Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay çok geçmiş olsun kıyamam. Çocuklar hasta olunca ne zor oluyor, keşke hep iyi olsalar. Şifa diliyorum yavruna.
Amin Allah razı olsun canım dediğin gibi çok sakındım uğraştım hasta olmasınlar diye ama bi şekil de kaptılar şifayı Allahım hepsini korusun

Cok gecmis olsun tatlim insallah ilerlemeden cabuk atlatir
Havalar tam hastalik havasi
Ne oldugu belli degil
Sorma canım yani dün 17 dereceyken bugün 5 derece yarın kar yağdan diyorlar nasıl bir dengesizlik biz büyükler bile adapte olamıyoruz küçük kuzularda mağdur oluyor havalardan

Sorma canım yani dün 17 dereceyken bugün 5 derece yarın kar yağdan diyorlar nasıl bir dengesizlik biz büyükler bile adapte olamıyoruz küçük kuzularda mağdur oluyor havalardan
Evet canım, hava dengesizliği çok çarpıyor. e çocuklarda daha çabuk etkileniyorlar..

Alışkanlık galiba yaa. Nedense içmek gelmiyor içimden. Isyerinde filtre kahve mak. var sabahları patrona yapıyorum. Arada ondan iciyorum ama o da bi fincan içmem öğleni buluyor. Afiyet olsun sana
Sagol cnm kiz kahve soğuk icilirmi :))

Oo ne guzel spor yapmissin sen öyle
Ben sana arada ceza vereyim bahane bulup
Günaydın kızlarrr
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Herkese günaydın
Günaydın canım ❤
Gunaydinnnnnn

Bol neşeli, az kalorili bi gün olsun insallahhhhh
Günaydın ablacım ❤
GuNaydin canim ❤
Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤
Günaydın uyumak isteyip hep kalkmak zorunda olanlar
Günaydın canım ❤
Eki Görüntüle 2807276

6.takim icin sabah kahveleri gelsinnnn
Hadi uyanin artik

Iyiyim çok şükür de kızım iyi değil doktora götüreceğim az sonra boğuk boğuk öksürüyor çocuğum
Çok gecmis olsun canim
Gunaydin canım ❤

Evet burada da kış geldi geri. Yağmur yağıyor şimdi. yarın da kar varmış..

Kulaklarımı çınlatmışsın teşekkür ederim. Ama tavsyie etmiyorumben yaptım siz yapmayın.

Rakibin plates yapiyordur belki

Nerdesin deyip birakma tatlim
Şöyle saçını başını yol rakibinin
Plates deyince aklıma patates geliyor. Ahh günler oldu patates kızartması yemedim. oysaki akşam ritüelimde devamlı patatesi kızart ekmek arasına koy ketçap sık ve ye olurdu. sonra da işte kilo neyse plates iyi patatesi boşverelim

Evet burada da kış geldi geri. Yağmur yağıyor şimdi. yarın da kar varmış..

Kulaklarımı çınlatmışsın teşekkür ederim. Ama tavsyie etmiyorumben yaptım siz yapmayın.
Valla bravo...ben 100 u zor yaptim..aksamada bi 100 yapsam öpüp basimin üstüne koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…