Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun, kızımın 1.5 yıllık atopik egzamalarını indirimden rastgele aldığım boom butter cilt kremi bitirdi. 3-4 nemlendirici ve kortizollu kremler kullanmıştık, bu kadar etki etmedi. Almayı düşünürsen 17tlye aldım, sakın daha fazla verme şuan 80 küsür.

Yok canım 2 krem kullanıyoruz akşam verdi doktor bakalım iyi gelmezse alırım eczacı arkadaşımız da verdi başka hem duş için hem krem oda güzel dedi doktor dönüşümlü kullanıcaz şimdilik.

Genelde duyduklarım yaşına girerken atlatmış oluyor canım
Doktor bu ay yeme yumurta süt ürünleri çerez dedi bir daha ki ay az az yersin yumurta dedi ama bir süre yine de yemem dediklerini.

Ben iyice bakıyorum nasıl yaptığı sonra bilgileri gözümle foto kaydediyorum
Öle yapıyorum zor hareket yapmıyorum
Bence önce iyice izlenip sonra spor yapmak daha mantıklı olduğu düşünüyorum
Gerçekten baka baka zor oluyor eva çok hızlı yapıyor ben takip edemiyorum öle ya
Bide Didem fitness var onun bazı hareketleri kolay zor da var kol hareketi yapmıyorum onda mesela
Bi sürü şey Var nette

Yok canım 2 krem kullanıyoruz akşam verdi doktor bakalım iyi gelmezse alırım eczacı arkadaşımız da verdi başka hem duş için hem krem oda güzel dedi doktor dönüşümlü kullanıcaz şimdilik.
Aklında olsun canım, kortizollu kremler kullanırken iyi geliyor bırakınca tekrar ediyor. O kadar kötüydü ki bizimki, boynunu kaşıya kaşıya kanattı enfeksiyon oldu

Aklında olsun canım, kortizollu kremler kullanırken iyi geliyor bırakınca tekrar ediyor. O kadar kötüydü ki bizimki, boynunu kaşıya kaşıya kanattı enfeksiyon oldu
Kıyamam ya anladım canım eczacı arkadaş kortizonlu krem vermiyor ama doktorlar veriyor maalesef

Canım ben Mira nin sesini duymadım. Tuğçe habire konuşuyor. Ben müzikli sporları seviyorum. Bölgesel yaparsam April Chloe falan yaparım. Teşekkürler Ilgın için.
Chloe ting bazı hareketlerını yapıyorum onda zor hareket var.
Bence şunu yap tüm izlediklerin sporları topla hangisi kolay ise set olarak yapabilirsin

Selam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)

Evdeyim bugünlük izin aldım yat kalk ders yemek ile geçireceğim bugünü selam vereyim dedim sizede. Akşama menümü yazarım öpüyorum sizleri

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…