Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

narin allah razı olsun dualarınız için.sizlerin sayesinde moral buldum.
ablam iyi canım.kemoterapi görüyor.
bazen umutsuzluğa kapılıyor.depresyon hastası.
daha öncede paylaşmıştım sizlerle 1adetde hödük kocaya sahip.
bu şekşlde ne kadar iyi olunabilirse işte.

eddoras abla bende enişte biraz düzeldimi diye soracaktımda inanki hatırlatıpta sinirlerini zıplatmak istemedim Allah ıslah etsin inşallah

kızlar 4.takıma baktımda irem şimdiden 3 kilo verdiğini söylüyor kirazzz monti yaptıgın ilk hafta süperrr kilolar gidiyor senden çok iyi bi rakam bekliyoruz

bu irem bizi çatlatmak için mi 3 kilo gitti diyor şimdiden aceppp

bizdende iyi sonuçlar çıkacak inşallah ama cumadan bu yana 3 kilo fazla sanki biraz . Cuma günü bakalım neler olacak .

iyi aksamlar kizlar....bugünde günüm fena gecmedi...sabah kepekli ekmek ile yine bol sebzeli bir kahvalti yaptim...öglen okulda oldugum icin arada sadece bir elma yedim ve eve geldikten sonra saat 16:00 gibi bir kase corba ve haslanmis karnibahar yedim yogurt ve salata ile...saat 20:00 gibide bir portakal yedim...biraz dengesiz oldu ögle yemegi olmadigi icin ama Naz'in dedigi gibi leblebi götürcem okula uzun süre ac kalmamak icin..

leblebi ile süt gerçekten harika bir öğün canım..ben de takıma girdikten sonra öğrendim..sen de ihmal etme yanına al

bu kadar kısa sürede bu kadar kilonun gitmesi bana nedense hiç inandırıcı gelmedi
ya cumadan beri birşey yemiyor o arkadaş
yada şok diyet yapıyor
başka birşey aklıma getirmek istemiyorum.....

bizdende iyi sonuçlar çıkacak inşallah ama cumadan bu yana 3 kilo fazla sanki biraz . Cuma günü bakalım neler olacak .

aynen nazlım banada biraz fazla geldi
yani atılırda bu kadar atılırmı diye düşünmedim değil doğrusu

bu arada nazlım sana bir soru hiç kimse lütfen üzerine alınmasın sadece aklıma geldi ve soruyorum
Bu kiloların doğruluğunu nasıl tespit edeceğiz;?
Yani yarışan arkadaşların yalan söyleme gibi bit ihtimali varmı sence?

o zaman seninki menopoz başlangıcıdır ablacım e birde üzerine stres dolu günleri eklersek gayet normal gecikmesi...
Bakalım bugün doktora git ve güzel haberlerle gel emi canımcım....

Benim rahatzılığım ise cumartesi belli olacak ablacım,
doktor mantar demedi kullandığım d.k. hapından şüphelendi şikayetlerimden dolayı ve gizli şeker olabileceği konusunda duruyor şuan tabii bu arada bir sürü ilaçta vermedi değil. Bilirsin işte vajinal fitil, krem, anibiyotik vs.
Bakalım cumartesi sabahı aç karınla kan vericem şekere bakılacak ondan sonra belli olacak durumun ne olduğu.
Yalnız şuan çok rahatım ilaçlar işe yaradı şikayetlerimin hiç biri kalmadı.

Amaaaannn yaaa aman yaniii herşey kadınların başında hiç erkeklerden duymadım bu tarz şikayetler ben
Doktor diyorki bayanların herşeye dikkat etmesi gerek kullandığı umumi tuvaletler tuvalet kağıtları pedler çamaşırlar
ben dikkat ederken böyleysem dedim dikkatsiz olsam heralde rahim kanseri falan olurum tövbe tövbe.....

günaydın 6. takımın çıtırları ben dün ediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates

ara
1 adet portakal

öğlen
kıymalı yumurta
1 bardak ayran

ara
2 adet mandelina

akşam
1 tabaktan az mercimek çorbası
5 yemek kaşığı taze bezelye
yoğurt

2 litre su

safişim kiloları doğrulama işine gelince bu kontrol etmemiz imkansız yalan söyleyecek arkadaşlarda olursa bizi değil kendilerini kandırmış olurlar . ama evde fotoğraf makinaları olan tartılıp onu çekip buraya koyabilirler .

ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım .

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
5 adet yeşil zeytin
çok az şekersiz marmelat

öğlen
dünden kalan kıymalı yumurta
yoğurt

ara
1 adet portakal

akşam
1 tabak taze bezelye
yoğurt

1 saat plates

Günaydın nazlım
bu iyi fikir aslında baskülün üzerinde iken baskülün resmini çekip buraya ekleyebilirler itimad açısından
Tabii burda aklımada şu geldi hemen (nerden gelirse bunlar )
Kendisinden daha zayıf olanı basküle çıkarıp resmini çekme olayı
ayyy çok fenayım beee

bunları okumadım sayıyorum .. ama özge cok kırılıcak uzun zamndır diyet yapmıyordu ilk 3 ay gibi bi süredir sadece kilosunu korumakla geciyordu.. tekrar montiye basladı ve ilk baslayısta ne kadar cok kilo verildiğini sizlerde iyi biliyorsunu bende uzun süre ara verdikten sonra 2 haftada 5 kilo vermiştim üstelik sporsuz..
hiç birimiz burda yalan söylemek için durmuyoruz hepimizin zayıflamak gibi bi amacı var ..
cok kırıcı oldu kızlar bu konusma..
hepinize kolay gelsin..

İyide sen neden üzerine alındın şimdi bu durumu?
Ben orda özellikle yazdım kimse üzerine alınmasın diye....

evet safişim ilk başta kimse üzerine alınmasın sadece sana soruyorum nazlım demişti . Burda kesinlikle yalan söylüyorlar diye birşey söylemedik meyveciğim . Lütfen kimse üzerine alınmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…