- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2turk 3 nescafe bazen 4nes, 1türkTürk kahvesimi
Pirasanin o aileden oldugunu bilmiyordumAslinda lahana,brokoli,karnabahar, pirasa ayni gillerden diye düsünuyorum ben
iyi gidiyor canim emzirdigim icin zorlaniyorum baya ama arada kucuk degisiklik yaptım sabah ki yumurtayi salata ile yedim bugunde meyve yerine avakado tercih ettim süt yapsin
Sartlar esit ikimizde emziriyoruz ama benimki ek gidaya geçti her ne kadar yemesede
İyi gidiyor canim sut verdiğim için açlık krizleri tutuyor arada ama bas etmeye calisiyorum
Bende kansizlikta var ama azaltamiyorumBenimde gunde 4 bazen 5
Soganda bakarsan pirasa gibiPirasanin o aileden oldugunu bilmiyordum
Bilmemki... Lahanagillere giriyormu ki o
Neskafe diye granül kahveye diyorsan onlar hic iyi degil cnm2turk 3 nescafe bazen 4nes, 1türk
Ne iceyim baskaNeskafe diye granül kahveye diyorsan onlar hic iyi degil cnmcok işlemden geciyor ve cok fazla katki maddesi var
Kahve yerine bile gecmiyor
Hee onu unuttum :)Soganda bakarsan pirasa gibi
Türk kahvesiNe iceyim baska
Aynen ablacım çok haklısınAllah herkese huzur versin cnm
Oglan kiz ayiranlari anliyamiyorum
Insanin evladinin huzuru mutlulugu iyi olursa anne babanin içi rahat oluyor
Hadi insallah cnm
Aslinda sen dikkat edince veremeyen biri degilsin :)
Sadece onumu icicen cnm
Insanin canı haliyle sikiliyor cnm
Ama bazi laf anlamazlari umursamak onlara deger vermek oluyor
Cevabinida verdiysen salla gitsin :))
Bence olumlu yönden bakmaya calis cnm
Kv nin yaninda olmasan bide çocuğu nereye birakacam derdin olacakti. Bu zamanda birine guvenmekde mesele
En azindan biliyorsunki emin ellerde
Günaydın ablaGunaydinnnnn sevgili caaaanimmmm takimimmm
Yine bir carsambaya hoşgeldiniz
Cumanin ayak sesleri gelirken karbonlara dikkat edelim
Kolay gelsin canımKızlar tüm mesajlarınızı okuyorum ama bir ihale işi var ofis biraz yoğun bugün. İşlerimi hemencecik bitirip aranıza döneceğimm...
Günaydın kuzumGunaydin herkese :)
Iste nescafe bitmeden aliyorum dolaba iciyorum surekli nedenseTürk kahvesi
Filtre kahve :))
Kolay gelsin rakibemKızlar tüm mesajlarınızı okuyorum ama bir ihale işi var ofis biraz yoğun bugün. İşlerimi hemencecik bitirip aranıza döneceğimm...
Züğürt tesellisi bol nasılsahemde en uzak olsunlar inşallah yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayım ama yıkılmadım ama ayaktayım demi dünürcüm
allahım 55 i görsemde bi rahatlık gelse yarabbimmmm
aman zaten yolun az kaldı canım ramazanda bile verirsin sen onu
Ben de dün brüksel lahanası yedim ya iyi mi bi de regl oldum
Başarılar seninle olsun canımKızlar tüm mesajlarınızı okuyorum ama bir ihale işi var ofis biraz yoğun bugün. İşlerimi hemencecik bitirip aranıza döneceğimm...
Canim bende yumurta kuru meyve yesillik ceviz vs iyi sut yapiyor bunlara agirlik ver sende eminim hem tokluk sağlar hem sütü arttırır vee rezene çayıiyi gidiyor canim emzirdigim icin zorlaniyorum baya ama arada kucuk degisiklik yaptım sabah ki yumurtayi salata ile yedim bugunde meyve yerine avakado tercih ettim süt yapsin
Sartlar esit ikimizde emziriyoruz ama benimki ek gidaya geçti her ne kadar yemesede
Kendisi benim hic sevemedigim sebzelerden :)) bide brokoliBen de dün brüksel lahanası yedim ya iyi mi bi de regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?