geçmiş olsun seninde kızına canımGeçmiş olsun cnm kızına, bnm asysm da galiba aynı, dün wcden sonra "pıtışım acıyor" diye gezdi bütün gün.
Akşam banyo suyuna sirke koyayım ben de iyi fikir.
Afiyet olsun canım guzel menu
Ne guzel sorumluluğu biliyorsun canim
teşekkür ederim canlarAfiyet olsun canım
Kızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
Sporda kaslarin dinlenip kendini onarmasi için boş gün yapiliyor cnmInsaAllah dediğin gibidir ablaoff ne onu anlamadım
Masallah haftaya hizli giriş yapmişin bestemkızlar menüm gelsinde dışına çıkamayayım
ayyy ilk free listemin ilk menüsüüü
sabah: 9:00
1 büyük dilim peynir, 1,5 dilim tb. ekmeği
öğlen : 15:00
3 kaşık yoğurt içine 1;5 kaşık yulaf
akşam : 18:30
2 parça haşlanmış tavuk ve bol salata
ara 1 hurma kahve yeşilçay
su: 2 lt.
sporu yazarım
Size de geçmiş olsun en sevdiğim rakibimGeçmiş olsun cnm kızına, bnm asysm da galiba aynı, dün wcden sonra "pıtışım acıyor" diye gezdi bütün gün.
Akşam banyo suyuna sirke koyayım ben de iyi fikir.
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun.
Sağol ablam öyle yapıyım en iyisiOyy kuzum insallah cabuk gecer cnm
Bugün ılık suya bikac kez oturt
Seninle birlikte olacağım her etkinlik mutluluk verir.işte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon
o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse
Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmm Zipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
Vallahi değdi. Diyete ilk başladığım hafta 1 kilo 750 gram vermiştim. Takımda değildim o zaman. İlk defa böyle bir kilo verdim. Çok mutluyum.Teşekkür ederim cnm
Tebrik ederim çorba diyeti sende de güzel sonuç vermiş diyetdasimAç kaldığımiza değmiş sanki
Geçemez ki geçemez ki migi benim gecemeZkiinşallah :) tebrik ederim geçemedim seni spor yapıyor musun az mi yiyorsun nabiyosun
Bir arkadaş yeşil mercimekli mücver tarifi verdi bol çeşit yeşil otlu...onu denemek istiyorum ana öğün yerine ama...nohut ekmeği sevemedim canım...kırmızı mercimek de denedim damak tadıma hitap etmedi.
Sayenizde ağamEksin guzel canim
Maşallah sana eksin cok guzel canim
Ben benCordelia
gulenyuzumsunsen
@Cedarice
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
@Nilay5454
@Migim
Penguen
kackaloribu
@Tesnim1989
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
Fitt_anne
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
Hayyal
KIZLAR KIMLER RAKIP LISTESINE KATILMAK ISTIYOR
TABIKI AKTİF OLARAK
Cordelia
gulenyuzumsunsen
@Cedarice
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
@Nilay5454
@Migim
Penguen
kackaloribu
@Tesnim1989
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
@T u t a s t e
Fitt_anne
@Tostombalakanne
first ladyy
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
Hayyal
KIZLAR KIMLER RAKIP LISTESINE KATILMAK ISTIYOR
TABIKI AKTİF OLARAK
Tmm cnm siz aklimdasiniz
Rakip kimi seciyon tatlimBen ben
Tebrik ederim canım bu hafta 8lerdesin demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?