- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Diyetisyene gidiyosun aslinda bu arti normal degil bence canimGecen hafta 74.
Bugün 74.500
+ 500 bu hafta düzgün yürüyüş yapamadım ona bagliyorum
Eksin cok guzel canim tebriklerGeçen cuma :68.65
Pazartesi:68.75
Bu cuma :67.90
Fark:-750
Eksin cok guzel
Dalga geçme kız bugüne bugün 400 gtirqm Kasım var benimEksin cok guzel
Ekside olman guzel canim bu hafta kas artisi yasadin onun etkisidir haftaya daha guzel olur
Kas mühimDalga geçme kız bugüne bugün 400 gtirqm Kasım var benim
Ahh migi, kötü olmuş..
tebrikler canım..
tebrik ederim canım
hatanı biliyorsun zaten sulisim.. bu hafta dahaiyi olur umarım senin içn..
tebrikler canımm
tebrik ederim canım.
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı cumalar
Haftanın bir günü kaçamak olduğu halde bazı menuler abartı oluyor canım öyle yapılırsa +lar alır başını gider benim düşüncemÇok haklısın kaptancım
Haftanın 1 günü abartmadan serbest öğün yapsak bu iştah patlaması gidermi acaba
Bu bilincin hepimize geçmesi gerekiyor canım yoksa artılar hedefe uzaklaştırıyor bizi
Eksin guzel zeyno tebrikler
Eksin guzel canim tebrikler
Eksin cok guzel tebrikler
Eksidesin canim tebrik ederim
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Sağolun kızlar inşallah bu hafta daha iyi olur.az eksi olmuş evet ama en azından artı değilsin canım. bu hafta daha sıkı tutmalısın
Tebrik ederim canim eksin cok guzel
Günaydın canım hayirli cumalar ❤
Umarım canım bende üzgünümsüpersin canımm
az eksi olmuş evet ama en azından artı değilsin canım. bu hafta daha sıkı tutmalısın
Eki Görüntüle 2809793 tebrikler canımm
çok üzüldüm canım ama bir tek yürüyüş buna sebep olmuş olamaz diye düşünüorum.. bu hafta daha güzel geçer inşallah
Ilacsiz dogal tedavi bu. Sana baya bi test yapıyo senin vücuduna ne iyi gelir ne zarar getirir bir bir söylüyor vitamind3n Baska ilaç takviyesi yok.
Mantık şu vücudun tüm hastalıklarını beslenme ile düzeltmek. Cerrahi mudehale haric her hastalığı kapsıyor
Gecen sene başlamıştı bu arkadasim. Muayene 300 vermis tahlillere 450 vermis 1 ya da 2 muayeneye daha para vermis. Cok paraa yaa malesef kalsin dedim ne deyim. Ama kilosu fazla olan ya da baska sikayetleri olan ocin (benimde troidler için) güzel tedavi
Ailece gitti arkadas ve ailece kilo verdiler. Sen yogurdu az ye sen şunu cok ye filan demis hepsi aulece fitmiş şimdi
Özet geciyim adamın söylediklerini
Beyaz un seker soylememe gerek yok yasak tabi
Tb. Cavdar gerisi tüm unlar yasakbeyaz una uzak degiller demis
Nohut unu mercimek unu siyah buğday unu serbest ve ailece sadece bunlari yiyoz dio. Pirasali mucver vs. Seklinde
Tavada lavaş şeklinde
Sebzelerin uzerindeki kimyasalar ölsün die yarim saat suda beklettirmis suyun icine nane yagi kabonat tuz bisi daha dexi unuttum bunlari ekletip
Yarim saatte bakteriler içinelma sirkeli suda bekletmis
Yulaf unuda serbest bu arada
Aklima gelenler bunlar
Pirinc bulgur yasak
Normal yemek yiyoruz ama cok yiyoruz dio hatta kilo almak icin cok yiyorum alamiyorum dio
Üstteki alıntıya bak canımFitoterapist ne? Yiyerek derken? 1 tepsi börek mi yemiş? Ben de yiyerek zayıflıyorum. Bir minik kırıntı bırakmıyorum. Survivor'dakiler gibi tabağı yalayacagim açlıktan...
Sonuçta yiyorum.
ne desem bilemedim :/
tebrik ederim cnaım harikasınn
Haftaya daha dikkatli olucam canim çok üzgünümDiyetisyene gidiyosun aslinda bu arti normal degil bence canim
Eksin cok guzel canim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?