Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinMaalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızıma
Sağol kaptanım
Oooo hadi gene iyisin...Dünkü sebzeler bana 1,5 eksi getirdi
Hahaha patates derdim onaPlates deyince aklıma patates geliyor. Ahh günler oldu patates kızartması yemedim. oysaki akşam ritüelimde devamlı patatesi kızart ekmek arasına koy ketçap sık ve ye olurdu. sonra da işte kiloneyse plates iyi patatesi boşverelim
Yanına da bir tabak bulgur yedim kerevizinOooo hadi gene iyisin...
S sulisim eski rakibemEki Görüntüle 2807108
S sulisim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 60,80
Bitiş Kilosu (718. Etap) : 55,10
Verilen Toplam Kilo : 5,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,37%
Toplam Süre : 9 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 633
Sevgili sulisim 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 19 Mart 2021 (718. etap) tarihinde toplamda 5,7 kilo vermiş olarak ve 54,5 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
S sulisim mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım
Unutuyorum yapmayı, sürekli başka bişey çıkıyor ondan ama dün sen yazınca dışarıda yedim :)Niye ozledin kuzum yasak mi
Günaydın canımMerhabalar günaydın mutlu bir salı olsun
Ayyy teşekkür ederim....seneler önce dids diye bi kullanıcı "gobeginizi eritmek icin ne yaptiniz" diye topigi vardi...hergun hareketleri yapip yaziyorduk.her hafta bolgesel egzersiz olcum alip yaziyorduk..ben bi hafta bildirim yapmadigim için diskalifiye olmuştum...cok icimde kaldı mezun olamadan atildigim icin...cok şükür burdan mezun oldum karnemde var artik....Eki Görüntüle 2807108
Sevgili sulisim 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 19 Mart 2021 (718. etap) tarihinde toplamda 5,7 kilo vermiş olarak ve 54,5 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Selam Ahsen nasılsın? :) Seni görmek ne güzel.Günaydın hanimlarr
Sagolun kizlar....inş kilomu koruyarak sporla incelirim
Kuzucum spora devam et bak nasıl inceleceksinSagolun kizlar....inş kilomu koruyarak sporla incelirim
Bnde bugun 800 yaparim diyodum da her yerim tutuluyo ya yavas yavas arttirmak en iyisiGünaydın...kış gerigeldi burda yagmur yagmur yikiloyo ortalik...sabah 6 da kalktim
30 dk.leslie
100 mekik 100jj 50 squat 1 dk plank yaptim...
800 jj yapan arkadaşı gözlerinden öpüyorum...kulaklarini cinlattim
Sizin yarim mekik tam.mekik nasil oluyo
İnş canim dunku konusmadan.sonra 1000 mekik yapamasamda 200 le başladım...Kuzucum spora devam et bak nasıl inceleceksin
Bence az az başlayın çünkü birden yapınca üst üstte spor yapılmıyor ağrıdanBnde bugun 800 yaparim diyodum da her yerim tutuluyo ya yavas yavas arttirmak en iyisi
S sulisim tekrar Tebrikler. Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2807108
Yavas yavas arttır kuzum fazla yüklenmeİnş canim dunku konusmadan.sonra 1000 mekik yapamasamda 200 le başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?