Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Perşembe menüsü
Sabah 12
1 yumurta domates biberli peynirli tost
1 dl TB ekmeği ile
Akşam 19
1 kabak yoğurtlu sote
2 tane kuru biber kıymalı diyete uygun yaptım bulgurla
Su 2. Litre
Aralarda kahve

Çok yoğun bi gündü dışarı çık eve gel ne yaptığım belli değil
Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar
Bol eksildi hayırlı cumalar
Kv bizdeydi bugün onu götüreceğiz çarşamba döneriz muhtemelen diyetimi bozmam cumaya da evde olurum zaten
Günaydın canım kv sizdeydi kaldı şimdi sizde onu götürmeye gidiyoruz ama çarşambaya kadar onda kalcanız galiba neden zaten aynı evde kalmışsınız kafamda deli sorular

Günaydın canım kv sizdeydi kaldı şimdi sizde onu götürmeye gidiyoruz ama çarşambaya kadar onda kalcanız galiba neden zaten aynı evde kalmışsınız kafamda deli sorular
Bırakin gitsin diyosun

Aramızda aşırı duygusal bir bağ var ayrılamıyoruz

Farklı sehirlerdeyiz canım gitmişken alışveriş yapmalıyım cocukların bizim çok eksiği var

Eşimde resim öğretmeni okula gitmiyor online calışıyor çocukların okulunu da ayarladık ancak işte 5 gün alışveriş yaparız

Vayyyyy böyle cevap beklemiyordum iyi bakalım sevindim ne bileyim bir sürü konu okuyorum burada öyle birşey sandım  sevindim bol bol alışveriş yap o zaman sen

Vayyyyy böyle cevap beklemiyordum iyi bakalım sevindim ne bileyim bir sürü konu okuyorum burada öyle birşey sandım  sevindim bol bol alışveriş yap o zaman sen
Kv iyidir canım sessiz sakin karışmaz etmez sever beni de çok yaşlı zaten 82 yaşında ama günlük yürüyüşünü yapar zayıflamaya calışıyor akıllı telefon kullanmayı bilseydi takıma alırdık

Maşallah canim Allah saglik sıhhat versin

Haha çok tatlı aynı benim kv oh oh ne güzel iyi sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…