Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim

Sporun kolayı zoru yok bence aslında kas yapmak isteyen cardio ağırlıklı spor yapmak gerekiyor ve mekik plank bunlar mecbur yapılması gerekiyor karın için.

Geçmiş olsun tatlim
İnşallah hem ilaclar hemde beslenme degisikligi iyi gelir

Gecmis olsun bestem alerji mevsimi basladi, ilac kullaniyormusun

Masallah kizlar herkes ekside ne guzelll
İnşallah ablam ya öyle umuyorum bakalım

Vericem. Bana güven. Bu hafra 1 kilo üstü..
74 u gireceğim. Mefkurem koçluğunda ve Eva ile.
Ben sana güveniyorum tatlim bu hafta 1 kilo üstü gidecek insallah

Hic yapmamaktansa kişinin sevdigi sporu yapmasi tabiki güzel
Şöyle yapsan nasil olur
1 set evani yap
1 set yag yakici hitt

Sporun kolayı zoru yok bence aslında kas yapmak isteyen cardio ağırlıklı spor yapmak gerekiyor ve mekik plank bunlar mecbur yapılması gerekiyor karın için.
nette çeşit çeşit sporlar var.
ben hepsinden bilgi topluyorum eşleşiyorum sporlarimi .
iyice izliyorum sonra hangisi iyiyse onu devam ediyorum iki hafta evdeyken bunu yapmışım cardio yazmişim onu.

nette çeşit çeşit sporlar var.
ben hepsinden bilgi topluyorum eşleşiyorum sporlarimi .
iyice izliyorum sonra hangisi iyiyse onu devam ediyorum iki hafta evdeyken bunu yapmışım cardio yazmişim onu.
Evde cardio var kızla adam yapıyor youtbda oda güzel fena terletiyor.

bende istiyorum. böyle karnım dümdüz olsa, sıkı ve kaslı. şimdiki gibi olmasa.. ahh ahh.. hayaller vs. hayatlar.
Hayaller hayatlar için bol bol çalışmak lazım canım oturdugun yerden olmuyor o kaslar bugün 250 mekik ile başlıyorum plank ısınmak için jumpink jake yapcam

Hayaller hayatlar için bol bol çalışmak lazım canım oturdugun yerden olmuyor o kaslar bugün 250 mekik ile başlıyorum plank ısınmak için jumpink jake yapcam
bende bahçemiz var spor yapayım dedim karşı tarafta balkonda oturan komşu yüzünden biraktım devam edemedim.
şimdi istesem yine başlasam hava soğuk.
bahçeniz varsa mutlaka dene derim :)

Ramazanda kilo vermek kolay aslında akşamlari sadece bi çorba iç gidiyor
allahtan bu sene korona yüzünden kimseyi iftara almayacagiz. korona hepimizi kurtarir :)
Bayram temizligi yapmsk tatlıydı dolmayfi uğraşıp bayrama sürünerek çıkmakta yok

bende bahçemiz var spor yapayım dedim karşı tarafta balkonda oturan komşu yüzünden biraktım devam edemedim.
şimdi istesem yine başlasam hava soğuk.
bahçeniz varsa mutlaka dene derim :)
Yok canım apartmanda yaşıyorum bahçe yok parkta yok çıkıp gezmek için araba ile 20km ötede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…