Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canımmmm şuan erkek arkadaşının yaşadığı hayata üzülüyorsun fakat kendini yıpratıyorsun
hayat iyi yada kötü az yada çok herkese bir yük vermiştir zaten bunun adınada sınav deniyor biliyorsun hangi kul hangi ağırlı kaldırabilecek bunu en iyi allah bilir ve kaldıramayacağı yükü vermezmiş....
Bence bunlar geçerli sebepler değil....
Sen ona anlayış gösterdiğin için onunda sana karşı daha uysal ve saygılı davranması gerekli....
BEnce....

bende de bi halsizlik kızlar bu havalar salak eder insanı dün akşam rüzgar bi sağdan bi soldan deli etti

kesinlikle havadan kaynaklı bu haller

sonuna kadar katılıyorummmm

haklısın safişcimm aşk ve sevgi evet ama karşılık sayıg güven ve anlayış kimseye anlatamıyorumm içimde ya sizide sıktım kızlar vallaaa
ullaaan manken gibi kızımmm bi de kendime güvenmiyorum ezdiriorum yaaa tükürün mirayın yüzüne

kızlar benimde canım sıkılıyor . yine işyerinde kaldım tek başıma

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

nazlıııııııııııııı hani fotoooo

safiş koyamadım çünkü akşam evde kalmadık . eşimin arkadaşına çay içmeye gittik sonra çok ısrar ettiler orda kalmak zorunda kaldık ama bugün bir aksilik olmazsa koyacağım inşallah .

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

anam hem 4. takımdasın hemde börek yedin haaa çok güzel böyle devam edin biz 1. olacağız nede olsa

bgün sizlere sıladan acısada öldürmez şarkısını armağan ediyorum

NE DEMEK SIKTIM
saçmalama miraycım biz her şeyimizi anlatınca sen sıkılıyormusun lütfen böyle düşünme
burada herşeyimizi paylaşıyoruz farkındaysan böyle konulara daha doğrusu saçmalıklara takılma lütfen bebekim....

kıııı manken gibisin tabii maşallah yüzün güzel huyun güzel gönlün güzel daha ne olsun yavruuuu

kızlar benimde canım sıkılıyor . yine işyerinde kaldım tek başıma

sıkı can iyidir nazlım çabuk çıkmaazzz

napçaz bu can sıkıntılarını ya ,başım da çok ağrıyo zaten

ilaç aldınmı güzelim?

Bende ekonomi dersindeyim ama cani ders dinlemek istemiyor...cok uykum var...

vaaayyy dersi dinlemiyorsun demeekkk
hocaaaaaaaaaammmmmmmmmm bunu atın sınıftannnnn

sen takıl bize
biz sana ekonomiyi öğretiriz

günaydın kızlar ben geç kalktım bugün şimdi de pilates yaptım

Günaydınmıııııııııı

harikasınnnnnnnnnnnn afiyet olsun canımmm aayyy nasılda güzel gitmiştir o börekk ohh maşallahhhh

safiş koyamadım çünkü akşam evde kalmadık . eşimin arkadaşına çay içmeye gittik sonra çok ısrar ettiler orda kalmak zorunda kaldık ama bugün bir aksilik olmazsa koyacağım inşallah .

anladım şekercim iyi etmişsiniz değişiklik olmuştur valla bu akşam bekliyorum o halde cancağızım

anam hem 4. takımdasın hemde börek yedin haaa çok güzel böyle devam edin biz 1. olacağız nede olsa

ona ne şüphe nazlımmmm

onun cezasını fazlasıyla cekti pamukcuk her sabah 5 bucukta kalkıp bisiklet sürüyor 40-45 dk o börek coktan eridi
hala birincilik bizde

sen ne herşeye atlıyorsun öyleee hee can sıkıntın geçmedi galiba dahaaa

ahahah safişşş yaaa düşündüğümü mü düşünüosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…