- 24 Haziran 2016
- 7.542
- 26.574
- 548
Evet canım farkindayim bu güzel bişey valla cekiniyorum ikisindendeKızmak değil ki uyarıyoruz. Birbimizi kontrol etmek için buradayız.
86 yi gorunce bir sasirdim da tarti var neyse kiKilo mu bildireyim.
Cuma 86,25 kg.
Bugün 86,10 kg.
Eksi 150 gram.
Birsen tartiya bakmissin anlasilan86 yi gorunce bir sasirdim da tarti var neyse ki
10 kilo almışsınKilo mu bildireyim.
Cuma 86,25 kg.
Bugün 86,10 kg.
Eksi 150 gram.
Devam etsin evayaEvaylami indin 150gramcik
Şaka biryana eksidesin canim tebrikler
Buhaftada gramlarla gitcek ama 2kilo vercem dediDevam etsin evayaah ah sakal bırakcam
Veremz evaya devamBuhaftada gramlarla gitcek ama 2kilo vercem dedi
86 yi gorunce bir sasirdim da tarti var neyse ki
He valla. 2 günde rekor kırdım. Ters oldu ama rekor rekordur. Şimdi spora başlıyorum.10 kilo almışsın
Şimdi öyle dedik kesin cuma günü oluruzDuygularımız karşılıklı
Git 125 dk evanı yapHe valla. 2 günde rekor kırdım. Ters oldu ama rekor rekordur. Şimdi spora basliyirum.
Papatyam mi acabaYa abla E Elif_Eylul burada bir abla vardıspor yapan diyet yapan sarışın kimdi o oda iyi fizik yapmıştı
geçmiş olsun canım.. yavrularımız iyi olsunda..Kızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
kilo vermek istersen tanıdık bi grup varKilo almışım
aslında iyiki kilo bildirimi yaptın, artını gördün ve şimdi ona göre davranacaksın tatlım.İnşallah canım bende eminim aslında
Keşke kilo bildirim yapmasaydım moralim düştü
Kitap değil canım, bi ürünün beslenmeye yönelik diyet önerisi. Firmanın birlikte çalıştığı diyetisten hazırlamış. O kilolara göre standart beslenme düzeni. tabi bir hastalığı vs yoksa. orası ayrı bir durum tabiki.Hangi kitabi bu
tebrikler canım eksi görmüşsün:)Kilo mu bildireyim.
Cuma 76,25 kg.
Bugün 76,10 kg.
Eksi 150 gram.
Ya abla E Elif_Eylul burada bir abla vardıspor yapan diyet yapan sarışın kimdi o oda iyi fizik yapmıştı
Aa oda olabilirPapatyam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?