- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canimKızlar başım çatlıyor mahkeme işlerim vardı
Dünkü menü
Sabah 11
2 yumurta
Peynir çeşitleri 2 kibrit kutusu kadar
1 TK Köz biber sosu
Yeşil zeytin
2 dl ekmek
Akşam 19
1 lavaş ile Quasedilla
Yoğurtlu marulla salata diyete uygun yaptım yine krema yok
1 muz
Suyum az oldu 1.5 anca
Zipzip- E Elif_Eylul
Sporun kolayı zoru yok bence aslında kas yapmak isteyen cardio ağırlıklı spor yapmak gerekiyor ve mekik plank bunlar mecbur yapılması gerekiyor karın için.spor hangisi sana kolay geliyosa onu yap bende zor sporu yapsam tüm hevesimi aliyor. yapmıyorum sonra.
bence içine sindiği sporlari tercih etmeli insanlar ayni degildir. zevkleri renkleri farklı.
bende jumping jack seviyorum. en sevdiğim o.
bide bacak çalışmasi yapıyorum. o iyi
topuyla mekik çekmeyi daha çok seviyorum. :)
İnşallahGeçmiş olsun tatlim
İnşallah hem ilaclar hemde beslenme degisikligi iyi gelir
Gecmis olsun bestemalerji mevsimi basladi, ilac kullaniyormusun
Masallah kizlar herkes ekside ne guzelll
Ben sana güveniyorum tatlim
40 sn ile basla ya da 30 snben 40 sn zor dayaniyorum planki
nette çeşit çeşit sporlar var.Sporun kolayı zoru yok bence aslında kas yapmak isteyen cardio ağırlıklı spor yapmak gerekiyor ve mekik plank bunlar mecbur yapılması gerekiyor karın için.
Evde cardio var kızla adam yapıyor youtbda oda güzel fena terletiyor.nette çeşit çeşit sporlar var.
ben hepsinden bilgi topluyorum eşleşiyorum sporlarimi .
iyice izliyorum sonra hangisi iyiyse onu devam ediyorum iki hafta evdeyken bunu yapmışım cardio yazmişim onu.
engin kırbaş mı :)Evde cardio var kızla adam yapıyor youtbda oda güzel fena terletiyor.
Hayaller hayatlar için bol bol çalışmak lazım canım oturdugun yerden olmuyor o kaslarbende istiyorum. böyle karnım dümdüz olsa, sıkı ve kaslı. şimdiki gibi olmasa.. ahh ahh.. hayaller vs. hayatlar.
Tabiki canım doldur seni tanıyalımGrupta yer varsa bende katılmak isterim ilk sayfadaki formu doldurayım mı
Yok canım başka evde cardio diye geçiyorengin kırbaş mı :)
bende bahçemiz var spor yapayım dedim karşı tarafta balkonda oturan komşu yüzünden biraktım devam edemedim.Hayaller hayatlar için bol bol çalışmak lazım canım oturdugun yerden olmuyor o kaslarbugün 250 mekik ile başlıyorum plank ısınmak için jumpink jake yapcam
Bayram temizligi yapmsk tatlıydı dolmayfi uğraşıp bayrama sürünerek çıkmakta yokRamazanda kilo vermek kolay aslında akşamlari sadece bi çorba iç gidiyor
allahtan bu sene korona yüzünden kimseyi iftara almayacagiz. korona hepimizi kurtarir :)
Iyi gezmeler canimYagmur yagiyor ama az gezmeye çıkıyorum aksama gelirim kizlar
Türk kadinlarinin kaderi oBayram temizligi yapmsk tatlıydı dolmayfi uğraşıp bayrama sürünerek çıkmakta yok
Yok canım apartmanda yaşıyorum bahçe yok parkta yok çıkıp gezmek için araba ile 20km ötede.bende bahçemiz var spor yapayım dedim karşı tarafta balkonda oturan komşu yüzünden biraktım devam edemedim.
şimdi istesem yine başlasam hava soğuk.
bahçeniz varsa mutlaka dene derim :)
siz aile apartmanda degil misiniz ben sizi kayınvalidenizle alt üst oturuyo saniyordum.Yok canım apartmanda yaşıyorum bahçe yok parkta yok çıkıp gezmek için araba ile 20km ötede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?