Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibin plates yapiyordur belki

Nerdesin deyip birakma tatlim
Şöyle saçını başını yol rakibinin
Yapsın canım maşallah azimli o ben yapamıyorum platesi sabah erken çık akşam eve gidince yemek yap kendimi yorgun hissediyorum.Gün içinde yürüdüğüm işte.Geçen gün plates açtım yapayım diye yatak odasına gittim 2 kızım var hemen yanımda bittiler biri sağıma biri soluma ne yapabildim ne başka bişey bıraktım

Valla bravo...ben 100 u zor yaptim..aksamada bi 100 yapsam öpüp basimin üstüne koycam
mantıklısı senin yaptığın emin olabilirsin
200 300 zor 800 yaparsa öyle kalir yapilirmi kiz hic okadar bide işe gidiyor akilli
ya bişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem)

ya bişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem)
Kasmi yaptin hemen sen

Evet ya kasvetli ve ağır yine Ankara.. Sanki gece işe gelmiş gibi hissediyorum
Bende geçen sene kışın calisiyordum
Sabah karanlikta 5.30 da cikiyordum
Uzun calisinca aksam 5 de yine karanlikta geliyordum
Hic gün yüzü görmeden geciyordu :))

Sen calisiyormusun cnm

Günaydın rakibem , 9 da kalktım.
2 çocuğum var

-500 gr gitmiş daha bakalım.
aspir yağı elma sirkesi içtim kahvaltı yapacağım
1 günün hasilati iyi sayilir
Benimde dünden bugune biraz eksi olmus

Bende sanki cocuk var gibi 6 da dikildim ayaga :))

Evet canım, hava dengesizliği çok çarpıyor. e çocuklarda daha çabuk etkileniyorlar..
Maalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızıma
Sağol kaptanım

Kas olabilir benimki hep spor sonrası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…