Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Bugün mü?Süt detoksu var menunde normal
Bugun menude sutyesilcay var canimBugün mü?
Ben ne zaman bebeyi uyutursam o zaman yapmaya çalışıyorum kızlara resim için kalemleri verince duruyorlarHanımlar 2ve daha fazla çocuklular sporu ne zaman yapıyorsunuz?
Amin Allah razı olsun canım ne tatlısın çok teşekkür ederimRabbim sağlıklı sıhhatli ömrü bahtı açık bir evlat nasip etsin insaAllah gönlüne göre versin muradını
Babaları geliyor o gelince ben direk dışarı atıyorum kendimi yürüyüşeHanımlar 2ve daha fazla çocuklular sporu ne zaman yapıyorsunuz?
Ben de çocuk yok ama yeğenlerim bende kalırken (8 ve 12 yaş) Ben spora başlıyorum. Sizin de boş zamanıniz beni rahatsız etmeyin ya da siz de spor yapın diyorum. Gelip gidip kaç dakika kaldı diyorlar.Hanımlar 2ve daha fazla çocuklular sporu ne zaman yapıyorsunuz?
Menu
1 armut 1 bardak süt
Oglen
1 kase corba
1 kase yoğurt.
Aksam
1 kase corba yoğurt
Hayir listede de degilim ben bu gaza neden geldim
Olsun canımm arada gaz iyidirMenu
1 armut 1 bardak süt
Oglen
1 kase corba
1 kase yoğurt.
Aksam
1 kase corba yoğurt
Kilo vermek için. Afiyet olsun canım.Menu
1 armut 1 bardak süt
Oglen
1 kase corba
1 kase yoğurt.
Aksam
1 kase corba yoğurt
Canım küçük kızım öğlen uykusuna yatınca büyük kızım da o arada ders çalışıyor ödev yapıyor o da öyle oyalanıyor o sırada 1 yada 1,5 saat spor yapıyorum. Bazen uyumuyor küçüğüm o zaman da akşam yapıyorum kızları 9 da yatırıyorum 9,30 gibi de spora başlıyorum.Hanımlar 2ve daha fazla çocuklular sporu ne zaman yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?