Evet canım.Gecmis olsun canim tabi ki pes etme yavas da olsa hedefine ulas
63.5 mu o şekilde not alayim canım
Eva Sevgili Mira, seni çok ama cok seviyorum. Çok teşekkür ederim. Seninle zayıflamak çok keyifli. İyi ki varsın.Evayi saymamissin olmaz canim
26 mart 2021 kilo bildirimi
geçen cuma: 83.85
bu cuma: 81.95
fark: 1.9
yüzde: 2.266
Eki Görüntüle 2809955
Bu hafta gidecek inşallah yaCanım baban için sevindim.
Kilon için şoktayım. Çıkayım şoktan ben.
Tabi tabi iyi olur. Sen bence 65 ol. Daha hızlı verirsin.Bu hafta gidecek inşallah yaabarttım ama yemeği bir yandan da iyi olur belki şimdi kısınca vücut şaşırır da gider kilolar
Çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın o günleriİyi çok şükür canım atlattık neyseki ya. Bende artık evimdeyim rahatça yapabilirim diyetimiçok özledim valla sizleri. Sen nasılsın?
yaaa sen gelde 70 le gellll (hayırr 64.9 iyidir)64' le gelmeyi düşünüyorum ama ısrar etseniz 64.9' la da gelebilirim sankim
Bugün 100 eksi gördüm de kem gözlerden ırak
seviyorum seniiiiiTamam derim
evettt bir nokta atışı yorum daha aldımBence devam et diyetine ve sporuna haftaya karşılığını alacaksin
Ekmegi azalttigin donemde guzel kilo vermistin
Gecen hafta menude simitler vardi belki onlarda etkilemistir kilo durumunu
Yapacağımız spor zor olmasin katilirim
Sabit olman da guzel canim
Simdi eklenmis canim ilk mesaja tekrar donmedim
Günaydın canım ❤
Sagol canım ❤
Sagol canım ❤
Cok yemedim yersem yerdim ama kendimi tuttum
Hosgeldin canim ne guzel kilo vermissin tebrik ederim
Ekside olman guzel canım
Ekside olman guzel canım reglin etkisi sanırım haftaya guzel sonuclar alacaksin
Eksin guzel tebrik ederim canım
Super eksi tebrik ederim canım
Günaydın ablacım ❤
Eksidesin yinede tebrik ederim canim
Gunaydin canim ❤
Baban nasil oldu daha iyidir insallah
Bu hafta kilonu bildir onu listeye eklerim yeniden başlamis olursun
yaaaaa çok mutlu olurummmm seninle yol arkadaşı olalımmm 54 ü görelimmmmm tamam anlaştık. ayın kaçına randevu veriyorsun bana de heleNe oldu canım ???
Teşekkür ederim abla
Kendi kendimeyken evet öyle..
Bakalım Köyde ne yapacağım???
Gerçi yazın gittiğimde yine diyetteydim ve anne evinde yaylada önümde o kadar güzel nimetler varken ben 900 gr vermiştim
teşekkür ederim canım..
Hadi Senle birlikte göreceğiz 54 û...
Bu cumartesi gidiyorum bi 10 gün kalacağız dönüşte kapışalım artık
Teşekkürler kaptanım
yaa onun 3 le başlayan kilosunu sevsinlerrr bu yaşta bizim yapamadığımızı yapmış o bizden bile daha çalışkan daha sağlıklı bir kız. büyüdüğünde de öyle olacak annesi. okut bu yazıyı ona öpüyorum güzel sağlıklı kızını bu kalplerde onaBenim kızım da kilo vermiş teyzeleri d vitamini eksikliği var demistik ya vitamini kullanmaya başladı
15 mart 'ta 33.5
25 Mart dün tartıldı 32.2 geldi ...
Mutluluktan uçuyor artık
Bugün cuma ya kahvaltıda ona da ödül yaptık
Kızım 9 yaşında bu arada
Yok ya geçti benden artık çok iyü veremiyorum artık meto durmuş sankiAynen kuzum hiç deme biraz daha zorlasam aynı kilo ile başlardıksen yine benden çok verir geçersin beni ama bu hafta sıkı tutacam.
Evet canim cok haklısınHaftanın bir günü kaçamak olduğu halde bazı menuler abartı oluyor canım öyle yapılırsa +lar alır başını gider benim düşüncem
ben bu hafta günde 1 saatten fazla die saat hedefi koydum kendime. hit kardiyo çok verdiriyo dur sana bi video atıyım ben akşam bunu yaptım çok güzel kısa saatte çok meto çalıştırıyor.birbeste senin spor planin ne canim
Super eksi canim bayrama mezun olacaksin26 mart 2021 kilo bildirimi
geçen cuma: 83.85
bu cuma: 81.95
fark: 1.9
yüzde: 2.266
Eki Görüntüle 2809955
Ekside olman guzel yinede canimGecen cuma 63.3
Bu cuma 63.2
Fark -100 gr
Zipzip-
(Bu hafta biraz dikkatsizdim sporda fazla yapamadim ancak bu kadar oldu)
Free liste icin fotograf sarti yok canim seni bugün yazarken eklerim 61.8 olarakevettt bir nokta atışı yorum daha aldım
simitede kuşan alıştırdı daha da yemem bu hafta güzel olsun her şey çağırdımda çağırdım yağ yakımlarını
beni freeye alman için tartı şart mı. aklıma gelseydi sabah çekerdim şartsa haftaya giriyim freeye olar mı elifcim
aaa sevindim teşekkürler canımSuper eksi canim bayrama mezun olacaksin
Ekside olman guzel yinede canim
Free liste icin fotograf sarti yok canim seni bugün yazarken eklerim 61.8 olarak
Yok yoı 63.5 görünce benimde gözler fal taşına döndüTabi tabi iyi olur. Sen bence 65 ol. Daha hızlı verirsin.
Guzelmis video az baktim canim bende sana eslik edeyimben bu hafta günde 1 saatten fazla die saat hedefi koydum kendime. hit kardiyo çok verdiriyo dur sana bi video atıyım ben akşam bunu yaptım çok güzel kısa saatte çok meto çalıştırıyor.
bantta yürüyecem
zıpzıpta yapacam
aklımdakiler bunlar canım
ama bu hafta hit favorim
bu bak benimki
Güzel olur kuzum güzel. Ne güzel verdin devamı da gelir eminim. Sebze ağırlıklı geçirecem bende bu haftayı hem ödem Oluşmaz hemde rahat kilo veririm inşallahYok ya geçti benden artık çok iyü veremiyorum artık meto durmuş sankibakalım bu hafta nasıl olck
S sulisimben bu hafta günde 1 saatten fazla die saat hedefi koydum kendime. hit kardiyo çok verdiriyo dur sana bi video atıyım ben akşam bunu yaptım çok güzel kısa saatte çok meto çalıştırıyor.
bantta yürüyecem
zıpzıpta yapacam
aklımdakiler bunlar canım
ama bu hafta hit favorim
bu bak benimki
EvetSuper eksi canim bayrama mezun olacaksin
Ekside olman guzel yinede canim
Free liste icin fotograf sarti yok canim seni bugün yazarken eklerim 61.8 olarak
gözüm korktu benim sendenTeşekkürler canım. Ben de seni tebrik ederim Halala rakip olmak istiyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?