Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah haftaya hizli giriş yapmişin bestem

Geçmiş olsun cnm kızına, bnm asysm da galiba aynı, dün wcden sonra "pıtışım acıyor" diye gezdi bütün gün.
Akşam banyo suyuna sirke koyayım ben de iyi fikir.
Size de geçmiş olsun en sevdiğim rakibim

Seninle birlikte olacağım her etkinlik mutluluk verir. Bugun ifin dibine vurdum. 14.00 e kadar orucumu tuttum.Az önce ara öğün yaptım eve gidince de ana öğünümü yiyeceğim. Akşam da verdiğin sporu yapacağım canım inşallah

Teşekkür ederim cnm
Tebrik ederim çorba diyeti sende de güzel sonuç vermiş diyetdasim Aç kaldığımiza değmiş sanki
Vallahi değdi. Diyete ilk başladığım hafta 1 kilo 750 gram vermiştim. Takımda değildim o zaman. İlk defa böyle bir kilo verdim. Çok mutluyum.

Son düzenleme:
inşallah :) tebrik ederim geçemedim seni spor yapıyor musun az mi yiyorsun nabiyosun
Geçemez ki geçemez ki migi benim gecemeZki
Çorba detoksu cumada sütlü yesilcay patlattim cillop gibi eksim geldi tabi bu açlığa

nohut ekmeği denesek bu hafta...
haşlanmış nohuttan kendimizde çekip yapabiliriz. kokuyo dedi arkadaş ben bi deneyeyimde bakalım kokmuyosa bir hafta nohut unu ekmeği yeyim Elhan Zipzip-
Bir arkadaş yeşil mercimekli mücver tarifi verdi bol çeşit yeşil otlu...onu denemek istiyorum ana öğün yerine ama...nohut ekmeği sevemedim canım...kırmızı mercimek de denedim damak tadıma hitap etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…