1 hafta boyunca 100 kere mekik yap bak :) gerçekten gidiyor ben denedim çok iyi biliyorum.ben isterim tavsiye. göbeğim çok vıcık vıcık sanki. zaten aslında benim kilo alma yeirm de göbek. anneme çekmişimmekik yapamıyorum çok yoruluyorum. bu zıplamalı hareketlerde karnı sıkıyoruz ya iyi geliyor diye onalrı çok yapmak istiyorum esasında.
ay en iyisi o ama nedense onu yapamıyorum içimden gelmiyor. gaza ihtiyacım var galiba o konuda.1 hafta boyunca 100 kere mekik yap bak :) gerçekten gidiyor ben denedim çok iyi biliyorum.
bende başlayayım artık spora. yatmadan 100 kez mekik çekecegim.ay en iyisi o ama nedense onu yapamıyorum içimden gelmiyor. gaza ihtiyacım var galiba o konuda.
Göbek icin mekik ve plank mutlaka yap canim sıkilasmak icin bölgesel squat falan yap kalca ve bacak icinbende istiyorum. böyle karnım dümdüz olsa, sıkı ve kaslı. şimdiki gibi olmasa.. ahh ahh.. hayaller vs. hayatlar.
Tebrikler canımm
Eksin guzel canim tebrikler
Bol bol su iç çok etkiliyor sütü. 3 lt tamamlasn sütüne şok olursun :)Bilmiyorum ya sütüm yetersiz diye düşünüp mama aldım onuda içmiyorhemşire gerek yok dedi ama içim rahat etmedi
ay o zaman hatırlatalım birbirimize ya lütfen.. ben unutuyorum, aslında mekiği önemsemediğimden unutmak istiyorum sanırım. sende yap bi yerden başlamak lazım.bende başlayayım artık spora. yatmadan 100 kez mekik çekecegim.
bunu denedim bi hafta yaptım. düzleşmişti kas yapmıştı. sena doğru sölüyor spor insanin vucudunu şekilendiriyor.
ay mekiği öper başıma koyarım. hele ki o plank alıyor canımı alıyor.Göbek icin mekik ve plank mutlaka yap canim sıkilasmak icin bölgesel squat falan yap kalca ve bacak icin
Hayrolsun canım, umarım kötü bişeyler yoktur..Kızlar başım çatlıyor mahkeme işlerim vardı
Dünkü menü
Sabah 11
2 yumurta
Peynir çeşitleri 2 kibrit kutusu kadar
1 TK Köz biber sosu
Yeşil zeytin
2 dl ekmek
Akşam 19
1 lavaş ile Quasedilla
Yoğurtlu marulla salata diyete uygun yaptım yine krema yok
1 muz
Suyum az oldu 1.5 anca
Zipzip- E Elif_Eylul
spor hangisi sana kolay geliyosa onu yap bende zor sporu yapsam tüm hevesimi aliyor. yapmıyorum sonra.ay o zaman hatırlatalım birbirimize ya lütfen.. ben unutuyorum, aslında mekiği önemsemediğimden unutmak istiyorum sanırım. sende yap bi yerden başlamak lazım.
ay mekiği öper başıma koyarım. hele ki o plank alıyor canımı alıyor.ama yapacağım ya. akşam eve gideyim de mekik / plunk ve jumping yapayım. jumping çok yaparım ama hee
Ben bir haftadır suyu azalttım hemen sütüm azaldı bugün tekrar artırdımBol bol su iç çok etkiliyor sütü. 3 lt tamamlasn sütüne şok olursun :)
Ah ah eski ben günde 1000 mekik çekerdim şimdi 200 zor yapıyorum ama yapmaya başlıyorum1 hafta boyunca 100 kere mekik yap bak :) gerçekten gidiyor ben denedim çok iyi biliyorum.
Plank karın popiş bacak kaslarını çalıştırıyor günde 1dk ile başlayım arttırın zamanlaGöbek icin mekik ve plank mutlaka yap canim sıkilasmak icin bölgesel squat falan yap kalca ve bacak icin
Kuzu senin max günde 3 litre su içmem lazımBen bir haftadır suyu azalttım hemen sütüm azaldı bugün tekrar artırdım
yaparsin .Ah ah eski ben günde 1000 mekik çekerdim şimdi 200 zor yapıyorum ama yapmaya başlıyorum
Geçmiş olsun tatlimKızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Kilo mu bildireyim.
Cuma 76,25 kg.
Bugün 76,10 kg.
Eksi 150 gram.
Selam kızlar cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark eksi 200 gram
Cumaya kadar 88 i görebilirim inş
Gecmis olsun bestemSelam kizlar nasılsınız ben bahar nezlesi yaşıyorum( burun akintisi hapşırık şikâyetlerim bunlar :)
Evdeyim bugünlük izin aldım yat kalk ders yemek ile geçireceğim bugünü selam vereyim dedim sizede. Akşama menümü yazarım öpüyorum sizleri
Masallah kizlar herkes ekside ne guzelll
ben 40 sn zor dayaniyorum plankiPlank karın popiş bacak kaslarını çalıştırıyor günde 1dk ile başlayım arttırın zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?