- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Cuma günkü bir küçük dilim kek dışında kaçamak yapmadım. 2 günde kilo olması mümkün değil zaten canım mutlaka ödemdirGecen hafta da aynı oldu galiba benim gibi ödemelerin var ise bol su iç bence kaçamak yapma bir süreyapmıyorsundur da
Verirsin sen gecende öyle demistin canim merak etme cumaya guzel eksiyle geliceksinCuma günkü bir küçük dilim kek dışında kaçamak yapmadım. 2 günde kilo olması mümkün değil zaten canım mutlaka ödemdir
kızımı 9-10 da uyutuyorumişn yorgunluğu, evin yorgunluğu çok normal sabah o saatte uyanamaman. ama sporsuz diyet yapınca gerçekten zorlaşıyor iş ve su içimi çok önemli. ya ter ya idrar ile atacaksın sonuçta yağı, ödemi. çocuklar kaçta uyuyor. ondan sonra kendine biraz aman ayıramaz mısın?
bende bende
bende bu soruyu sorma diye dua ediyordum. bizim mahalledki şokta yoktu sonra ben de bu hafta alırım diye aslında salladım biraz galiba. ama şöyle yaptım. mutfakta kullanmadığımız standart sürahilerden var. ona yaptım limon elma su ve tarçın. bardağıma koyup içiyorum. sürahim kaldı ama alacam söz
deme, yapma. aman diyorum sen neler diyorsunn...
Bendeki bipolar yada anksiyeteden kaynaklı regl öncesi böle oluyorum her zamanCanım sen psikolojik olarak yorgunsun...bence bi psokoloja gidebilsen tum hayatini daha olumlu etkiler daha mutlu olursun
Kaç oldunKilo almışım
Nasil yaniKilo almışım
Benim düşüncem yaparsın yapmazsın sen bilirsin ama belli bir kiloya düşmeden kaçamak yapmamanCuma günkü bir küçük dilim kek dışında kaçamak yapmadım. 2 günde kilo olması mümkün değil zaten canım mutlaka ödemdir
Duygularımız karşılıklıHahahaha ya tek korkum cuma regl olmak patlarım yoksa
KaçKilo almışım
Aman be enfazla 58falandir
Kızmak değil ki uyarıyoruz. Birbimizi kontrol etmek için buradayız.Yok kizlar iki dilim börek şöyle böreğin iç tarafı var incecik küt böreği varya tamamen iki dilim değil yani yoksa asla yemem doğum günü pastam dan bile incecik yedim .iki parça diyim öyle anlayın.
Makarna da tane olarak sayinca 4.5 tane yani tek tek sayinca aslında yanlış anlattım.
Normalde makarna bı çatal öyle düşünün 4.5 makarna batiridgimi.
Tabi onları da yemem yanlış ama ben ne yediysem söylüyorum saklayamam tartıda cikiyo kızmayın
Yada kızın haklsiiniz ..
İnşallah canım bende eminim aslındaVerirsin sen gecende öyle demistin canim merak etme cumaya guzel eksiyle geliceksin
Geçmiş olsun canimKızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Ama biliyosunki kurallar böyle yapacak bisey yok cumaya eksiyle geliceksinİnşallah canım bende eminim aslında
Keşke kilo bildirim yapmasaydım moralim düştü
Geçmiş olsun bebişimize. İlaçlar şifa olsun.Kızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Hangi kitabi buEki Görüntüle 2806681
55-70 kg için örnek diyet listesi.
Eki Görüntüle 2806678
70-85 kilo arası için örnek diyet listesi
Faydalanmak isteyen olursa size uzun süredir ben ve çevremin deneyerek başarılı olduğu listeleri ilettim arkadaşlar. tamamen öneridir. fikriniz olur en azından. aç kalmak kalıcı zayıflatmaz. umarım yasak bişey yapmamışımdır. yasaksa deyin hemen sileyim.
Ay inşaallah canım yaGeçmiş olsun bebişimize. İlaçlar şifa olsun.
Evaylami indin 150gramcikKilo mu bildireyim.
Cuma 86,25 kg.
Bugün 86,10 kg.
Eksi 150 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?