Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eki Görüntüle 2807108

S sulisim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 60,80
Bitiş Kilosu (718. Etap) : 55,10
Verilen Toplam Kilo : 5,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,37%
Toplam Süre : 9 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 633

Sevgili sulisim 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 19 Mart 2021 (718. etap) tarihinde toplamda 5,7 kilo vermiş olarak ve 54,5 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

S sulisim mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım

Hahaha patates derdim ona pilates kızartması nasıl olur bilir misin
Topları tava kızart bak nasıl erir göbüşler

S sulisim eski rakibem tebrik ederim

Ayyy teşekkür ederim....seneler önce dids diye bi kullanıcı "gobeginizi eritmek icin ne yaptiniz" diye topigi vardi...hergun hareketleri yapip yaziyorduk.her hafta bolgesel egzersiz olcum alip yaziyorduk..ben bi hafta bildirim yapmadigim için diskalifiye olmuştum...cok icimde kaldı mezun olamadan atildigim icin...cok şükür burdan mezun oldum karnemde var artik....

Bnde bugun 800 yaparim diyodum da her yerim tutuluyo ya yavas yavas arttirmak en iyisi

S sulisim tekrar Tebrikler. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…