Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir o elifeylul ben degilim
38yasindayim canim
Yaşımız aynı canım benim ikizler de 18 yaşında oğlan 2 seneye evlenecem diye tutturdu sorma erkenden kv olacam sanırım
Hayrolsun canım, umarım kötü bişeyler yoktur..

afiyet olsun bu arada.
Amannn benim işler sıkıntılı İnsan olanın başına herşey geliyor önemli olan takdiri ilahi deyip bu da geçer ya hu demek sanırım

Bir o elifeylul ben degilim
38yasindayim canim
Yaşımız aynı canım benim ikizler de 18 yaşında oğlan 2 seneye evlenecem diye tutturdu sorma erkenden kv olacam sanırım
Hayrolsun canım, umarım kötü bişeyler yoktur..

afiyet olsun bu arada.
Amannn benim işler sıkıntılı İnsan olanın başına herşey geliyor iönemli olan takdiri ilahi deyip bu da geçer ya hu demek sanırım

Hehe deseydin benim kardesimde o yasta evlenecegim okul bitince hemen diyordu is hayatina atilinca fikri degisti 26 yasinda hic niyeti yok :)

Bu menü sana baya bi eksi getirir dilegim

Ankaraya ne olmus bir Ankarali olarak haberim yok bi ara sartel attı sonra cati filan sallandi simsekten gökgürültüsünden esime dedim catida yangin filan çıkmamıştır demi diye bi kere ablamlarin binaya düşmüştü çatı tutustu ve evdeki çalışan elektronik ne varsa yandi korktum valla

Evlencekmi kendilerine çok bakiyolarda geline bakcaklar

Eki Görüntüle 2806904

Uyuyana kadar 10 bin adıma tamamlarım
Afiyet olsun canım
Ah bilinçaltı işte, bi daha yaratmasın Rabbim.. Cok geçmiş olsun..
Çok acıktım. İftar için
Kabak yemeği ve erişte pişirdim
Salata yaptım
Yoğurt da yiyeceğim.

1 dilim çavdar ekmek
2 kaşık erişte çokmu sizce kızlar ?
Afiyet olsun canım gayet iyi.
Ahh rakibem ne güzel şeyler yiyosun sen, gözümü çok korkutuyorsun hee
Afiyet olsun canım kurabiye baya yemissin
Su 2 litre şimdilik
Spor 20 dk pilates 10 dk abs 40 dk bölgesel çalıştım N Nidsalii

Ara sütlü kahve,,, 6 fındık

Akşam çekmeyi unuttum 1.5 köfte
Yeşil içecek hazırladım onu içtim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun harfine noldu kiz
Afiyet olsun canım

Hehe deseydin benim kardesimde o yasta evlenecegim okul bitince hemen diyordu is hayatina atilinca fikri degisti 26 yasinda hic niyeti yok :)
He diyorum zaten bahar
Bi yandan da evlensin diye gözüne bakıyorum hiç fena olmaz aslında öküz gibi yiyor yemek yetiştiremiyorum ütüsüz kıyafet giymiyor arabama ortak oldu okula arabayla gidiyor aha şimdi yemeğini yedi arabayı aldı gitti gene aşırı dağınık birde
Kız bu evlenirse ben emekliye ayrılmış gibi bişey olurum
Allah öyle birini nasip etsin ki pijamalarını katlamadan evden çıkamasın hemende ikizi olsun inşallah

Benim küçük oglanda 19 yasinda evlilige pek hevesliydi.
Şansı yaver gitmedi :))

Unsuz yağsız oluşuna kandım cezamı çekeceğim el mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…