Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 hafta boyunca 100 kere mekik yap bak :) gerçekten gidiyor ben denedim çok iyi biliyorum.

ay en iyisi o ama nedense onu yapamıyorum içimden gelmiyor. gaza ihtiyacım var galiba o konuda.
bende başlayayım artık spora. yatmadan 100 kez mekik çekecegim.
bunu denedim bi hafta yaptım. düzleşmişti kas yapmıştı. sena doğru sölüyor spor insanin vucudunu şekilendiriyor.

bende istiyorum. böyle karnım dümdüz olsa, sıkı ve kaslı. şimdiki gibi olmasa.. ahh ahh.. hayaller vs. hayatlar.
Göbek icin mekik ve plank mutlaka yap canim sıkilasmak icin bölgesel squat falan yap kalca ve bacak icin

bende başlayayım artık spora. yatmadan 100 kez mekik çekecegim.
bunu denedim bi hafta yaptım. düzleşmişti kas yapmıştı. sena doğru sölüyor spor insanin vucudunu şekilendiriyor.
ay o zaman hatırlatalım birbirimize ya lütfen.. ben unutuyorum, aslında mekiği önemsemediğimden unutmak istiyorum sanırım. sende yap bi yerden başlamak lazım.
Göbek icin mekik ve plank mutlaka yap canim sıkilasmak icin bölgesel squat falan yap kalca ve bacak icin
ay mekiği öper başıma koyarım. hele ki o plank alıyor canımı alıyor. ama yapacağım ya. akşam eve gideyim de mekik / plunk ve jumping yapayım. jumping çok yaparım ama hee

Kızlar başım çatlıyor mahkeme işlerim vardı
Dünkü menü
Sabah 11
2 yumurta
Peynir çeşitleri 2 kibrit kutusu kadar
1 TK Köz biber sosu
Yeşil zeytin
2 dl ekmek
Akşam 19
1 lavaş ile Quasedilla
Yoğurtlu marulla salata diyete uygun yaptım yine krema yok
1 muz
Suyum az oldu 1.5 anca
Zipzip- E Elif_Eylul

Hayrolsun canım, umarım kötü bişeyler yoktur..

afiyet olsun bu arada.

spor hangisi sana kolay geliyosa onu yap bende zor sporu yapsam tüm hevesimi aliyor. yapmıyorum sonra.
bence içine sindiği sporlari tercih etmeli insanlar ayni degildir. zevkleri renkleri farklı.
bende jumping jack seviyorum. en sevdiğim o.
bide bacak çalışmasi yapıyorum. o iyi

topuyla mekik çekmeyi daha çok seviyorum. :)

Plank karın popiş bacak kaslarını çalıştırıyor günde 1dk ile başlayım arttırın zamanla

Geçmiş olsun tatlim
İnşallah hem ilaclar hemde beslenme degisikligi iyi gelir
Kilo mu bildireyim.
Cuma 76,25 kg.
Bugün 76,10 kg.
Eksi 150 gram.

Selam kızlar cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark eksi 200 gram

Cumaya kadar 88 i görebilirim inş

Gecmis olsun bestem alerji mevsimi basladi, ilac kullaniyormusun
Kilo kontrolü
Cuma 77.3
Pazartesi 77.1
-200
Zipzip- E Elif_Eylul
Masallah kizlar herkes ekside ne guzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…