Ben de 2014 te evlendim.Oooo maşallah 2014 te evlenenler grubumuz çokmuş
Kazan değil Kazen... valla çok iyi olur. Kalabalık gidersek alırız ismi.Afiyet olsun canım
Ya evet hemen duzelttim ama görmüşsünKazan e toplu çiçek gonderelim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
800 JJ mi bugün 801 yapacağım. Bekle.
Vayy 800 baya olmus insallah bnde yarin fazla yapmaya caliscam800 JJ mi bugün 801 yapacağım. Bekle.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim şekerlerAfiyet olsun canım
Yarin el - mahkum menü yazicanTamam kaptanım
Bol su ve tuza dikkat et cnmArtımın bu kadar fazlalığının sebebi regl çıktı kızlar Başlıyor ufaktan .. 7 gün sürer . Bitmeden eksi olmam sanırım . çok olmaz bir günde başladı
Hosgeldin cnm22 mart
Sabah
Haslanmis yumurta zeytin peynir salatalik wasa
Ara ogun 2 incir
Oglen
Ot yemegi yogurt 1 dilim ekmek
Aksam
Tavuklu salata 1 dilim ekmek
Cay nescafe sekersiz 1 maden suyu
Spor 30 dk leslie
Öyle zaten yeme isteğimiz gelince abs'yi aktif edip acil fren sistemi ile kendimizi durduruyoruz
Ben yapamadım yorulmuşum. Yarına artık.Vayy 800 baya olmus insallah bnde yarin fazla yapmaya caliscam
Geçmiş olsun canım şimdiden çabuk kolayca atlatır inşallahArkadaşlar korona baş belası bizi de buldu
Eşim de hasta oldu patronundan bulaşmış
Banada geçebilir
İşte al bitecek mi kırmızlar
Tamam ablaYarin el -
Ah Merve nazaramı geldın ne güzel kılo verıyodunTamam abladaha simdiden yarın ne yesem diye dusunuyorum
Yaaa bu otomatik düzeltme var yaaKazan değil Kazen... valla çok iyi olur. Kalabalık gidersek alırız ismi.
Bence yapma sen yorulma sen bence mekik yap o daha iyi800 JJ mi bugün 801 yapacağım. Bekle.
Valla yaptıkça yapıyorum da kollarımın üst tarafını biri merdaneyle ezmiş gibiyimVayy 800 baya olmus insallah bnde yarin fazla yapmaya caliscam
Bende su eva yi yapamam hayatta ya. Ay ne zor yaa. Emeğine sağlıkSpor bildirimi 22 Mart
107 dk. Eva yaptım.
200 JJ
100 squat
60 sn lik plunk 1 kez.
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
TühBen yapamadım yorulmuşum. Yarına artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?