Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hazırlan seni yenecem diyor North River
Nasıl gidiyor diyet?
iyi gidiyor canim emzirdigim icin zorlaniyorum baya ama arada kucuk degisiklik yaptım sabah ki yumurtayi salata ile yedim bugunde meyve yerine avakado tercih ettim süt yapsin

İyi gidiyor canim sut verdiğim için açlık krizleri tutuyor arada ama bas etmeye calisiyorum
Sartlar esit ikimizde emziriyoruz ama benimki ek gidaya geçti her ne kadar yemesede

Aynen ablacım çok haklısın

Züğürt tesellisi bol nasılsa
Seni uzmelerine izin verdiğin için kızıyorum benim dünürüm prim vermez onlara tabi ki çok güçlüsün.

iyi gidiyor canim emzirdigim icin zorlaniyorum baya ama arada kucuk degisiklik yaptım sabah ki yumurtayi salata ile yedim bugunde meyve yerine avakado tercih ettim süt yapsin
Canim bende yumurta kuru meyve yesillik ceviz vs iyi sut yapiyor bunlara agirlik ver sende eminim hem tokluk sağlar hem sütü arttırır vee rezene çayı
Acıkma hissi olunca sağlıklı şeylere yönelmek lazim benim bazen elim ayağım titriyor açlıktan
Sartlar esit ikimizde emziriyoruz ama benimki ek gidaya geçti her ne kadar yemesede

Evet canim aynıyız Allahim kolaylık versin bizlere.
Keske kuzun mamayi yesede sende biraz rahatlasan cunku ya sut azalsa ya bebek duymasa düşüncesi insani yorar
Ben daha ek gıdaya başlamadım 2-3 haftaya başlarım

Canim bebeğine neler yediriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…