kızlar 4.takıma baktımda irem şimdiden 3 kilo verdiğini söylüyor kirazzz monti yaptıgın ilk hafta süperrr kilolar gidiyor senden çok iyi bi rakam bekliyoruz
Bu irem bizi çatlatmak için mi 3 kilo gitti diyor şimdiden aceppp
iyi aksamlar kizlar....bugünde günüm fena gecmedi...sabah kepekli ekmek ile yine bol sebzeli bir kahvalti yaptim...öglen okulda oldugum icin arada sadece bir elma yedim ve eve geldikten sonra saat 16:00 gibi bir kase corba ve haslanmis karnibahar yedim yogurt ve salata ile...saat 20:00 gibide bir portakal yedim...biraz dengesiz oldu ögle yemegi olmadigi icin ama Naz'in dedigi gibi leblebi götürcem okula uzun süre ac kalmamak icin..
kızlar 4.takıma baktımda irem şimdiden 3 kilo verdiğini söylüyor kirazzz monti yaptıgın ilk hafta süperrr kilolar gidiyor senden çok iyi bi rakam bekliyoruz
bu irem bizi çatlatmak için mi 3 kilo gitti diyor şimdiden aceppp
bizdende iyi sonuçlar çıkacak inşallah ama cumadan bu yana 3 kilo fazla sanki biraz . Cuma günü bakalım neler olacak .
yaş 42 safişcim.
zaten bende ondan korkuyorum.
ama şimdiden hüküm vermiyim.
3ayda belki 10test yaptım.hamile değilim.
üzüntüden olabilir diyorum.ablamın hastalığı ameliyatı derken hayatımın en zor günleriydi.
yarın hep birlikte öğrenicez.
senin rahatsızlığın nasıl oldu canım.
safişim kiloları doğrulama işine gelince bu kontrol etmemiz imkansız yalan söyleyecek arkadaşlarda olursa bizi değil kendilerini kandırmış olurlar . ama evde fotoğraf makinaları olan tartılıp onu çekip buraya koyabilirler .
bu kadar kısa sürede bu kadar kilonun gitmesi bana nedense hiç inandırıcı gelmedi
ya cumadan beri birşey yemiyor o arkadaş
yada şok diyet yapıyor
başka birşey aklıma getirmek istemiyorum.....
aynen nazlım banada biraz fazla geldi
yani atılırda bu kadar atılırmı diye düşünmedim değil doğrusu
bu arada nazlım sana bir soru hiç kimse lütfen üzerine alınmasın sadece aklıma geldi ve soruyorum
Bu kiloların doğruluğunu nasıl tespit edeceğiz;?
Yani yarışan arkadaşların yalan söyleme gibi bit ihtimali varmı sence?
bunları okumadım sayıyorum .. ama özge cok kırılıcak uzun zamndır diyet yapmıyordu ilk 3 ay gibi bi süredir sadece kilosunu korumakla geciyordu.. tekrar montiye basladı ve ilk baslayısta ne kadar cok kilo verildiğini sizlerde iyi biliyorsunu bende uzun süre ara verdikten sonra 2 haftada 5 kilo vermiştim üstelik sporsuz..
hiç birimiz burda yalan söylemek için durmuyoruz hepimizin zayıflamak gibi bi amacı var ..
cok kırıcı oldu kızlar bu konusma..
hepinize kolay gelsin..
bunları okumadım sayıyorum .. Ama özge cok kırılıcak uzun zamndır diyet yapmıyordu ilk 3 ay gibi bi süredir sadece kilosunu korumakla geciyordu.. Tekrar montiye basladı ve ilk baslayısta ne kadar cok kilo verildiğini sizlerde iyi biliyorsunu bende uzun süre ara verdikten sonra 2 haftada 5 kilo vermiştim üstelik sporsuz..
Hiç birimiz burda yalan söylemek için durmuyoruz hepimizin zayıflamak gibi bi amacı var ..
Cok kırıcı oldu kızlar bu konusma..
Hepinize kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?