Allah bağışlasın ikinizinkinide2 kız bir oğlu var aynısından bende de varama benim büyük kız 6 yaşında
2014 te mi evlendiniz :) hangi ay2 kız bir oğlu var aynısından bende de varama benim büyük kız 6 yaşında
Vallahi bana dokunuyor. 5 tabak deyince sen hayal edemedim. Latife yapıyorum tatlım.Hahahaha yav merak etmeyin bakliyat bana dokanmıyorsize dokanıyorsa yerken bize söyleyin de biz takalım
Yok canım 2013 kasımda evlendim2014 te mi evlendiniz :) hangi ay
Anladım canım takılıyorum ben de doğrudur misal bakliyat çok sevmem ama yiyince bana dokunmaz eşim çok sever yapınca mutlaka dokunur bünyeden bünyeye değişiyor tabiVallahi bana dokunuyor. 5 tabak deyince sen hayal edemedim. Latife yapıyorum tatlım.
2014 Ekim de evlendim bende2014 te mi evlendiniz :) hangi ay
Benden bi sene önceYok canım 2013 kasımda evlendim
Aaa hangi gün2014 Ekim de evlendim bende
Amin canım sağolasın hepimizin evladını Rabbim bağışlasın inşallahAllah bağışlasın ikinizinkinide
Afiyet olsun canımSabah: 1 dilim peynir, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmek
Öğlen: Elma
Akşam: 2 kaşık etsiz nohut, 2 kaşık bulgur, 1 kepçe domatesli şehriye, 1 enginar dolma
AÖ yer fıstığı 1 avuç çayla
Zipzip-
Sen de mi 2014 te evlendin ben de 2014 nisan ayında evlendim2014 te mi evlendiniz :) hangi ay
Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Yaptigim listenin 1.günü
22 mart pazartesi
10.40
2 h. Yumurta
14.45
1 kutu ton baligiyla
Bol yesilikli salata
18.00
1 kase kabak corbasi
1 kase baharatli yogurt
Su yatana kadar 3 lt olur
Afiyet olsun canim22.03.2021
Pazartesi menüm
Sabah 6:30
Kefir kürü
Şekersiz sütlü kahve
Ara nescafe çay
Öğle :
2 kase et suyuna çorba
1 dilim ekmek
3-4 kalık yogurt
Ara: muz portaka ve l çay
Akşam 20:00
1 dilim karnabahar pizzası
Üzeri yogurt
Salata
Öğle :30 dk yürüyüş
7208 adım
Su :2 lt
Ne kirmasi kiz boyle seylere kirilmam benGerçekten miben senin 1 kizin 1 oğlun var zannediyordum canım kusuruma bakma kırdıysam seni
Afiyet olsun canımSabah: 1 dilim peynir, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmek
Öğlen: Elma
Akşam: 2 kaşık etsiz nohut, 2 kaşık bulgur, 1 kepçe domatesli şehriye, 1 enginar dolma
AÖ yer fıstığı 1 avuç çayla
Zipzip-
Yanlış etiket yapmışsın. Ben de iki a var.
Hay maasAllah ya ne güzel büyütmüşsün evlatlarını darısı bize insaAllahAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Ne kirmasi kiz boyle seylere kirilmam ben
Buyuk kizim 19 oglum 15 kucukte 27aylik
Afiyet olsun canım
Amin canim Rabbim saglik sıhhat versin hepsine buyüyolar gercektenHay maasAllah ya ne güzel büyütmüşsün evlatlarını darısı bize insaAllah
Zipzip-
Kaptancimaskrhpozitif in zorla menü listesine alinmasini talep ediyorum yoksa bu kızın bogazi durmuyacak :)))
Tamam kaptanım
Oooo maşallah 2014 te evlenenler grubumuz çokmuşSen de mi 2014 te evlendin ben de 2014 nisan ayında evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?