Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Aslında benım buradan gidesim yok ama motivasyonumu sağlayamadığımı düşünüyorum

Vazgeçtim gitmiyorum
canım ilk alıntıda kendimden örnek verip ikna edecektim sonra vazgeçmişsin zaten yerinde olmuş ben ara verdim 2 hafta tabiki ilk hafta biraz dikkat ettim sonra rahata alıştım şundan bundan bişi olmaz derken alıyor insan dönünce de hemen o moda giremedim yine bocaladım sonuç 1 aylık kayıp malesef arkadaşlar verene kadar devam ancak geldim kendime başka özel şeylerde var tabi motivasyonumu düşüren dimi Zipzip-

Selam kızlar cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark eksi 200 gram

Cumaya kadar 88 i görebilirim inş
tebrikler canımm görürsün bence biraz gayretle halledersin
tebrik ederim canım.
selam canım çok geçmiş olsun. dinlen bolca ve bitki çayı iç. hoş alerjiye pek bi etkileri yok ama olsun, iyi hissettirir.

Vazgeçsem kesin alıyorum kendımden çok iyi biliyorum çünkü bunu çok iyi çözdüm
Takımda kalabilirim yaşlana kadar

Geçmiş olsun kuzum

Kiloyu umursama pek doktor bana gayet güzel dedi ki 900 gram almış benimki geçen ay 7580 çıktı kilosu bir önceki ayda 1100 gr almıştı.
Bilmiyorum ya sütüm yetersiz diye düşünüp mama aldım onuda içmiyor hemşire gerek yok dedi ama içim rahat etmedi

çok geçmiş olsun.

Benim gibi karın kası yapan insandan da spor önerisi almayan da ne bileyim siz bilirsiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek
Ben gördüm kaslari görmedikleri icin tavsiyelerine inanmiyolardir

Benim gibi karın kası yapan insandan da spor önerisi almayan da ne bileyim siz bilirsiniz ama son pişmanlık fayda etmeyecek
ben isterim tavsiye. göbeğim çok vıcık vıcık sanki. zaten aslında benim kilo alma yeirm de göbek. anneme çekmişim mekik yapamıyorum çok yoruluyorum. bu zıplamalı hareketlerde karnı sıkıyoruz ya iyi geliyor diye onalrı çok yapmak istiyorum esasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…