- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Kaynanana maşallah o zamanHaha çok tatlı aynı benim kv oh oh ne güzel iyi sevindim valla
Maşallah canım seninkine de ben hep derim Allah başımızdan eksik etmesin diyeKaynanana maşallah o zaman
Cuma geldiginde oleyyy bugun ödül var bunu yicem kahvaltim yemegim çok guzel olcak onu yiyim bunu yiyim kafasi var bu benim görüşüm ama neyazikki haftasonu diye keske bunu kendimize yapmasak oyuzden ilerleyemiyoruz busfer pazartesi degerlendirmek yerine artiyla baslamak morolimizi bozuyo halbukii ayni devam etsek belkide hep gramda olsa eksi görücez bunu takima anlatamadik çok üzgünumSadece hafta sonu değil cumanın rehavetini de katarsak 3 gün serbest 4 gün diyet yapınca bir ileri 2 geri gibi bişey oluyor bu tekrar döngüsünü kırmalıyız bir an önce
Herkes kendi hatasının farkında zaten
Neler yapabiliriz bu konuda herkes fikrini söyleyebilir mi acaba?
Kendimize itiraf etmeliyiz
Birbirimize destek olabiliriz belki
Benim hatam suyu azaltmak zorla içiyorum
Bundan sonra hafta sonu suyu daha çok içeceğim ve yürüyüşe başlamak istiyorum artık zamanı geldi spor yapmanın diye düşünüyorum
Kaptanlarım siz de düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
Zipzip- E Elif_Eylul
Haftasonu kaçamaklar sınırlı olursa ve haftaiçi karbonhidratı abartmadan yer bol su ve hareket olursa daha iyi sonuçlar alınacağına eminimSadece hafta sonu değil cumanın rehavetini de katarsak 3 gün serbest 4 gün diyet yapınca bir ileri 2 geri gibi bişey oluyor bu tekrar döngüsünü kırmalıyız bir an önce
Bundan sonra hafta sonu suyu daha çok içeceğim ve yürüyüşe başlamak istiyorum artık zamanı geldi spor yapmanın diye düşünüyorum
Zipzip- E Elif_Eylul
81 pazartesi görmen ümidiyle migi genede sözünu tuttun eksiyle geldin
Hayirli cumalar canim eksin cok guzelHayırlı cumalar slm lar herkese bol eksiler
73,6 y dı cuma daha fazla olur diye düşünmüştüm aslında -500 %0,67Zipzip-
Tebrik ederim canim
Kendin biliyosun zaten nedenini artin cok degil canimGunaydin....hayirli cumalar herkese...
Cuma 55.1
Pzt 56
Bugun 55.4
Fark +300
Burdan pzt tartisinin hafta sonu kacamaginin onemi anlasiliyo...5 gunde hafta sonun + sini eritememisim
Tebrik ederim canim eksin cok guzel
Çok haklısın kaptancımCuma geldiginde oleyyy bugun ödül var bunu yicem kahvaltim yemegim çok guzel olcak onu yiyim bunu yiyim kafasi var bu benim görüşüm ama neyazikki haftasonu diye keske bunu kendimize yapmasak oyuzden ilerleyemiyoruz busfer pazartesi degerlendirmek yerine artiyla baslamak morolimizi bozuyo halbukii ayni devam etsek belkide hep gramda olsa eksi görücez bunu takima anlatamadik çok üzgünum
Bu bilincin hepimize geçmesi gerekiyor canım yoksa artılar hedefe uzaklaştırıyor biziHaftasonu kaçamaklar sınırlı olursa ve haftaiçi karbonhidratı abartmadan yer bol su ve hareket olursa daha iyi sonuçlar alınacağına eminim
Zaten bazi seyleri kıstıgımız icin böyle oluyo patlama yasiyoruz mesela herseyi hayatimizdan cikartiyoruz dengeli yapamıyoruz biseyi ucundan yemek yerine az daha az daha deyip yedigimiz icin bunlar oluyo menüleri hep diyorum gözden gecirelimÇok haklısın kaptancım
Haftanın 1 günü abartmadan serbest öğün yapsak bu iştah patlaması gidermi acaba
Bu bilincin hepimize geçmesi gerekiyor canım yoksa artılar hedefe uzaklaştırıyor bizi
Telefonun not defterinde kayıtli nickler canım sen ara verince silmistim tekrar eklemeyi unutmusum dün fark ettim ekledimKaptanım benide eklemissn iki haftadır yoktum ama çaktirmiyodum:)))
Ekside olman guzel canim pazartesiden hesap edersen 1.5 kilo vermissin
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın kızlar
Bol eksildi hayırlı cumalar
Kv bizdeydi bugün onu götüreceğiz çarşamba döneriz muhtemelen diyetimi bozmam cumaya da evde olurum zaten
Gunaydin canım hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı cumalar kizlar
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Eksin guzel tebrik ederim canımHayırlı cumalar slm lar herkese bol eksiler
73,6 y dı cuma daha fazla olur diye düşünmüştüm aslında -500 %0,67Zipzip-
Günaydın canım eksin guzel tebrik ederim
Günaydın canım kolay gelsin ❤Kızlar günaydın, geçmişe bakamıyorum. Bugün oğlumla ise geldim zor bir gün olacak hiç yerinde durmazkilom 62.00 resmi de birazdan yükleyeceğim.
500 gr vermisim
Gunaydin canım hayirli cumalar ❤Günaydın herkese
Tartı yüzünüze gülsün
Hayırlı cumalar hepinize
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Gunaydin....hayirli cumalar herkese...
Cuma 55.1
Pzt 56
Bugun 55.4
Fark +300
Burdan pzt tartisinin hafta sonu kacamaginin onemi anlasiliyo...5 gunde hafta sonun + sini eritememisim
Hafta sonu kacamagi yapinca devami geliyor ne yazik ki özellikle kendimden örnek vereyimSadece hafta sonu değil cumanın rehavetini de katarsak 3 gün serbest 4 gün diyet yapınca bir ileri 2 geri gibi bişey oluyor bu tekrar döngüsünü kırmalıyız bir an önce
Zipzip- E Elif_Eylul
Kesinlikle katiliyorum...cuma ya kadar detokslar az yemeler öğün atlamalar yapıyoruz...cumadan sonra rehavet geliyo tatil moduna girip her seyi bırakıyoruz...Zaten bazi seyleri kıstıgımız icin böyle oluyo patlama yasiyoruz mesela herseyi hayatimizdan cikartiyoruz dengeli yapamıyoruz biseyi ucundan yemek yerine az daha az daha deyip yedigimiz icin bunlar oluyo menüleri hep diyorum gözden gecirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?