- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecmis olsun canim dikkat et kendineSelam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Evdeyim bugünlük izin aldım yat kalk ders yemek ile geçireceğim bugünü selam vereyim dedim sizede. Akşama menümü yazarım öpüyorum sizleri
Arkadaşlar
Sizden çok özür diliyorum
Ben bi süre ara vereceğim burayı
Sonra geleceğim öncelik kendimi toparlamam lazım zaten motivasyonu sağlayamıyorum ara vermek zorundayım ne zaman 80 e düşünce buraya geleceğim söz veriyorum
Allah’a emanet olun çok üzgünüm hakkımı helal edin arkadaşlar
Aslında benım buradan gidesim yok ama motivasyonumu sağlayamadığımı düşünüyorum
canım ilk alıntıda kendimden örnek verip ikna edecektim sonra vazgeçmişsin zaten yerinde olmuş ben ara verdim 2 hafta tabiki ilk hafta biraz dikkat ettim sonra rahata alıştım şundan bundan bişi olmaz derken alıyor insan dönünce de hemen o moda giremedim yine bocaladım sonuç 1 aylık kayıp malesef arkadaşlar verene kadar devam ancak geldim kendime başka özel şeylerde var tabi motivasyonumu düşüren dimiVazgeçtim gitmiyorum
Canım ben Mira nin sesini duymadım. Tuğçe habire konuşuyor. Ben müzikli sporları seviyorum. Bölgesel yaparsam April Chloe falan yaparım. Teşekkürler Ilgın için.
tebrikler canımm görürsün bence biraz gayretle halledersinSelam kızlar cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark eksi 200 gram
Cumaya kadar 88 i görebilirim inş
tebrik ederim canım.
selam canım çok geçmiş olsun. dinlen bolca ve bitki çayı iç. hoş alerjiye pek bi etkileri yok ama olsun, iyi hissettirir.Selam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Evdeyim bugünlük izin aldım yat kalk ders yemek ile geçireceğim bugünü selam vereyim dedim sizede. Akşama menümü yazarım öpüyorum sizleri
Evlatlik vercez onu mirayaMira götürsün seni
Vazgeçsem kesin alıyorum kendımden çok iyi biliyorum çünkü bunu çok iyi çözdümcanım ilk alıntıda kendimden örnek verip ikna edecektim sonra vazgeçmişsin zaten yerinde olmuş ben ara verdim 2 hafta tabiki ilk hafta biraz dikkat ettim sonra rahata alıştım şundan bundan bişi olmaz derken alıyor insan dönünce de hemen o moda giremedim yine bocaladım sonuç 1 aylık kayıp malesef arkadaşlar verene kadar devam ancak geldim kendime başka özel şeylerde var tabi motivasyonumu düşüren dimiZipzip-
Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Sağolun kizlar allah razı olsuntebrikler canımm görürsün bence biraz gayretle halledersin
tebrik ederim canım.
selam canım çok geçmiş olsun. dinlen bolca ve bitki çayı iç. hoş alerjiye pek bi etkileri yok ama olsun, iyi hissettirir.
Geçmiş olsun kuzumSelam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Bilmiyorum ya sütüm yetersiz diye düşünüp mama aldım onuda içmiyorKiloyu umursama pek doktor bana gayet güzel dedi ki 900 gram almış benimki geçen ay 7580 çıktı kilosu bir önceki ayda 1100 gr almıştı.
Geçmiş olsun ablamSağolun kizlar allah razı olsun
Sütünün yetersiz olduğunu nereden çıkardın canımBilmiyorum ya sütüm yetersiz diye düşünüp mama aldım onuda içmiyorhemşire gerek yok dedi ama içim rahat etmedi
çok geçmiş olsun.Selam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Ben gördüm kaslari görmedikleri icin tavsiyelerine inanmiyolardirBenim gibi karın kası yapaninsandan da spor önerisi almayan da ne bileyim siz bilirsiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek
ben isterim tavsiye. göbeğim çok vıcık vıcık sanki. zaten aslında benim kilo alma yeirm de göbek. anneme çekmişimBenim gibi karın kası yapaninsandan da spor önerisi almayan da ne bileyim siz bilirsiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek
ben inandımBen gördüm kaslari görmedikleri icin tavsiyelerine inanmiyolardir
Valla inan sporla okadar sıkılaşmışkiben inandım
bende pek göbek kalmadı gören 70 sanacakBenim gibi karın kası yapaninsandan da spor önerisi almayan da ne bileyim siz bilirsiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek
bende istiyorum. böyle karnım dümdüz olsa, sıkı ve kaslı. şimdiki gibi olmasa.. ahh ahh.. hayaller vs. hayatlar.Valla inan sporla okadar sıkılaşmışki
ne güzel migi ya. darısı banabende pek göbek kalmadı gören 70 sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?