- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bugün ayın 26 sı değil miGunaydin....hayirli cumalar herkese...
Cuma 55.1
Pzt 56
Bugun 55.4
Fark +300
Burdan pzt tartisinin hafta sonu kacamaginin onemi anlasiliyo...5 gunde hafta sonun + sini eritememisim
7de bizde kalktik uykum varSabah sabah herkes uyurken biz yine dikildik havaya
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Sabah 12
1 yumurta domates biberli peynirli tost
1 dl TB ekmeği ile
Akşam 19
1 kabak yoğurtlu sote
2 tane kuru biber kıymalı diyete uygun yaptım bulgurla
Su 2. Litre
Aralarda kahve
Çok yoğun bi gündü dışarı çık eve gel ne yaptığım belli değil
Zipzip- E Elif_Eylul
Kolay gelsin sanaKızlar günaydın, geçmişe bakamıyorum. Bugün oğlumla ise geldim zor bir gün olacak hiç yerinde durmazkilom 62.00 resmi de birazdan yükleyeceğim.
500 gr vermisim
EvetBugün ayın 26 sı değil mi
Günaydın canım kv sizdeydi kaldı şimdi sizde onu götürmeye gidiyoruzGünaydın kızlar
Bol eksildi hayırlı cumalar
Kv bizdeydi bugün onu götüreceğiz çarşamba döneriz muhtemelen diyetimi bozmam cumaya da evde olurum zaten
Bırakin gitsin diyosunGünaydın canım kv sizdeydi kaldı şimdi sizde onu götürmeye gidiyoruzama çarşambaya kadar onda kalcanız galiba neden zaten aynı evde kalmışsınız kafamda deli sorular
Eee aynı evde kalmamışlar mı zaten ondan şeyttimBırakin gitsin diyosun
Eee aynı evde kalmamışlar mı zaten ondan şeyttim
Aramızda aşırı duygusal bir bağ var ayrılamıyoruzGünaydın canım kv sizdeydi kaldı şimdi sizde onu götürmeye gidiyoruzama çarşambaya kadar onda kalcanız galiba neden zaten aynı evde kalmışsınız kafamda deli sorular
Anladim zeyno dua etki zekiyim
Vayyyyy böyle cevap beklemiyordum iyi bakalım sevindim ne bileyim bir sürü konu okuyorum burada öyle birşey sandım  sevindim bol bol alışveriş yap o zaman senAramızda aşırı duygusal bir bağ var ayrılamıyoruz
Farklı sehirlerdeyiz canım gitmişken alışveriş yapmalıyım cocukların bizim çok eksiği var
Eşimde resim öğretmeni okula gitmiyor online calışıyor çocukların okulunu da ayarladık ancak işte 5 gün alışveriş yaparız
Kv iyidir canım sessiz sakin karışmaz etmez sever beni de çok yaşlı zaten 82 yaşında ama günlük yürüyüşünü yapar zayıflamaya calışıyor akıllı telefon kullanmayı bilseydi takıma alırdıkVayyyyy böyle cevap beklemiyordum iyi bakalım sevindim ne bileyim bir sürü konu okuyorum burada öyle birşey sandım  sevindim bol bol alışveriş yap o zaman sen
Maşallah canim Allah saglik sıhhat versinKv iyidir canım sessiz sakin karışmaz etmez sever beni de çok yaşlı zaten 82 yaşında ama günlük yürüyüşünü yapar zayıflamaya calışıyor akıllı telefon kullanmayı bilseydi takıma alırdık
Haha çok tatlı aynı benim kv oh oh ne güzel iyi sevindim vallaKv iyidir canım sessiz sakin karışmaz etmez sever beni de çok yaşlı zaten 82 yaşında ama günlük yürüyüşünü yapar zayıflamaya calışıyor akıllı telefon kullanmayı bilseydi takıma alırdık
Amin tüm yaşlılarımızaMaşallah canim Allah saglik sıhhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?