evet hem oda çok yer kaplamıyo..Bende kondüsyon bisikleti istiyorum bacakları inceltiyor selüliti yok ediyor
kesinlikle uzak kalma istegim var. eşimi ikna edemiyorum gitmem diyor. Hiç bişeye karışmasa ne güzel düzene oturacak. ama işte çocuğu onlar bakiyor anneme de yakınım. 10 dk ya. işte sabrediyorum. sabir kazanacagina eminim.tam senin mesajını okudum seni, kaynananı, senin eskişehir sevdanı düşünüyordum ki sen bana yazmışsın
sağol canım iyiki varsınız vallahi yorumlarınız iyi geliyor böyle anlarda...
ne mi düşünüyordum :)
sen eskişehiri seviyorsun muhakkak ama esas derdin kv.den uzak kalma isteğinin olması bence... kimse özgürlüğünün kısıtlanmasını birilerinin kendisine karışmasını istemez.. bilecikte olsan ama evini değiştirsen bence çok sorunun azalacak eşin bile değişecek... aynısı yaşadım çünkü...
eşimin büyüüdüğü mahallede kaç yıl oturdum sorunlarla.bende de sorun kb. idi. 3 elti bir tartışmamız olmamıştır erkekler aramızı bozdu hep erkekler fenaydı bizde..
aynı şehirdeyim ama evi bi taşıdık eşim bile o kadar değiştiki şükürler olsun diyorum...
her iki ailedende uzak ama aynı şehirde olabilirsin
valla susuyorum ses etmiyorum nasıl biliyorsa konuşsun ama hiç karışmasa iyi.Hiç ses etme duyma bile konuşsun konuşsun dursun sen takma kafana sen çocuğunun annesisin o senin yavrun hiç üzülme canım sen kendi bildiginden doğrundan şaşma
bende gün içinde 4 defa ya da 5 defa 20 şer yaptım 1 hafta sonra bacaklarımın sızısından duramadım.Plank ve squat yapmaya başlıcam haftaya regl bugün başladı bitmeye yakın başlarım inşallahSquatin seviyeleri var canim birden yapamazsin yaptimi kalkamazsin ve yüruyemezsin bile mesela 1.gün 25
2.gün 30
3.gun 35 diye gider
benim eşimde öyle diyodu tadını benden çok çıkarıyo şimdi valla ... kafası rahatladı.kesinlikle uzak kalma istegim var. eşimi ikna edemiyorum gitmem diyor. Hiç bişeye karışmasa ne güzel düzene oturacak. ama işte çocuğu onlar bakiyor anneme de yakınım. 10 dk ya. işte sabrediyorum. sabir kazanacagina eminim.
şimdi susuyorum artık yorulduğumu yıprandığımı içimden zerre kadar hissediyorum ses etmiyorum. sanirim bi yerden patlayacagim
nabim idare etmek zorundayim.
ayni şehiri istemem.tam senin mesajını okudum seni, kaynananı, senin eskişehir sevdanı düşünüyordum ki sen bana yazmışsın
sen eskişehiri seviyorsun muhakkak ama esas derdin kv.den uzak kalma isteğinin olması bence... kimse özgürlüğünün kısıtlanmasını birilerinin kendisine karışmasını istemez.. bilecikte olsan ama evini değiştirsen bence çok sorunun azalacak eşin bile değişecek... aynısı yaşadım çünkü...
eşimin büyüüdüğü mahallede kaç yıl oturdum sorunlarla.bende de sorun kb. idi. 3 elti bir tartışmamız olmamıştır erkekler aramızı bozdu hep erkekler fenaydı bizde..
aynı şehirdeyim ama evi bi taşıdık eşim bile o kadar değiştiki şükürler olsun diyorum...
her iki ailedende uzak ama aynı şehirde olabilirsin
rabbim kalbindekini hakkında en hayırlısı etsin canımayni şehiri istemem.
neden mi
eşimin bütün akrabalari burda.
anneme yakın taşınmak isterdim ama teyzesi dayisi tam evimin dibimdeistemem orayı kiraya verdim orayı satasam eskden alicam.
valla uzak istiyorum. biraz sabrediyorum azicik diyorum işte.
amin bestecim hayırlısı inşallah.rabbim kalbindekini hakkında en hayırlısı etsin canım
Egolu insanlar bizden uzak olsun. Kötü enerjilerinin bizi dibe çekmesine izin vermeyerek onlara gereken dersi veririz canım...Üzgün olduğunu bile bilmiyordum..Selam kızlar sabah sabah güzel bir morelle size yazacaktım egolunun teki canımı sıktı...
bu sene kendime " eğer vicdanın rahatsa sakın kafaya takma" yı öğretmeye çalışıyorum :)
ama insanız bi etkisinde kalıyorum illaki...
zaten yaptığım bir şeyle alakalı yap filanlar hiç ummadığım insandan ummadığım sözler allah nefsimize uydurmasın gereken cevaplarıda verdim ama anlamıyo bile..
neyse birine anlatmak isterizya öyle bir andayım
öpüyorum sizleri
Nerde yaa gecen hafta 55 i gorunce bir rahatlik geldi bana
hemde en uzak olsunlar inşallah yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım ama yıkılmadım ama ayaktayım demi dünürcümEgolu insanlar bizden uzak olsun. Kötü enerjilerinin bizi dibe çekmesine izin vermeyerek onlara gereken dersi veririz canım...Üzgün olduğunu bile bilmiyordum..
allahım 55 i görsemde bi rahatlık gelse yarabbimmmmNerde yaa gecen hafta 55 i gorunce bir rahatlik geldi bana
Acelem yok zaten 55-56 yi korumaya çalışıyorum şimdilikhemde en uzak olsunlar inşallah yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım ama yıkılmadım ama ayaktayım demi dünürcüm
allahım 55 i görsemde bi rahatlık gelse yarabbimmmm
aman zaten yolun az kaldı canım ramazanda bile verirsin sen onu
eşiniz de senden çok dolmuş anlayacagi.benim eşimde öyle diyodu tadını benden çok çıkarıyo şimdi valla ... kafası rahatladı.
çocuk mecburiyetin varsa sabır mecburiyetin var tabi... koronadan dolayı kreşede veremezsin
inşallah geçerse bu hastalık bakıcıya dayanırsın sende ne yapacan bazen huzur parayla satın alınıyo malesef
pzt günü 84 bugün 82,7 gördüm ablacim.Gunaydinnnnn sevgili caaaanimmmm takimimmm
Yine bir carsambaya hoşgeldiniz
Cumanin ayak sesleri gelirken karbonlara dikkat edelim
Abla harika bir uyarıyla güne başladık :)Gunaydinnnnn sevgili caaaanimmmm takimimmm
Yine bir carsambaya hoşgeldiniz
Cumanin ayak sesleri gelirken karbonlara dikkat edelim
pzt günü 84 bugün 82,7 gördüm ablacim.
şu 700 gr mi iki gün içinde vermeye çalışacagim.
81 e takmışım kafama.
Darısı başıma inşallah ne diyımtam senin mesajını okudum seni, kaynananı, senin eskişehir sevdanı düşünüyordum ki sen bana yazmışsın
her iki ailedende uzak ama aynı şehirde olabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?