Elif cok liste yaptigi için rakip listesini ben yapiyorum cnmişte benim diyetisyenim böyle olmalı işte buuu haşin ve sert olacak sıkılıom yoksa ben
yemeğide az yiyo o zaman ekmek yiyomuymuş az anlatsana listesini tek tek ne yazıon
o grubu ben kaçırmışımmmmm
rakip gibi değil ben onunla 2 dünyada rakip olamammmmm amma velaakinnnnn gazlama arkadaşım olarak dünürümü seçiyorum oda beni seçerse
@Elhan 10 gün sonrada asiyeyi alalım aramıza 3 lü gazlama grubu yapalım 10 gün ikili takılalım ne dersin şekerparemmmZipzip- kaptanım 3.ye yerimiz var
aramıza katılan katılsın bu hafta hedefim 2 kg. dünürümdende bendende gidecekkkkkkk
Haftasonu yağlar tatilde değil ki. Akın akın geliyorlar. Hafta sonu niye salıyorsun?Haftasonu salıyorum kendimi. O yüzden rakip istemıyorum eşlemeyin
Ozaman neden deme bidaha yorum bile yapmicam sanaHaftasonu salıyorum kendimi. O yüzden rakip istemıyorum eşlemeyin
Hafta sonu salacaksin neden takimdasinHaftasonu salıyorum kendimi. O yüzden rakip istemıyorum eşlemeyin
Bu hafta sonu spor yapmaya planlıyorumHafta sonu salacaksin neden takimdasin
Kac kisi sana yaziyor yorum yapiyor
Sonra pazartesi gelince kilo aldim 81 i nasil görecegim diyorsun
Günaydin mi diyorsun? Nerede yaşıyorsun ki?Gunaydin 6. Takımm
Amanın kaç verdinki beni geçmiş olamazsınHedef 75 yazmıştık, 78.5 la mezun olabiliyorum, bayramda 2 hafta tatil var, gastromi turuna çıkıcazkilo alırım düşüncesiyle bayram önü mezun olmak istiyorum. Ama bnm asıl hedef verebildiğim yere kadar vermek, 60ları zorlamak.
Bu haftanın mimarıFitt_anne teşekkür ederim kendisine.
Tamam haftasonu salmayacağım hafta içi nasıl simsıkı tuttuysam devam edeceğimOzaman neden deme bidaha yorum bile yapmicam sana
Geçti maalesef.Amanın kaç verdinki beni geçmiş olamazsın
Haftasonu salıyorum kendimi. O yüzden rakip istemıyorum eşlemeyin
anlaştık canımBen sadece spora katilabilirim
Diyet yapmam zor eevden fırça yiyorum yoksa
Migi allah iyiliğini versin karar ver 81 i mi göreceksin hafta sonu kendini mi salacaksınBu hafta sonu spor yapmaya planlıyorum
Dikkat etmeye çalışacağım 81 e taktım
Günaydın canım ❤Gunaydin 6. Takımm
Ben bile geldikten sonraGünaydin mi diyorsun? Nerede yaşıyorsun ki?
Günaydınnnnnn
Günaydin mi diyorsun? Nerede yaşıyorsun ki?
Günaydınnnnnn
Bugun 26mart canim
Oyy kuzum insallah cabuk gecer cnmKızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?