- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok kız o değil aklıma gelmiyor deniz kenarında fotolar paylaşıyordu.Papatyam mi acaba
Heee onumu diyo ama cok oldu o yok@sportie ama uzun zamandir gelmedi takima
Evet bu abla güzel spor yapıyordu o zamanlar sizi takip ediyordum@sportie ama uzun zamandir gelmedi takima
Vericem. Bana güven. Bu hafra 1 kilo üstü..Buhaftada gramlarla gitcek ama 2kilo vercem dedi
Evet bu abla diyoyaEvet bu abla güzel spor yapıyordu o zamanlar sizi takip ediyordum
Sağolasın canım benimgeçmiş olsun canım.. yavrularımız iyi olsunda..
kilo vermek istersen tanıdık bi grup var
aslında iyiki kilo bildirimi yaptın, artını gördün ve şimdi ona göre davranacaksın tatlım.
Kitap değil canım, bi ürünün beslenmeye yönelik diyet önerisi. Firmanın birlikte çalıştığı diyetisten hazırlamış. O kilolara göre standart beslenme düzeni. tabi bir hastalığı vs yoksa. orası ayrı bir durum tabiki.
tebrikler canım eksi görmüşsün:)
Çok yaygınlaştı bu alerji ya geçmiş olsun canımKızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Kiz birak artik şu evayi degistir gercekten bolgesel agirlik falan yap kalicaksin bak gitmicek bizaman sonra
1 kilo üstü
Evet canım deterjanı değiştim geçen hafta bu hafta yediklerimi değiştim bakalım ilaçlar iyi gelecek miÇok yaygınlaştı bu alerji ya geçmiş olsun canım
Abla karışma versin eva ile bırakKiz birak artik şu evayi degistir gercekten bolgesel agirlik falan yap kalicaksin bak gitmicek bizaman sonra
Katılıyorum vücudu şaşırtmak lazım belli bir zman sonra artık fayda etmiyorKiz birak artik şu evayi degistir gercekten bolgesel agirlik falan yap kalicaksin bak gitmicek bizaman sonra
Kalmıcammmmm.Kiz birak artik şu evayi degistir gercekten bolgesel agirlik falan yap kalicaksin bak gitmicek bizaman sonra
Geçen aşısını yaptırdık 4 aylık 7 kilo 200 çıktı seninki nin kilo alımı nasıl ben çok umursuyorum bu kilo yuEvet canım deterjanı değiştim geçen hafta bu hafta yediklerimi değiştim bakalım ilaçlar iyi gelecek mi
Ben diyorum ama beni kimse dinlemiyorKatılıyorum vücudu şaşırtmak lazım belli bir zman sonra artık fayda etmiyor
Ben sana güveniyorum ama evaya guvenmiyorumKalmıcammmmm.
Neden bana güvenmiyorsun. 4 aydır bu takimdayim.15 kilo verdim. 15 daha vereceğim. Bana güven azcik. Evaya da.
Kiloyu umursama pek doktor bana gayet güzel dedi ki 900 gram almış benimki geçen ay 7580 çıktı kilosu bir önceki ayda 1100 gr almıştı.Geçen aşısını yaptırdık 4 aylık 7 kilo 200 çıktı seninki nin kilo alımı nasıl ben çok umursuyorum bu kilo yu
Tahminin çok iyiAman be enfazla 58falandir
Geçmiş olsun canım zamanla geçecektirKızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?