum
Günaydın canım artı başlamak çok üzücü ama cumaya daha 4 gün var, eksiye dönebilirsin.
Ben kimseye git demedim arkadaşlar yanlis anlaşılmasin benim haddime degil kimseye git demek
Yook seni hiiç yanlış anlamayız. birbirimize destek olmak için burdayız. iyiki varsınız hepiniz
ay hazırlıksız yakalanmak çok kötü. bende genelde pedi yedeklemeyi unuturum, regl şişkinliğin inecek, bide ipi sıkı tutarsna ooo cumaya süper gelirsin.
Yeni hafta yeni umutlar
Sağlıkla başlayıp sağlıkla tamamlamak nasip olsun canlarım.
oo ablacım nerelerdesin ya özletiyosun kendini. hoşgeldin. amin, inşallah.
+350 grm yarına veririm wc yok kabız ım ama bu hafta mezun olcktım kaldı diger haftaya
Zipzip- E Elif_Eylul
Kaçamaklar kaçamaklar nilaycımm:) çorba iç su iç kayısı vs. ile destekle canım tuvalet için.
Ben de regl olmayi bekleyenlerdenim ne zormus su beklemek isi once ki ay 25 in de olmustum bu ay da ya 25 24 23 22 gibi bekliyorum olsamda kurtulsam
ne desem bilemedim ki, regl de olsan iyice eksiye geçersin rakibem dimi. ay benim adetime daha var ama napsam ben de kıskançlıktan bi daha mı adet olsam
Şuraya şoyle bir örnek birakayim
Eki Görüntüle 2806655
ne ggüzel tatlılar onlar.. off.. ay canım çekti.. zalımsııınn
tabiki yapmadım
zaten Adet olmadım
Birde kaçamak yaparsam cuma ya sabit olurum ya artı . Ama beeeeen bunu istemiyorum

Bayrama 80 olmam gerekiyor.
(Çok zor ama )
bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.
evet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.
baya ben çok bocaladim E Elif_Eylul ablan da haklı.. katılıyorum size bana kızmakla haklısınız.

ben hedef belirleyemecegim olmuyor motivasyonum düşüyor. akışına biraktım. bu haftadakina odaklandim sadece.

Migi biz birbirimizin motivasyonunu diri tutmak, yanlışlarını söylemek, doğruya yönlendirmek, görmediklerini göstermek için buradayız. amacımız aynı, sağlıklı beslenme ve ideal kilomuza ulaşma. aynı yolda yürüyoruz ve düşeni tutup biz kaldıracağız. aramızda kal ki, seni yolda görebilelim ve sana destek olabilelim. Gitme kal bizimle, birlikte başarırız.

Öyle ablacım bu hafta listeme tam uyucam eksi g lecegime eminim

ay valla 7 den sonrası net artı

ooo hızlı gidiyosun ama

bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.
İnşallah canım bakalım, son gaz devam edeceğim.
Aynen 7 den sonra yemek bomba gibi patlattı beni ama öyle olması gerekiyordu, gece de çok su içtim .

işn yorgunluğu, evin yorgunluğu çok normal sabah o saatte uyanamaman. ama sporsuz diyet yapınca gerçekten zorlaşıyor iş ve su içimi çok önemli. ya ter ya idrar ile atacaksın sonuçta yağı, ödemi. çocuklar kaçta uyuyor. ondan sonra kendine biraz aman ayıramaz mısın?
Olunca bu ayida kazasız atlattık diye sukredenlerdenim bende
bende bende
kackaloribu masana surahi alcaktin aldinmi
bende bu soruyu sorma diye dua ediyordum. bizim mahalledki şokta yoktu sonra ben de bu hafta alırım diye aslında salladım biraz galiba. ama şöyle yaptım. mutfakta kullanmadığımız standart sürahilerden var. ona yaptım limon elma su ve tarçın. bardağıma koyup içiyorum. sürahim kaldı ama alacam söz
Artımı duysanız takımı kapatırsınız.
Ben kendimi kapattım şu anda
deme, yapma. aman diyorum sen neler diyorsunn...

Olsun canim bulmussun iste alana kadar onla icersin

Ramazanda kilo vermek kolay aslında akşamlari sadece bi çorba iç gidiyor
allahtan bu sene korona yüzünden kimseyi iftara almayacagiz. korona hepimizi kurtarir :)
ay inşallah bu sene öyle hafifa tlatırım. ramazan ayı benim iftarla sınav ayım. doymuyorum. ama sen geçen demiştin yoğurtla başlayınca mı kesiyordu bak hemen unuttum.
İnşallah canım bakalım, son gaz devam edeceğim.
Aynen 7 den sonra yemek bomba gibi patlattı beni ama öyle olması gerekiyordu, gece de çok su içtim .
gece su içince de artı geliyor ama
Cuma 88.3
Pazartesi 90.3

ben şok, ben iptal

Canım sen psikolojik olarak yorgunsun...bence bi psokoloja gidebilsen tum hayatini daha olumlu etkiler daha mutlu olursun

Tamam şimdi hepiniz sakin olun
Bir yudum su için benim yerime
Geçecek ben inanıyorum

Yani öyle inanmak istiyorum
Yeni aldığın kilo olduğun için hemen gider, ama hemen sıkı tutmaya başlamalısın canım. akşam salata ile kapat. içine artık köfte tavuk azcık ne atarsan. suyunu 3 e tamamla ve spora devam. cumaya eksi gelir inanıyorum

A101 de çok güzel şişeler var canım bakabilirsin ordan

Tamam şimdi hepiniz sakin olun
Bir yudum su için benim yerime
Geçecek ben inanıyorum

Yani öyle inanmak istiyorum
Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...

Canim sen.kilona gore cok az yiyirsun...ilk firsatta vücut azligini tamamlıyor...
Senin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.
Saatleri genişletsem bir öğün daha eklesem yedikçede yiyesim geliyor .
Benimki ödem ben gideceğine inanıyorum

Daha once söyledim ben ama
Senin gibi böyle herkes diyor ama ben zaten sadece 11-18 arası yemek yiyorum ne kadar arttırabilirim bilmiyorum o kadar alıyor midem.
Saatleri genişletsem bir öğün daha eklesem yedikçede yiyesim geliyor .
Benimki ödem ben gideceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…