Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi çok şükür canım atlattık neyseki ya. Bende artık evimdeyim rahatça yapabilirim diyetimi çok özledim valla sizleri. Sen nasılsın?
Çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın o günleri
64' le gelmeyi düşünüyorum ama ısrar etseniz 64.9' la da gelebilirim sankim
Bugün 100 eksi gördüm de kem gözlerden ırak
yaaa sen gelde 70 le gellll (hayırr 64.9 iyidir)
seviyorum seniiiii
her gün sabahtan menü yazalım mı birbirimizi takip edelim ne dersin.
ben 2 hafta önce kuşan yaptım oda çok iyi gelmişti bana.
her akşam salata yanına bir et çeşiti var ondada. öyle bir şeylerde yapabiliriz. bu hafta sen 62 yi gör bende 58 i inşallah büyük oynayalım büyük yazalım pozitif enerji yolluyorum şuan
evettt bir nokta atışı yorum daha aldım
simitede kuşan alıştırdı daha da yemem bu hafta güzel olsun her şey çağırdımda çağırdım yağ yakımlarını
beni freeye alman için tartı şart mı. aklıma gelseydi sabah çekerdim şartsa haftaya giriyim freeye olar mı elifcim
yaaaaa çok mutlu olurummmm seninle yol arkadaşı olalımmm 54 ü görelimmmmm tamam anlaştık. ayın kaçına randevu veriyorsun bana de hele kendimi sana hazırlayacağım yol arkadaşım o tarihe kadar menü hazırlayacam tarih belirt bana

yaa onun 3 le başlayan kilosunu sevsinlerrr bu yaşta bizim yapamadığımızı yapmış o bizden bile daha çalışkan daha sağlıklı bir kız. büyüdüğünde de öyle olacak annesi. okut bu yazıyı ona öpüyorum güzel sağlıklı kızını bu kalplerde ona

Aynen kuzum hiç deme biraz daha zorlasam aynı kilo ile başlardık sen yine benden çok verir geçersin beni ama bu hafta sıkı tutacam.
Yok ya geçti benden artık çok iyü veremiyorum artık meto durmuş sanki bakalım bu hafta nasıl olck

birbeste senin spor planin ne canim
ben bu hafta günde 1 saatten fazla die saat hedefi koydum kendime. hit kardiyo çok verdiriyo dur sana bi video atıyım ben akşam bunu yaptım çok güzel kısa saatte çok meto çalıştırıyor.
bantta yürüyecem
zıpzıpta yapacam
aklımdakiler bunlar canım
ama bu hafta hit favorim

bu bak benimki

26 mart 2021 kilo bildirimi

geçen cuma: 83.85
bu cuma: 81.95

fark: 1.9
yüzde: 2.266
Eki Görüntüle 2809955
Super eksi canim bayrama mezun olacaksin
Gecen cuma 63.3
Bu cuma 63.2
Fark -100 gr
Zipzip-
(Bu hafta biraz dikkatsizdim sporda fazla yapamadim ancak bu kadar oldu)
Ekside olman guzel yinede canim
Free liste icin fotograf sarti yok canim seni bugün yazarken eklerim 61.8 olarak

Guzelmis video az baktim canim bende sana eslik edeyim
Şöyle yapayim gunde bir defa bunu 500-800 arasi zipzip
100 jamping jack yapsak yetmez mi

Yok ya geçti benden artık çok iyü veremiyorum artık meto durmuş sanki bakalım bu hafta nasıl olck
Güzel olur kuzum güzel. Ne güzel verdin devamı da gelir eminim. Sebze ağırlıklı geçirecem bende bu haftayı hem ödem Oluşmaz hemde rahat kilo veririm inşallah

S sulisim
@birazhuzurdu2008

Super eksi canim bayrama mezun olacaksin

Ekside olman guzel yinede canim

Free liste icin fotograf sarti yok canim seni bugün yazarken eklerim 61.8 olarak
Evet inşallah, son 3.5 kg kaldı. 90 da durmuştum belki 80 civarı da dururum ama daha 6 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…