Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende kondüsyon bisikleti istiyorum bacakları inceltiyor selüliti yok ediyor
evet hem oda çok yer kaplamıyo..

yeri olan için koşu bandı en iyisi ama, herkes eliptik daha iyi diyorduda valla benim oyum koşu bandından yana yeri olan parası olan ilk bunu almalı ve her zamanda kullanmalı bence en garanti sonucu o verdi bende hep

kesinlikle uzak kalma istegim var. eşimi ikna edemiyorum gitmem diyor. Hiç bişeye karışmasa ne güzel düzene oturacak. ama işte çocuğu onlar bakiyor anneme de yakınım. 10 dk ya. işte sabrediyorum. sabir kazanacagina eminim.
şimdi susuyorum artık yorulduğumu yıprandığımı içimden zerre kadar hissediyorum ses etmiyorum. sanirim bi yerden patlayacagim
nabim idare etmek zorundayim.

Squatin seviyeleri var canim birden yapamazsin yaptimi kalkamazsin ve yüruyemezsin bile mesela 1.gün 25
2.gün 30
3.gun 35 diye gider
bende gün içinde 4 defa ya da 5 defa 20 şer yaptım 1 hafta sonra bacaklarımın sızısından duramadım.Plank ve squat yapmaya başlıcam haftaya regl bugün başladı bitmeye yakın başlarım inşallah

benim eşimde öyle diyodu tadını benden çok çıkarıyo şimdi valla ... kafası rahatladı.
çocuk mecburiyetin varsa sabır mecburiyetin var tabi... koronadan dolayı kreşede veremezsin
inşallah geçerse bu hastalık bakıcıya dayanırsın sende ne yapacan bazen huzur parayla satın alınıyo malesef

ayni şehiri istemem.
neden mi
eşimin bütün akrabalari burda.
anneme yakın taşınmak isterdim ama teyzesi dayisi tam evimin dibimde istemem orayı kiraya verdim orayı satasam eskden alicam.
valla uzak istiyorum. biraz sabrediyorum azicik diyorum işte.

rabbim kalbindekini hakkında en hayırlısı etsin canım

Egolu insanlar bizden uzak olsun. Kötü enerjilerinin bizi dibe çekmesine izin vermeyerek onlara gereken dersi veririz canım...Üzgün olduğunu bile bilmiyordum..

Egolu insanlar bizden uzak olsun. Kötü enerjilerinin bizi dibe çekmesine izin vermeyerek onlara gereken dersi veririz canım...Üzgün olduğunu bile bilmiyordum..
hemde en uzak olsunlar inşallah yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım ama yıkılmadım ama ayaktayım demi dünürcüm
Nerde yaa gecen hafta 55 i gorunce bir rahatlik geldi bana
allahım 55 i görsemde bi rahatlık gelse yarabbimmmm
aman zaten yolun az kaldı canım ramazanda bile verirsin sen onu

Acelem yok zaten 55-56 yi korumaya çalışıyorum şimdilik
Ramazanda nasil veririm bilmiyorum gec yemek yaramıyor bana

eşiniz de senden çok dolmuş anlayacagi.
kendi evinize geçince iyi gelmiş:)
benim eşimde öle durum yok. çok rahat.
kardeşi çagirinca yukariya gidiyor aman hiç takmiyorum ona. boşveriyorum
tek başıma bi sürü aktivie buluyorum.

Gunaydinnnnn sevgili caaaanimmmm takimimmm

Yine bir carsambaya hoşgeldiniz
Cumanin ayak sesleri gelirken karbonlara dikkat edelim
Abla harika bir uyarıyla güne başladık :)
Ben daha kahvaltı etmedim.
Birazdan gidip yulafımı yiyeyim.

pzt günü 84 bugün 82,7 gördüm ablacim.
şu 700 gr mi iki gün içinde vermeye çalışacagim.
81 e takmışım kafama.

Maşallah

Darısı başıma inşallah ne diyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…