Gunaydin canimGünaydın kızlar
Yapsın canım maşallah azimli o ben yapamıyorum platesi sabah erken çık akşam eve gidince yemek yap kendimi yorgun hissediyorum.Gün içinde yürüdüğüm işte.Geçen gün plates açtım yapayım diye yatak odasına gittim 2 kızım var hemen yanımda bittiler biri sağıma biri soluma ne yapabildim ne başka bişey bıraktımRakibin plates yapiyordur belki
Nerdesin deyip birakma tatlim
Şöyle saçını başını yol rakibinin
mantıklısı senin yaptığın emin olabilirsinValla bravo...ben 100 u zor yaptim..aksamada bi 100 yapsam öpüp basimin üstüne koycam
ya bişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem)200 300 zor 800 yaparsa öyle kalir yapilirmi kiz hic okadar bide işe gidiyor akilli
Kasmi yaptin hemen senmantıklısı senin yaptığın emin olabilirsin
ya bişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem)
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤Günaydın gençller
Bende geçen sene kışın calisiyordumEvet ya kasvetli ve ağır yine Ankara.. Sanki gece işe gelmiş gibi hissediyorum
Günaydın rakibem , 9 da kalktım.gulenyuzumsunsen
Rakibemm kalk kizz daha yatiyonmu
Sende kaç cocuk vardi, hatirliyamadim :)
Artilar gitmis mi biraz
Sen calisiyormusun cnmYapsın canım maşallah azimli o ben yapamıyorum platesi sabah erken çık akşam eve gidince yemek yap kendimi yorgun hissediyorum.Gün içinde yürüdüğüm işte.Geçen gün plates açtım yapayım diye yatak odasına gittim 2 kızım var hemen yanımda bittiler biri sağıma biri soluma ne yapabildim ne başka bişey bıraktım
1 günün hasilati iyi sayilirGünaydın rakibem , 9 da kalktım.
2 çocuğum var
-500 gr gitmiş daha bakalım.
aspir yağı elma sirkesi içtim kahvaltı yapacağım
çalışıyorum canımSen calisiyormusun cnm
Sen işteyken cocuklara kim bakiyor tatlimçalışıyorum canım
Maalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızımaEvet canım, hava dengesizliği çok çarpıyor. e çocuklarda daha çabuk etkileniyorlar..
Sağol kaptanımOo ne guzel spor yapmissin sen öyle
Ben sana arada ceza vereyim bahane bulup
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
GuNaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Çok gecmis olsun canim
Gunaydin canım ❤
Tabiki kas onlar canimcimbişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem
Gecmis olsun kuzuyaMaalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızıma
Sağol kaptanım
Çok geçmiş olsunMaalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızıma
Sağol kaptanım
Kas olabilir benimki hep spor sonrası oluyomantıklısı senin yaptığın emin olabilirsin
ya bişe sorcam kollarımda bi sertlik var, hemen kas olmuş olamaz dimi (Ben biliyorum onun hamlama olduğunu, ama siz kas deyin ben sevincem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?