Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayir çalışmıyorum ama evde 3 cocuk var biri bebek ve bu aralar evde ustalar çalışıyor yani bu aralar pek aktif olamiyorum ama ev ve temizlik isi bittikten sonra anca bi düzen kurabilirim
Allah kolaylık versin zor evde ustalarla uğraşmak

Hayir çalışmıyorum ama evde 3 cocuk var biri bebek ve bu aralar evde ustalar çalışıyor yani bu aralar pek aktif olamiyorum ama ev ve temizlik isi bittikten sonra anca bi düzen kurabilirim
Anladim canim cocuklarla ve birtakim isler varsa eger yetisemezsin kolay gelsin daha aktif olursun bitince

Valla ben açıp açıp göbeği bakıyorum
Sen böyle söyleyince gözümde canlandın

Şaka maka bir ara 15 gün boyunca abs yapmıştım tartıda hep aynıydı canım sıkılıp diyeti bırakmıştım sonradan farkettim ki gerçekten karın kası oluşmaya başlamıştı

Niye kız karın kası isteyen sensin 20 tane ile nerde görülmüş kas yapmak
emeksiz yemek olmaz diyon hee.. tamam ya akşama çok hırslıyım. bakalım sonu ne olacak bu işin
Akşama corba salata....öğlen ciğer dürüm yedim.. .okulda arkadaslat sasirdi yerken sen okulda yermiydin diye...mezun olayim ilk fırsatta yicem diye hevesim vardı...ohhh mis gibi doydum iyi oldu...aksama dengelemek lazim
afiyet olsun canım.. içindeki heves gitmiş işte. yasakken ne tatlıydı tabi okulda keyfince yemek..
Doğru ya canım rakibem ben unuttum senin çalıştığını yok yok çok şeeeetmedim merak etme kuzum 1 saatcik leslie yaptım alt tarafı
1 saat leslie 600 puan sanırım dimi ya. ben o zaman 70 tane jj yapsam 700 puanla seni geçerim
Tarti kontrol
Cuma. 91.5
Pzrt. 91.0
Fark - 500

Zipzip-
süpersin ya valla. tebrik ederim canım.
Valla ben açıp açıp göbeği bakıyorum
bende olsa bende bakarım. ben bakmak istemiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…