günaydın şekerler
safişçim çok güzeldi canım sağolsun , başta gülümsettin sonda hüzünlendirdin
ayy safişimm sonra unutuyorum yazmayııı hemen yazıyımm dediimmm bu aradaa paylaştıın şeye göre ben tam bir türküm
"Asgari ücretle çalışıyor bile olsa maaşının 2 katı fiyatlı cep
telefonuna sahip olmaktır... "
geçen sene ilk çalıştıım yerde 600 tl maaş alıyodum ama 1500 tl ye cep telefonu almıştım ahhahaha bunaa koptumm
günaydın kızlargüzel bir gün olsun bizim için inşallah
safiş harika bi paylaşım çok teşekkürler canım
yoook iphone deeel:d ben iphone 3 ü hiç beğenmiodumm hala beğenmiorum o kadar para ona vermem ama bu 4 ü çok beğendim ekranı falan iimiş bence çağ atlamış iphone ama onu almak içinde para lazım
safişçim kimsenin basküldeki rakamı hakkında yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum irem ide tanıyorum canım ben monti yaparken çok hoş muhabbetlerimiz olmuştu kendisi 3 kilo vermişim diyorsa hakikaten vermiştir yarışmada nasıl hangi yöntemle kilo verdiğimiz fark etmez önemli olan sonuç.yarış bahanesiyle her iki takımda motivasyon kazanıp güzel sonuçlar elde ederler inşallah.nede olsa yarış bahane
safişimm bu hafta biz geride kalacağız çünkü bayramdan sonra + çıkmayan biz varız sadece
safişimm bu hafta biz geride kalacağız çünkü bayramdan sonra + çıkmayan biz varız sadece
günaydın fıstıklı kurabiyeler...hem işe geç geldim hemde yoğunluktan anca fırsat bulabildim...umarım keyifler yerindedir
ben işe gelir gelmez yeşil çay iksirimi yaptım,ohhh mis gibi içiyorum,2 gündür yapamamıştım
cumaya az kaldı,inş.güzel sonuçlar alıcaz,yanlız narincim ben monti yapmıyorum canım,daha dorusu tam olarak yapamıyorum ama yinede en az 2 kilodan eminim
safişçim kimsenin basküldeki rakamı hakkında yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum irem ide tanıyorum canım ben monti yaparken çok hoş muhabbetlerimiz olmuştu kendisi 3 kilo vermişim diyorsa hakikaten vermiştir yarışmada nasıl hangi yöntemle kilo verdiğimiz fark etmez önemli olan sonuç.yarış bahanesiyle her iki takımda motivasyon kazanıp güzel sonuçlar elde ederler inşallah.nede olsa yarış bahane
hoşgeldin kirazcım harikasın tatlım ilk monti yaptıgında haftada 3,5 kilo vermiştin yanlışmı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?