- 24 Haziran 2016
- 7.542
- 26.574
- 548
Şimdi bi tabak yemek yedim bir dilim ekmek yanına fazlası fazla geliyoBen bu liste ile kilo veremem. Hem çorba hem iki dilim ekmek. Daha neler. Çorba ekmek aynı zaten. Birini seçersin canım. Diğerleri uygun. Akşam 1 çay bardağı leblebi di mi? Bardak demiş. Benim bardağım kocaman. Yarım kilo leblebi sığar.
Canım benimki daha takip.etmiyor bir seferlik buİnşallah kızlar
Diyetisyene yeni başladıysan aslında liste çok değil yavaş yavaş azaltacaktır canım
Ayyy nqsıl liste kız bize atsın
Ayyyy dün babamda bana diyor yeter artık gitme diye
Dün dışardaydım inan ki canım nasıl pizza istedi anlatamam gittiğimiz yerde misss gibi koktu aşerdim resmen
Kızım de anne ye diyetisyenden çıktın ödül ver kendine
Ama burayı düşündüğüm için yemedim yqrın yerim dedim
Bugün de eksi az çıkınca ödülüm kursağımda kaldı
kalktım lahana sardım bulgur ve kıyma ile onu yedim
çok uzattım ama burası gerçekten sorumluluk istiyor
Ne bileyim öyle alıyorum hep.alismisim diğerlerinide alırım artık zaten öğün basina net iki dilim yediğim için ama değiştirerek yerim.artikAynen kepek ekmeği çok uygun değil. @birazhuzurdu2008
Ayda bir çağırıyor. Şekerim çıkınca beni de yönlendirdiler. İki kez gitmiştim.Canım benimki daha takip.etmiyor bir seferlik bu
Yaparım tabi ablacımyaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn löp löp yağ yaktırsınnnnnnn harikasın canımmmmm
senin idare eder havanı sevsinlertebrik ederim ablamm
allah utandırmasın allah umduğundan çok yağ yaktırsınnnn
bu hafta kendimizi kampa alalım vücudumuz mu yaman biz mi bi görelim bakalım
kaçış yokkkkkk sende bu videoya karşılık leslie5 yaparsın olmaz mı fıstıkkkk haftaya cuma kutlama yapacazzzz
listesi yok mu bu arkadaşın
biz hiç ara öğünsüz ayda 10 kg. verdiren liste görmedik görmek isteriz
Yok sordum pandemiden dolayı kontrole çağırmiyoruz dediAyda bir çağırıyor. Şekerim çıkınca beni de yönlendirdiler. İki kez gitmiştim.
Canım sen diyet mi yapiyosun yoksa dikkatmi ediyorsun sadece almiyosundaGeçen hafta 55.3
Bugün 55.2
Bi 54 u göremedim neyse ben köye gidip geleyim
Azcik artıya geçerim onları verirken 54 u görürüm inşallah Eki Görüntüle 2809891
Cok iyi gitmiş seninde ben biraz şaşırtmaca yaptım az tukettim ondan bebiste buyudu benim ek gıda aliyor sonuçtayaa kuzum napim sabah ev kargaşa gibiydi bi yana cocuklar ebadan derstelerdi. esim evde bebekle Allahim kafayı yiyecektim zor ciktim sabahtan
Seni çok tebrik ediyorum evet beni yendim sana yenildim ama olsun önemli olan kilo vermek
darısı haftaya
Tamam ablacım artık aksmalari ekmek yok ve değiştirerek yicemCoook teşekkür ederim canlarim
Tatlim aksam ekmegi kesersen cok etkili olur hatta karbonu
Bide dikkat ettim hep kepek ekmegi yiyorsun
Tb yada cavdar daha doyurucu olur
Digerinde Beyaz ekmegin icine sadece kepek atiyolar
Seni kaptanlar kontrol eder canım.Yok sordum pandemiden dolayı kontrole çağırmiyoruz dedi
Geçen hafta cuma : 76,25 kg.
Bu cuma : 74,8 kg.
Fark. : 1 kilo 450 gram
Oran :% 1.902
Hayırlı cumalar slm lar herkese bol eksiler
73,6 y dı cuma daha fazla olur diye düşünmüştüm aslında -500 %0,67Zipzip-
Kızlar günaydın, geçmişe bakamıyorum. Bugün oğlumla ise geldim zor bir gün olacak hiç yerinde durmazkilom 62.00 resmi de birazdan yükleyeceğim.
500 gr vermisim
Gunaydin....hayirli cumalar herkese...
Cuma 55.1
Pzt 56
Bugun 55.4
Fark +300
Burdan pzt tartisinin hafta sonu kacamaginin onemi anlasiliyo...5 gunde hafta sonun + sini eritememisim
Eki Görüntüle 2809778
kızlar telaşla evden çıktığım için resim bulanık olmuş farketmedim. umarım kabul olur ve sorun çıkmazzzz..
Geçen cuma:62.5
Bugün: 62.00
Fark: 0,500 gr
Yüzde: 0,8
Zipzip- @Elif Eylul @Tostombalakanne
Geçen Cuma:66.6
Bu cuma:65.0
Fark:1.6
Yüzde:%2
Geçen hafta 88.3
Güncel 88
Yüzde 0.339
Eki Görüntüle 2809792
Artı olmadığım için mutluyum
Az verdiğim için mutsuz
Herkesten özür dilerim
Gecen hafta 74.
Bugün 74.500
+ 500 bu hafta düzgün yürüyüş yapamadım ona bagliyorum
Geçen cuma :68.65
Pazartesi:68.75
Bu cuma :67.90
Fark:-750
Eki Görüntüle 2809869
Geçen cuma 103.8
Bu hafta 103.5
Fark -300
Zipzip- @Elif Eylul
Sanırım insülin direnci zorluyor normalde böyle değildimkırana kadar bayağı uğraşacağım sanırm
Önce ki cuma kilom =63.5
Bu cuma kilom =63.2
Fark= -300 gr
Yüzde = %0.472
Eki Görüntüle 2809870
Zipzip-
@Elif Eylul
@kackaloribu
Kusura bakmayın ödem çaylar detokslar bi işe yaramadı bu hafta bu kadar verebildim çok üzgünüm
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 77.3
Bu cuma 76.8
Fark -500
Yüzde 0.647
Geçen hafta 82.7
Bugun 80.9
Fark 1.8
Yüzde 2.17
Şimdi güzel bir kahvaltı yapabolirimEki Görüntüle 2809878
Geçen hafta 55.3
Bugün 55.2
Bi 54 u göremedim neyse ben köye gidip geleyim
Azcik artıya geçerim onları verirken 54 u görürüm inşallah Eki Görüntüle 2809891
Geçen cuma 64.65
Bu cuma 64.50
-150 bu hafta modum düşüktü sporda yapamadım.
Ve şükür artımı verdim zorda olsa bu hafta sonu dikkat edcm
Zipzip- @Elif Eylul
Geçen hafta cuma : 76,25 kg.
Bu cuma : 74,8 kg.
Fark. : 1 kilo 450 gram
Oran :% 1.902
Eki Görüntüle 2809934
(Goz kalemi ile bu kadar yazabildim :) )
Geçen hafta:81.9
Guncel: 80.5
Fark:1.4
Yuzde:1.709
Cogu sudur diyordum ki 1.1 i yagdan gitmis
26 mart 2021 kilo bildirimi
geçen cuma: 83.85
bu cuma: 81.95
fark: 1.9
yüzde: 2.266
Eki Görüntüle 2809955
Gecen cuma 63.3
Bu cuma 63.2
Fark -100 gr
Zipzip-
(Bu hafta biraz dikkatsizdim sporda fazla yapamadim ancak bu kadar oldu)
inşallah tartımda haftaya hızlı giriş yapar ablacımMasallah haftaya hizli giriş yapmişin bestem
wawwwww harikasınnnnn şifa olsun ifin güzel olmuş canım sporu yapınca etiketleyelim birbirimizi emiSeninle birlikte olacağım her etkinlik mutluluk verir.Bugun ifin dibine vurdum. 14.00 e kadar orucumu tuttum.Az önce ara öğün yaptım eve gidince de ana öğünümü yiyeceğim. Akşam da verdiğin sporu yapacağım canım inşallah
yaa sende mi beğenmedin. yarın yapacam inşallah bakalım ben beğenecek miyim. ben menümü yazdım zaten görmüşsündür.Bir arkadaş yeşil mercimekli mücver tarifi verdi bol çeşit yeşil otlu...onu denemek istiyorum ana öğün yerine ama...nohut ekmeği sevemedim canım...kırmızı mercimek de denedim damak tadıma hitap etmedi.
harikasın bu hafta spor yapan etiket yapsın 1 haftacık tamam mı birbirimizden haberimiz olsunki gaza gelelimYaparım tabi ablacım
Eki Görüntüle 2809934
(Goz kalemi ile bu kadar yazabildim :) )
Geçen hafta:81.9
Guncel: 80.5
Fark:1.4
Yuzde:1.709
Cogu sudur diyordum ki 1.1 i yagdan gitmis
Cok iyi gitmiş seninde ben biraz şaşırtmaca yaptım az tukettim ondan bebiste buyudu benim ek gıda aliyor sonuçta
Sağol canım.
Tebrikler canım.Gecen cuma 63.3
Bu cuma 63.2
Fark -100 gr
Zipzip-
(Bu hafta biraz dikkatsizdim sporda fazla yapamadim ancak bu kadar oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?