Ah ah eski ben günde 1000 mekik çekerdim şimdi 200 zor yapıyorum ama yapmaya başlıyorum
Ya sorma abla helede ramazan bayramı oruçlu ağızla cam silmeye uğraş ...Ne degusuk insanlarız bizTürk kadinlarinin kaderi o
Evet ne sandınne 1000 mi
Supersin vallaEvet ne sandıneski sporun kaymağını yiyorum şu an
AhSen_2504 rakibem neredesin? Ben burada seni yeneceğim diye limonlu tarçınlı sular, hindistan cevizli tarcinli kahveler acliktan midem senfoni orkestrası gibi sen ortada yoksun
Karın kasları için mecburi plank ve mekik bunlar kasları çalıştırır plank yapın her gün sn sn çoğaltın.Supersin valla
Ohh ohh mis yebakalimAkşama corba salata....öğlen ciğer dürüm yedim...okulda arkadaslat sasirdi yerken sen okulda yermiydin diye...mezun olayim ilk fırsatta yicem diye hevesim vardı...ohhh mis gibi doydum iyi oldu...aksama dengelemek lazim
Ben yaptim bilemKarın kasları için mecburi plank ve mekik bunlar kasları çalıştırır plank yapın her gün sn sn çoğaltın.
Ohh ohh mis yebakalim
Evet cok haklisin yapmak.lazimKarın kasları için mecburi plank ve mekik bunlar kasları çalıştırır plank yapın her gün sn sn çoğaltın.
Doğru ya canım rakibem ben unuttum senin çalıştığınıevet bende zorlanınca hevesim kaçıyor ama mekik yapmam lazım akşam başlayacağım az az ilerletirim.
ooo rakibem, hızlısın ama ben işyerindeyimakşama benim spor vakti. şimdi işyerinde baskı işlerine koşturuyorum anca. çok spor şeeetmedin dimi sen ama
başlamak için 250 mekik az direk 1milyonla başlasaydınben de az az artırırım diye bugün 20 tane mi yapsam diyordum
kız dur gitme dolu var dolu fena geçti hemde. Allah korusunnn
kötü olmuş canım ama cumaya 4 gün var. bol su iç, sporla destekle atmaya çalış.
Cok sportif gördüm seni bu aralarBen yaptim bilem
Bunlari simdi düsunme mezun oldun rahat rahat yebakalim cuma da ayni fikirde olacak.miyim
Evet cok haklisin yapmak.lazim
Sagol bebem teveccünuzCok sportif gördüm seni bu aralar
Merhaba canim calisiyomusun sen cok aktif degilsinMerhaba hanımlarr❤
2 gündür giremedim
Fazla rahat olmayayim...temmuzda düğünümüz var..o zamana kadar kilo almıyım vermeye calisayim az azBunlari simdi düsunme mezun oldun rahat rahat ye
Ozaman korumaya calissan yeterli bide ideal kilon neyse orda kalirsin korumak daha onemliFazla rahat olmayayim...temmuzda düğünümüz var..o zamana kadar kilo almıyım vermeye calisayim az az
Merhaba canim calisiyomusun sen cok aktif degilsin
Kesinlik korumak hem daha zor...sikilasmak amacım kilo vermekten cok bu aralat...o daha ince gorunmemi saglicaktirOzaman korumaya calissan yeterli bide ideal kilon neyse orda kalirsin korumak daha onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?