Evet mümkün mertebe onları hiç tüketmemek lazım.Hayır canım 2 si bir arada kahve
Benim büyüğü hala birsey yemedihi icin bunda erken baslayim tadima dedim korona olduk bebis dahil 7. ayda basladim. Ayirt etmiyorum inan oğlumda cesit cesit sebze corbalari vs yaptim bunda ben ne yersem sadece alerjen gıdalara dikkat ediyorum. Birde ben zaten heryemegi tuzsuz ve ez salca ile yapıyorum kendimizede . Bebek kiymasi cektiriyorum onu corbalarina takıyorum , sebzeleei yumurta ile omlet yapıyorum boyle daha cok hosuna gidiyorCanim bende yumurta kuru meyve yesillik ceviz vs iyi sut yapiyor bunlara agirlik ver sende eminim hem tokluk sağlar hem sütü arttırır vee rezene çayı
Acıkma hissi olunca sağlıklı şeylere yönelmek lazim benim bazen elim ayağım titriyor açlıktan
Evet canim aynıyız Allahim kolaylık versin bizlere.
Keske kuzun mamayi yesede sende biraz rahatlasan cunku ya sut azalsa ya bebek duymasa düşüncesi insani yorar
Ben daha ek gıdaya başlamadım 2-3 haftaya başlarım
Canim bebeğine neler yediriyorsun
Evet filtre kahveye diyetisyen hindistan cevizi yağı koy demişti daha alamadımHeee. Ben sütlü kahveyi de turk kahvesi ile yaparım. Nescafe almam. Birde filtre kahvede severim. Filtre kahve de sağlıklı canım.
çok geçmiş olsun.Benim büyüğü hala birsey yemedihi icin bunda erken baslayim tadima dedim korona olduk bebis dahil 7. ayda basladim. Ayirt etmiyorum inan oğlumda cesit cesit sebze corbalari vs yaptim bunda ben ne yersem sadece alerjen gıdalara dikkat ediyorum. Birde ben zaten heryemegi tuzsuz ve ez salca ile yapıyorum kendimizede . Bebek kiymasi cektiriyorum onu corbalarina takıyorum , sebzeleei yumurta ile omlet yapıyorum boyle daha cok hosuna gidiyor
hindistan cevizli türk kahvesi harika oluyor çok güzel ödem atar. tavsiye ederim :)Evet filtre kahveye diyetisyen hindistan cevizi yağı koy demişti daha alamadım
Sagol canim sizde durum ne esin ne durumdaçok geçmiş olsun.
Bi arkadasim var bi yer felaket ya o yer sanki yedikleri bana yariyoKeşke hiç kilo almasak dimi ne güzel olurdu
çok şükür iyiyiz korona olmadan atlattık hap yaradi. olmak üzereydi eşim.. hapı verdim hemen. geçti şükür.Sagol canim sizde durum ne esin ne durumda
kiloyu neden alıyoruz???Keşke hiç kilo almasak dimi ne güzel olurdu
Avakado meyvenin değişimi değil yağ değişimi, meyveni de yiyebilirsin. Çeyrek avakado 1 yağ oluyor, yarım avokado 1 yağ diyen de var gerçi. Bana kalsa 1 kg yerimiyi gidiyor canim emzirdigim icin zorlaniyorum baya ama arada kucuk degisiklik yaptım sabah ki yumurtayi salata ile yedim bugunde meyve yerine avakado tercih ettim süt yapsin
Sartlar esit ikimizde emziriyoruz ama benimki ek gidaya geçti her ne kadar yemesede
Amin canım bizim gelinde şuan korona kardeşim atlattı şükür ...kız ölüp ölüp ditiliyorum abla diyorMahkeme icra dava vs bi sürü sıkıntı işte tamamen duygusal sıkıntılar
Geçecek hepsi çoğu gitti azı kaldı inşallah
Ne bilim dilek değişik bişey bu hastalık Allah sağlık versin kurtulalım bu illetten
Ben pazartesi akşamı lahana yemiştim kapuska beni şişiriyor sanırım daha öncede öyle oluyordu sanki
Yemeyi kesince tartıda eksı goruyorsun lahana diyetinde cnmBen pazartesi akşamı lahana yemiştim kapuska beni şişiriyor sanırım daha öncede öyle oluyordu sanki
Hiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesemAvakado meyvenin değişimi değil yağ değişimi, meyveni de yiyebilirsin. Çeyrek avakado 1 yağ oluyor, yarım avokado 1 yağ diyen de var gerçi. Bana kalsa 1 kg yerim
Aynen canım ben yandım sen de yanmaAyyy benimde canım istiyordu bürüksel lahanası yarın yapacaktım neyse cumaya yaparım artık
erken çıkıyorum evden canım istemiyor oldum olası sevmem erken kahvaltı yapmayı işe gelincede işlerle uğraşmaktan öğlen oluyor.Haftasonu güzel kahvaltı yapıyorum geç kalkınca :))Canım dikkat ediyorum neden sabah kahvaltı yapmıyorsun
Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor muhindistan cevizli türk kahvesi harika oluyor çok güzel ödem atar. tavsiye ederim :)
En yakın zamanda Alican hiç denemedim ben dehindistan cevizli türk kahvesi harika oluyor çok güzel ödem atar. tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?