Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

böreği yesemde arkadaşlar her sabah azim ve inatla 40 45 dkka spor yapıyorum hemde nasıl ter atıyorum bilemezsiniz cumaya daha 3 gün var son gülen iyi gülermiş ona göre...

miray ne sıkması yaa ne biçim laflar bunlar biz burda neler paylaşıyoruz lütfen bu şekilde düşünme inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım

site geçici olarak bakımdadır diye bi yazı çıktı epeydir uğraşıyorum aynı mesajı tekrar yollamış sildim :)

Son düzenleme:
hoşbuldum kızlar.kardeşimle damat dün halledemediler diploma işini bugüne kaldı gitmeleri akşam 7 otobüsüyle gidiyolar çok üzgünüm

merhabalar arkadaşlar.
bugün yine geç kalktm.
ama bozmıycam moralimi.2saat spor yapcam bugün.
yarında jinekolog randevum var.ilk defa gitcem bu doktora.
kendi doktorum yurtdışında kongrede.
şimdi ablaaa hayırdır neyin var diyceksiniz.
demeden söliim.3aydır adet görmüyorum.
bakalım hayırlısı.nolcak yarın.:85:

hoşbuldum kızlar.kardeşimle damat dün halledemediler diploma işini bugüne kaldı gitmeleri akşam 7 otobüsüyle gidiyolar çok üzgünüm

Şimdiden allah kavuştursun cancağızım....

yoksaaaaaaaaa

yaş kaç applaaa
menopoz başlangıcı olmasınnn

yaş 42 safişcim.
zaten bende ondan korkuyorum.
ama şimdiden hüküm vermiyim.
3ayda belki 10test yaptım.hamile değilim.
üzüntüden olabilir diyorum.ablamın hastalığı ameliyatı derken hayatımın en zor günleriydi.
yarın hep birlikte öğrenicez.
senin rahatsızlığın nasıl oldu canım.

yaş 42 safişcim.
zaten bende ondan korkuyorum.
ama şimdiden hüküm vermiyim.
3ayda belki 10test yaptım.hamile değilim.
üzüntüden olabilir diyorum.ablamın hastalığı ameliyatı derken hayatımın en zor günleriydi.
yarın hep birlikte öğrenicez.
senin rahatsızlığın nasıl oldu canım.

bende yaklasik 4 aydir görmüyorum....doktorum fazla kilo verilince böyle durumlar olabilir dedi...

eddoras abla bencede üzüntüdendir . bu arada ablan nasıl oldu aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbim tez zamanda şifasını versin ilerebet kurtarsın inşallah

tatlım 8 kiloyu nekadar sürede verdin 4 ay biraz uzun bi süre civanperçemi mi ne içiyorlardı butür gecikmeler için bi araştır istersen

8 kiloyu 2 ay icinde verdim...yaklasik 1 bucuk aydirda kilomu koruyorum...doktor gecen hafta bir hafta daha bekle sonra gel ilac vericem gelmezi icin dedi...bakalim bu persembeye kadar gelmezse doktora gidicem tekrardan...

8 kiloyu 2 ay icinde verdim...yaklasik 1 bucuk aydirda kilomu koruyorum...doktor gecen hafta bir hafta daha bekle sonra gel ilac vericem gelmezi icin dedi...bakalim bu persembeye kadar gelmezse doktora gidicem tekrardan...

geçmiş olsun canım inşallah regli olursunda ilaca gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…