Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim büyüğü hala birsey yemedihi icin bunda erken baslayim tadima dedim korona olduk bebis dahil 7. ayda basladim. Ayirt etmiyorum inan oğlumda cesit cesit sebze corbalari vs yaptim bunda ben ne yersem sadece alerjen gıdalara dikkat ediyorum. Birde ben zaten heryemegi tuzsuz ve ez salca ile yapıyorum kendimizede . Bebek kiymasi cektiriyorum onu corbalarina takıyorum , sebzeleei yumurta ile omlet yapıyorum boyle daha cok hosuna gidiyor

çok geçmiş olsun.

Avakado meyvenin değişimi değil yağ değişimi, meyveni de yiyebilirsin. Çeyrek avakado 1 yağ oluyor, yarım avokado 1 yağ diyen de var gerçi. Bana kalsa 1 kg yerim

Amin canım bizim gelinde şuan korona kardeşim atlattı şükür ...kız ölüp ölüp ditiliyorum abla diyor kadınları daha çok etkiliyormus

Avakado meyvenin değişimi değil yağ değişimi, meyveni de yiyebilirsin. Çeyrek avakado 1 yağ oluyor, yarım avokado 1 yağ diyen de var gerçi. Bana kalsa 1 kg yerim
Hiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesem yoksa oda eksik kalsın mi

Canım dikkat ediyorum neden sabah kahvaltı yapmıyorsun
erken çıkıyorum evden canım istemiyor oldum olası sevmem erken kahvaltı yapmayı işe gelincede işlerle uğraşmaktan öğlen oluyor.Haftasonu güzel kahvaltı yapıyorum geç kalkınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…