- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Günaydın canım ❤
geçmiş olsun o ılık suya elma sirkeside mi ekleniyordu sanki bir araştırsana canımKızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
geçmiş olsun canımMidem çok kötü oldu öğle yemekleri yedim dokundu sanırım çıkardım
Gecmis olsun canımKızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
Eksin guzel canım tebrik ederim
Fikir guzelde daha hic spor yapmadim benZipzip- senin bu jumping jack fikrinde iyi oldu canım sağol
Bugun 26mart canim
Eksin cok guzel tebrikler
Tebrikler cnm cok güzel eksi
sporu ikiye böl haydi kalkkkkk evdeyken sabah akşam iyi oluyo ne güzel yaaaGecmis olsun canım
Bu hafta tarihi yanlis yazmissin
Biraz daha katilim yap haftaya listeye alalim senide
Fikir guzelde daha hic spor yapmadim ben
Gormedim canim senin bildirimiGeçti maalesef.
Yaa ev kalabalik heryerden biri çıkıyor hic sevmiyorum öyle spor yapmayısporu ikiye böl haydi kalkkkkk evdeyken sabah akşam iyi oluyo ne güzel yaaa
işte olunca hepsi akşama kalıyo tam bir işgence zaten vakitte dar
Kanka bu hafta hep geriden geldin
Muhteşem.
Teşekkür ederim ablacım❤Tebrikler cnm cok güzel eksi
Tarih yanlişmiş, iyiki listede degilsin :)
Çok geçmiş olsun.Kızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
InsaAllah dediğin gibidir ablaBi yerde okumuştum, uzun süreli kullanimi kansizlikta yapiyormus
Cook teşekkür ederim canlarim
Yaptiklarin boşa gitmedi cnm
Haftaya yatirim yaptin
Gör bak haftaya daha cok gidecek
Bide sporda off yapmiyormusun sen
Ekside olman guzel canim bu hafta kas artisi yasadin onun etkisidir haftaya daha guzel olur
İnşallah kızlarKas mühim
Bana da diyetisyen yatmadan 2 saat önce bitmek kaydıyla gece ögünü veriyor, süt yoğurt kefir, badem ekmek vs
Diyetisyene yeni başladıysan aslında liste çok değil yavaş yavaş azaltacaktır canımBulduğunu yazmış bol kepçe diyetisyen.
Tammam canim dikkat edicem
Ayyy nqsıl liste kız bize atsınAman o diyetisyen şisko olsun diye vermis bence burda bir arkadas gidiyoda ara öğün bile vermiyo tarti aldirdi tartarak yiyolar 10kilo verdi 1 ayda
Ayyyy dün babamda bana diyor yeter artık gitme diyeBen sadece spora katilabilirim
Diyet yapmam zor eevden fırça yiyorum yoksa
Dün dışardaydım inan ki canım nasıl pizza istedi anlatamam gittiğimiz yerde misss gibi koktu aşerdim resmenHafta sonu salacaksin neden takimdasin
Kac kisi sana yaziyor yorum yapiyor
Sonra pazartesi gelince kilo aldim 81 i nasil görecegim diyorsun
Kanka bu hafta hep geriden geldinsana daha cuma olmamış o zaman beni tebrik et canim seni gectim
Afiyet olsun canımkızlar menüm gelsinde dışına çıkamayayım
ayyy ilk free listemin ilk menüsüüü
sabah: 9:00
1 büyük dilim peynir, 1,5 dilim tb. ekmeği
öğlen : 15:00
3 kaşık yoğurt içine 1;5 kaşık yulaf
akşam : 18:30
2 parça haşlanmış tavuk ve bol salata
ara 1 hurma kahve yeşilçay
su: 2 lt.
sporu yazarım
Geçmiş olsun cnm kızına, bnm asysm da galiba aynı, dün wcden sonra "pıtışım acıyor" diye gezdi bütün gün.Kızım çok huysuz galiba idrar yolu enfeksiyonu oldu aşırı kaşıntısı varSUYA otutturdum biraz rahatladı inşallah geçer yoksa tahlil yaptırmak ölüm bize resmen tramva yaşadı oncekinde
Bu hafta tarihi yanlis yazmissin
Biraz daha katilim yap haftaya listeye alalim senide
Afiyet olsun canım guzel menukızlar menüm gelsinde dışına çıkamayayım
ayyy ilk free listemin ilk menüsüüü
sabah: 9:00
1 büyük dilim peynir, 1,5 dilim tb. ekmeği
öğlen : 15:00
3 kaşık yoğurt içine 1;5 kaşık yulaf
akşam : 18:30
2 parça haşlanmış tavuk ve bol salata
ara 1 hurma kahve yeşilçay
su: 2 lt.
sporu yazarım
Ne guzel sorumluluğu biliyorsun canimİnşallah kızlar
Diyetisyene yeni başladıysan aslında liste çok değil yavaş yavaş azaltacaktır canım
Ayyy nqsıl liste kız bize atsın
Ayyyy dün babamda bana diyor yeter artık gitme diye
Dün dışardaydım inan ki canım nasıl pizza istedi anlatamam gittiğimiz yerde misss gibi koktu aşerdim resmen
Kızım de anne ye diyetisyenden çıktın ödül ver kendine
Ama burayı düşündüğüm için yemedim yqrın yerim dedim
Bugün de eksi az çıkınca ödülüm kursağımda kaldı
kalktım lahana sardım bulgur ve kıyma ile onu yedim
çok uzattım ama burası gerçekten sorumluluk istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?