- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evet canım ama bahçemiz yok.siz aile apartmanda degil misiniz ben sizi kayınvalidenizle alt üst oturuyo saniyordum.
bence oda iyi aile apartman daha rahat oluyor.Evet canım ama bahçemiz yok.
Bizde öyleyiz bir aşağı bir yukarı geziyoruzbence oda iyi aile apartman daha rahat oluyor.
çok gürültü olduğumuzda Hiç kapımıza gelen giden yok. :) mis gibi mis.
çocuk ağlıyor.
görümcem msj atiyor niye ağlıyor yenge gelsin deyince direk yolluyorum
Benimde tazefasulye bulgur salataAkşam için menü zeytinyağlı kereviz ve buharda pişmiş bürüksel ve kabak var
Oh oh ne güzelBenimde tazefasulye bulgur salata
evet bende zorlanınca hevesim kaçıyor ama mekik yapmam lazım akşam başlayacağım az az ilerletirim.spor hangisi sana kolay geliyosa onu yap bende zor sporu yapsam tüm hevesimi aliyor. yapmıyorum sonra.
bence içine sindiği sporlari tercih etmeli insanlar ayni degildir. zevkleri renkleri farklı.
bende jumping jack seviyorum. en sevdiğim o.
bide bacak çalışmasi yapıyorum. o iyi
topuyla mekik çekmeyi daha çok seviyorum. :)
ooo rakibem, hızlısın ama ben işyerindeyim
başlamak için 250 mekik az direk 1milyonla başlasaydınHayaller hayatlar için bol bol çalışmak lazım canım oturdugun yerden olmuyor o kaslarbugün 250 mekik ile başlıyorum plank ısınmak için jumpink jake yapcam
kız dur gitme dolu var dolu fena geçti hemde. Allah korusunnnYagmur yagiyor ama az gezmeye çıkıyorum aksama gelirim kizlar
kötü olmuş canım ama cumaya 4 gün var. bol su iç, sporla destekle atmaya çalış.Tarti kontrolu +300 malesef regl olacagim belkide onun siskinligidirZipzip-
Bende karnabahar pizzası yapacağım bu akşamAkşam için menü zeytinyağlı kereviz ve buharda pişmiş bürüksel ve kabak var
HarikaaBenimde tazefasulye bulgur salata
pahalı valla artık herşey. afiyet olsun canım şimdiden.Bende karnabahar pizzası yapacağım bu akşambalık vazgeçtim pahalı olacağı kesin
Kız benim için o bile az eskisine göreevet bende zorlanınca hevesim kaçıyor ama mekik yapmam lazım akşam başlayacağım az az ilerletirim.
ooo rakibem, hızlısın ama ben işyerindeyimakşama benim spor vakti. şimdi işyerinde baskı işlerine koşturuyorum anca. çok spor şeeetmedin dimi sen ama
başlamak için 250 mekik az direk 1milyonla başlasaydınben de az az artırırım diye bugün 20 tane mi yapsam diyordum
kız dur gitme dolu var dolu fena geçti hemde. Allah korusunnn
kötü olmuş canım ama cumaya 4 gün var. bol su iç, sporla destekle atmaya çalış.
Ama arada balıkta iyi olurBende karnabahar pizzası yapacağım bu akşambalık vazgeçtim pahalı olacağı kesin
50 taneden başka sonra arttır :)evet bende zorlanınca hevesim kaçıyor ama mekik yapmam lazım akşam başlayacağım az az ilerletirim.
ooo rakibem, hızlısın ama ben işyerindeyimakşama benim spor vakti. şimdi işyerinde baskı işlerine koşturuyorum anca. çok spor şeeetmedin dimi sen ama
başlamak için 250 mekik az direk 1milyonla başlasaydınben de az az artırırım diye bugün 20 tane mi yapsam diyordum
kız dur gitme dolu var dolu fena geçti hemde. Allah korusunnn
kötü olmuş canım ama cumaya 4 gün var. bol su iç, sporla destekle atmaya çalış.
Sen beni çıldırtmak mı istiyosunKız benim için o bile az eskisine göre
Çipura alacaktım firinda çok güzel oluyor o ama kilosu 70 kira verememAma arada balıkta iyi olur
20 iyiydi sankimmm.. tamam tamam söz vermiyorum ama elimden geleni yapacağım50 taneden başka sonra arttır :)
Bende bu akşam dişariya çıkıp ip mi atlasam mı bilmiyorum
Niye kızSen beni çıldırtmak mı istiyosunAllahımmm dayanamıyorum
Evet canım çok pahalı oluyor bizde eşimle somon alıp buzluğa atalım diyoruz o da 90 lira kilosuÇipura alacaktım firinda çok güzel oluyor o ama kilosu 70 kira veremem
Somonu bende yedim çok lezzetli balıkEvet canım çok pahalı oluyor bizde eşimle somon alıp buzluğa atalım diyoruz o da 90 lira kilosuama güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?