- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
500 yaparsan o zaman 600 yapmam lazimBugün 800 JJ yok mu? Çok mu ağrıyor. Ben 500 yapayım diyorum.
Amin Allah razı olsun canım dediğin gibi çok sakındım uğraştım hasta olmasınlar diye ama bi şekil de kaptılar şifayı Allahım hepsini korusunAy çok geçmiş olsun kıyamam. Çocuklar hasta olunca ne zor oluyor, keşke hep iyi olsalar. Şifa diliyorum yavruna.
Çok geçmiş olsun.Iyiyim çok şükür de kızım iyi değil doktora götüreceğim az sonra boğuk boğuk öksürüyor çocuğum
Sorma canım yani dün 17 dereceyken bugün 5 derece yarın kar yağdan diyorlar nasıl bir dengesizlik biz büyükler bile adapte olamıyoruz küçük kuzularda mağdur oluyor havalardanCok gecmis olsun tatliminsallah ilerlemeden cabuk atlatir
Havalar tam hastalik havasi
Ne oldugu belli degil
Alışkanlık galiba yaa. Nedense içmek gelmiyor içimden. Isyerinde filtre kahve mak. var sabahları patrona yapıyorum. Arada ondan iciyorum ama o da bi fincan içmem öğleni buluyor. Afiyet olsun sanaNiyeki
Sevmezmisin
Benim sabah ritüelim :))
Evet canım, hava dengesizliği çok çarpıyor. e çocuklarda daha çabuk etkileniyorlar..Sorma canım yani dün 17 dereceyken bugün 5 derece yarın kar yağdan diyorlar nasıl bir dengesizlik biz büyükler bile adapte olamıyoruz küçük kuzularda mağdur oluyor havalardan
Sagol cnmAlışkanlık galiba yaa. Nedense içmek gelmiyor içimden. Isyerinde filtre kahve mak. var sabahları patrona yapıyorum. Arada ondan iciyorum ama o da bi fincan içmem öğleni buluyor. Afiyet olsun sana
Oo ne guzel spor yapmissin sen öyleKaptanım;
22 dk bu videoyu yaptım, sonra çocuk uyandı. Devam etmedim
31 dk bu videoyu yaptım;
36 dk da bu videoyu yaptım;
60 da jj yaptım.
Resim yükleyemedim;
Toplam
12025 adım ve 583 kalori yakmış gözüküyorum. Kurabiyeler gitmiştir değil mi
Zipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrr
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Herkese günaydın
Günaydın ablacım ❤Gunaydinnnnnn
Bol neşeli, az kalorili bi gün olsun insallahhhhh
GuNaydin canim ❤Günaydin
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın uyumak isteyip hep kalkmak zorunda olanlar
Çok gecmis olsun canimIyiyim çok şükür de kızım iyi değil doktora götüreceğim az sonra boğuk boğuk öksürüyor çocuğum
Gunaydin canım ❤Günaydın...kış gerigeldi burda yagmur yagmur yikiloyo ortalik...sabah 6 da kalktim
30 dk.leslie
100 mekik 100jj 50 squat 1 dk plank yaptim...
800 jj yapan arkadaşı gözlerinden öpüyorum...kulaklarini cinlattim
Sizin yarim mekik tam.mekik nasil oluyo
bitiremiyorum buz gibi oluyor valla.Sagol cnmkiz kahve soğuk icilirmi :))
Rakibin plates yapiyordur belki@Kmsl Hnd rakibem nerdesin ?
Havadan galiba yine kapali bir hava varbitiremiyorum buz gibi oluyor valla.Ama öğlen bi kahve içicem galiba bugün. uykusuz hissediyorum ama uyudum da
Evet burada da kış geldi geri. Yağmur yağıyor şimdi. yarın da kar varmış..Günaydın...kış gerigeldi burda yagmur yagmur yikiloyo ortalik...sabah 6 da kalktim
30 dk.leslie
100 mekik 100jj 50 squat 1 dk plank yaptim...
800 jj yapan arkadaşı gözlerinden öpüyorum...kulaklarini cinlattim
Sizin yarim mekik tam.mekik nasil oluyo
Plates deyince aklıma patates geliyor. Ahh günler oldu patates kızartması yemedim. oysaki akşam ritüelimde devamlı patatesi kızart ekmek arasına koy ketçap sık ve ye olurdu. sonra da işte kiloRakibin plates yapiyordur belki
Nerdesin deyip birakma tatlim
Şöyle saçını başını yol rakibinin
Evet ya kasvetli ve ağır yine Ankara.. Sanki gece işe gelmiş gibi hissediyorumHavadan galiba yine kapali bir hava var
Valla bravo...ben 100 u zor yaptim..aksamada bi 100 yapsam öpüp basimin üstüne koycamEvet burada da kış geldi geri. Yağmur yağıyor şimdi. yarın da kar varmış..
Kulaklarımı çınlatmışsın teşekkür ederim. Ama tavsyie etmiyorumben yaptım siz yapmayın.
Haahaa al benden de o kadar...kışın okula gelmisim gibi oldumEvet ya kasvetli ve ağır yine Ankara.. Sanki gece işe gelmiş gibi hissediyorum
200 300 zor 800 yaparsa öyle kalir yapilirmi kiz hic okadar bide işe gidiyor akilliValla bravo...ben 100 u zor yaptim..aksamada bi 100 yapsam öpüp basimin üstüne koycam
200 300 zor 800 yaparsa öyle kalir yapilirmi kiz hic okadar bide işe gidiyor akilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?