Allah kolaylık versin zor evde ustalarla uğraşmakHayir çalışmıyorum ama evde 3 cocuk var biri bebek ve bu aralar evde ustalar çalışıyor yani bu aralar pek aktif olamiyorum ama ev ve temizlik isi bittikten sonra anca bi düzen kurabilirim
Anladim canim cocuklarla ve birtakim isler varsa eger yetisemezsin kolay gelsin daha aktif olursun bitinceHayir çalışmıyorum ama evde 3 cocuk var biri bebek ve bu aralar evde ustalar çalışıyor yani bu aralar pek aktif olamiyorum ama ev ve temizlik isi bittikten sonra anca bi düzen kurabilirim
Ozaman 1000mekikKesinlik korumak hem daha zor...sikilasmak amacım kilo vermekten cok bu aralat...o daha ince gorunmemi saglicaktir
Allah kolaylık versin zor evde ustalarla uğraşmak
Yani fazlan var
Anladim canim cocuklarla ve birtakim isler varsa eger yetisemezsin kolay gelsin daha aktif olursun bitince
Ooo masallah canim eksin cok guzel
Ooo masallah canim eksin cok guzel
Görürsün insallah canim 9lardan kurtulma zamani gelmisTesekur ederimm❤
cumaya 89 u görmeyi hedefledim
Görürsün insallah canim 9lardan kurtulma zamani gelmis
inşallah geçen ay 23 nde olmuştu bu ay 25 nden olur heralde şubat 28 gün oluncaBence regl yüzünden bu durum. Takılma 700 gram hemen gider regl sonrası
Yap tabi canım 1ay sonra aynadaki görüntüne aşık olacaksın
Azda hareket görürsün 89u canım
Valla ben açıp açıp göbeği bakıyorumYap tabi canım 1ay sonra aynadaki görüntüne aşık olacaksın
Sen böyle söyleyince gözümde canlandınValla ben açıp açıp göbeği bakıyorum
emeksiz yemek olmaz diyon hee.. tamam ya akşama çok hırslıyım. bakalım sonu ne olacak bu işinNiye kızkarın kası isteyen sensin 20 tane ile nerde görülmüş kas yapmak
afiyet olsun canım.. içindeki heves gitmiş işte. yasakken ne tatlıydı tabi okulda keyfince yemek..Akşama corba salata....öğlen ciğer dürüm yedim...okulda arkadaslat sasirdi yerken sen okulda yermiydin diye...mezun olayim ilk fırsatta yicem diye hevesim vardı...ohhh mis gibi doydum iyi oldu...aksama dengelemek lazim
1 saat leslie 600 puan sanırım dimi ya. ben o zaman 70 tane jj yapsam 700 puanla seni geçerimDoğru ya canım rakibem ben unuttum senin çalıştığınıyok yok çok şeeeetmedim merak etme kuzum 1 saatcik leslie yaptım alt tarafı
süpersin ya valla. tebrik ederim canım.
bende olsa bende bakarım. ben bakmak istemiyorum pekValla ben açıp açıp göbeği bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?