Ben de inadına yiyemezdim akşamları sadece 1 kase çorbayla gün geçirirdim.Acelem yok zaten 55-56 yi korumaya çalışıyorum şimdilik
Ramazanda nasil veririm bilmiyorum gec yemek yaramıyor bana
Gunaydin ablaGunaydinnnnn sevgili caaaanimmmm takimimmm
Yine bir carsambaya hoşgeldiniz
Cumanin ayak sesleri gelirken karbonlara dikkat edelim
Günaydın canım ❤Günaydın karlı bir İstanbul sabahından herkese merhaba :)
Amin canim insaAllahBen de inadına yiyemezdim akşamları sadece 1 kase çorbayla gün geçirirdim.
Hey gidi... Artık tutamıyorum oruç. Allah tüm tutanların orucunu kabul etsin.
Allah herkese huzur versin cnmYa tabi ki öyledir biz anne olarak bile yeri geliyor sabrımız tahammülümüz tükeniyor gerçekten keşke 2 3 saat bile baksa zaten o bile yeter yoksa keyfi asla bırakmam ben de tabi herkesin kendi fıtratı sadece kızlarının çocuklarına bakıyorken beni niye dışlıyor onu çözemiyorum ya neyse cidden çok mutlu oldum gelininiz adına ağzınızın tadi evinizin huzuru hic bozulmasın maasAllah size❤❤
Hadi insallah cnm81 e az kaldı cumaya görmem için uğraşiyorum.
Sadece onumu icicen cnmRakibem sütlü yeşilçay detoksu yapıyorum bakalım nasıl bir etkisi olacak
Insanin canı haliyle sikiliyor cnmSelam kızlar sabah sabah güzel bir morelle size yazacaktım egolunun teki canımı sıktı...
bu sene kendime " eğer vicdanın rahatsa sakın kafaya takma" yı öğretmeye çalışıyorum :)
ama insanız bi etkisinde kalıyorum illaki...
zaten yaptığım bir şeyle alakalı yap filanlar hiç ummadığım insandan ummadığım sözler allah nefsimize uydurmasın gereken cevaplarıda verdim ama anlamıyo bile..
neyse birine anlatmak isterizya öyle bir andayım
öpüyorum sizleri
Bence olumlu yönden bakmaya calis cnmkesinlikle uzak kalma istegim var. eşimi ikna edemiyorum gitmem diyor. Hiç bişeye karışmasa ne güzel düzene oturacak. ama işte çocuğu onlar bakiyor anneme de yakınım. 10 dk ya. işte sabrediyorum. sabir kazanacagina eminim.
şimdi susuyorum artık yorulduğumu yıprandığımı içimden zerre kadar hissediyorum ses etmiyorum. sanirim bi yerden patlayacagim
nabim idare etmek zorundayim.
Guzel menu afiyet olsun canim suyu artirmana sevindimHazır kaptan buradayken dünkü menümü yazayım.
23.03 salı
Sabah- 08.00 1 bardak limonlu su
Kahvaltı- 10.30 1 kase yoğurtlu kuruyemişli yulaf.
Öğlen- 14.00- 1 kuzu incik, 2 kaşık pilav.
Ara- 16.30 1 şekersiz Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata.
Akşam 19.30- 1 kase tavuk suyuna çorba; Yağsız tavada tavuk but, 3 çiçek karbahar haşlama, Cacık.
Ara- 21.00- 1 hurma, 1 bardak çay.
Su-2 lt (Zipzip- önerisiyle arttırıldı su) :)
Spor maalesef yok.
bu hafta çok dikkat etmeye çalışıyorum.Allah herkese huzur versin cnm
Oglan kiz ayiranlari anliyamiyorum
Insanin evladinin huzuru mutlulugu iyi olursa anne babanin içi rahat oluyor
Hadi insallah cnm
Aslinda sen dikkat edince veremeyen biri degilsin :)
Sadece onumu icicen cnm
Insanin canı haliyle sikiliyor cnm
Ama bazi laf anlamazlari umursamak onlara deger vermek oluyor
Cevabinida verdiysen salla gitsin :))
Bence olumlu yönden bakmaya calis cnm
Kv nin yaninda olmasan bide çocuğu nereye birakacam derdin olacakti. Bu zamanda birine guvenmekde mesele
En azindan biliyorsunki emin ellerde
Gecmis olsun canım
Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin terlemek tüm hastalıklara davetiye maalesef onun için çocukları terliyse hemen değiştiririm sende terli durma bir daha
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım.
Sağolun kızçeler, bugün daha da iyi uyandım gece 9 da uyumuşum.Çok geçmiş olsun canım
İnşallah daha iyi olursun.Sağolun kızçeler, bugün daha da iyi uyandım gece 9 da uyumuşum.
Sadece çok yorgunum sanki
Buna da şükür
Masallah cok güzel gitmis cnmpzt günü 84 bugün 82,7 gördüm ablacim.
şu 700 gr mi iki gün içinde vermeye çalışacagim.
81 e takmışım kafama.
Bende simdi yapicam cnmAbla harika bir uyarıyla güne başladık :)
Ben daha kahvaltı etmedim.
Birazdan gidip yulafımı yiyeyim.
Kolay gelsin canımKızlar tüm mesajlarınızı okuyorum ama bir ihale işi var ofis biraz yoğun bugün. İşlerimi hemencecik bitirip aranıza döneceğimm...
Gunaydin canım ❤Gunaydin herkese :)
O zaman benimde sebebim kahve
Benimde gunde 4 bazen 5O zaman benimde sebebim kahve
Benimde sorunum kahve
Aslinda lahana,brokoli,karnabahar, pirasa ayni gillerden diye düsünuyorum benBenimde sorunum kahvefazla iciyorum
Allahtan cok koyu icmiyorum
Listedekilerin hepsini anladimda pirasayi anlamadim
Hic ödem yaptigini duymadim
Türk kahvesimiBenimde gunde 4 bazen 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?