Evet onu merak ettim nabiyo acaba@sportie ama uzun zamandir gelmedi takima
Geçmiş olsun, kızımın 1.5 yıllık atopik egzamalarını indirimden rastgele aldığım boom butter cilt kremi bitirdi. 3-4 nemlendirici ve kortizollu kremler kullanmıştık, bu kadar etki etmedi. Almayı düşünürsen 17tlye aldım, sakın daha fazla verme şuan 80 küsür.Kızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Tuğçe irtemi yap değişik şeylere dene benceKalmıcammmmm.
Neden bana güvenmiyorsun. 4 aydır bu takimdayim.15 kilo verdim. 15 daha vereceğim. Bana güven azcik. Evaya da.
Sağol tatlım umarım geçer doktor 3. Ayda belli ediyor kendini dedi 10 sonra bakalım ilaçlar ne etki edecekGeçmiş olsun canım zamanla geçecektir
Genelde duyduklarım yaşına girerken atlatmış oluyor canımSağol tatlım umarım geçer doktor 3. Ayda belli ediyor kendini dedi 10 sonra bakalım ilaçlar ne etki edecek
Yok canım 2 krem kullanıyoruz akşam verdi doktor bakalım iyi gelmezse alırım eczacı arkadaşımız da verdi başka hem duş için hem krem oda güzel dedi doktor dönüşümlü kullanıcaz şimdilik.Geçmiş olsun, kızımın 1.5 yıllık atopik egzamalarını indirimden rastgele aldığım boom butter cilt kremi bitirdi. 3-4 nemlendirici ve kortizollu kremler kullanmıştık, bu kadar etki etmedi. Almayı düşünürsen 17tlye aldım, sakın daha fazla verme şuan 80 küsür.
Hıhı53ten mi
Doktor bu ay yeme yumurta süt ürünleri çerez dedi bir daha ki ay az az yersin yumurta dedi ama bir süre yine de yemem dediklerini.Genelde duyduklarım yaşına girerken atlatmış oluyor canım
Canım ben Mira nin sesini duymadım. Tuğçe habire konuşuyor. Ben müzikli sporları seviyorum. Bölgesel yaparsam April Chloe falan yaparım. Teşekkürler Ilgın için.Tuğçe irtemi yap değişik şeylere dene bence
:)
Aklında olsun canım, kortizollu kremler kullanırken iyi geliyor bırakınca tekrar ediyor. O kadar kötüydü ki bizimki, boynunu kaşıya kaşıya kanattı enfeksiyon olduYok canım 2 krem kullanıyoruz akşam verdi doktor bakalım iyi gelmezse alırım eczacı arkadaşımız da verdi başka hem duş için hem krem oda güzel dedi doktor dönüşümlü kullanıcaz şimdilik.
Kıyamam ya anladım canım eczacı arkadaş kortizonlu krem vermiyor ama doktorlar veriyor maalesefAklında olsun canım, kortizollu kremler kullanırken iyi geliyor bırakınca tekrar ediyor. O kadar kötüydü ki bizimki, boynunu kaşıya kaşıya kanattı enfeksiyon oldu
Selam kızlar cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark eksi 200 gram
Cumaya kadar 88 i görebilirim inş
Eksilerle gelmişsiniz kizlar tebrikler
Chloe ting bazı hareketlerını yapıyorum onda zor hareket var.Canım ben Mira nin sesini duymadım. Tuğçe habire konuşuyor. Ben müzikli sporları seviyorum. Bölgesel yaparsam April Chloe falan yaparım. Teşekkürler Ilgın için.
Gecmis olsun canimSelam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Evdeyim bugünlük izin aldım yat kalk ders yemek ile geçireceğim bugünü selam vereyim dedim sizede. Akşama menümü yazarım öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?