kızlar çok iisinizz vee haklısınızz. çok zor onu idare etmek. ben 2.5 senede o kadar değiştim ki beyaz yalan söylemek bile istemiorum onu kaybederim diye çok belli ediyorum sevdiğimi çok fazla.
üni.den mezun oldu ve babası bi kaza geçirdi. bütün işler ona kaldı. dinlenicek bir günü dahi yok. PAzar erken çıkıyo onuda benimle görüşüyo. bütün yük onun üstünde. eve geliyo direk uyuyoo.. bazen benimde h.sonu çalışmadığım bir iş olsa keşke diyo. bende bunlara üzülüyorum aman neyse. herşey olacağına varır. umarım 2.5 senemizi boşuna vermemişizdir.
bende de bi halsizlik kızlar bu havalar salak eder insanı dün akşam rüzgar bi sağdan bi soldan deli etti
canımmmm şuan erkek arkadaşının yaşadığı hayata üzülüyorsun fakat kendini yıpratıyorsun
hayat iyi yada kötü az yada çok herkese bir yük vermiştir zaten bunun adınada sınav deniyor biliyorsun hangi kul hangi ağırlı kaldırabilecek bunu en iyi allah bilir ve kaldıramayacağı yükü vermezmiş....
Bence bunlar geçerli sebepler değil....
Sen ona anlayış gösterdiğin için onunda sana karşı daha uysal ve saygılı davranması gerekli....
BEnce....
kızlar benimde canım sıkılıyor . Yine işyerinde kaldım tek başıma
Bende ekonomi dersindeyim ama cani ders dinlemek istemiyor...cok uykum var...
nazlıııııııııııııı hani fotoooo
kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar
cepten mi baglanıyorsun tatlım bende ekonomi dersini pek sevmezdim sınavlarıda çok kazık olurdu
anam hem 4. takımdasın hemde börek yedin haaa çok güzel böyle devam edin biz 1. olacağız nede olsa
anam hem 4. takımdasın hemde börek yedin haaa çok güzel böyle devam edin biz 1. olacağız nede olsa
haklısın safişcimm aşk ve sevgi evet ama karşılık sayıg güven ve anlayış kimseye anlatamıyorumm içimde ya sizide sıktım kızlar vallaaa
ullaaan manken gibi kızımmm bi de kendime güvenmiyorum ezdiriorum yaaa tükürün mirayın yüzüne
kızlar benimde canım sıkılıyor . yine işyerinde kaldım tek başıma
napçaz bu can sıkıntılarını ya ,başım da çok ağrıyo zaten
Bende ekonomi dersindeyim ama cani ders dinlemek istemiyor...cok uykum var...
günaydın kızlar ben geç kalktım bugün şimdi de pilates yaptım
kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar
safiş koyamadım çünkü akşam evde kalmadık . eşimin arkadaşına çay içmeye gittik sonra çok ısrar ettiler orda kalmak zorunda kaldık ama bugün bir aksilik olmazsa koyacağım inşallah .
onun cezasını fazlasıyla cekti pamukcuk her sabah 5 bucukta kalkıp bisiklet sürüyor 40-45 dk o börek coktan eridi
hala birincilik bizde
Siz ancak rüyalarda birinci olursunuz bebem
Siz ancak rüyalarda birinci olursunuz bebem
bgün sizlere sıladan acısada öldürmez şarkısını armağan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?