Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seneye daha iyi olurlar insallah annesi oda bebeklikten yeni cikmis 3 yas daha.
Evet yaa daha 1 yıl oldu sütten keseli kıyamam çocuklar evin neşesi hele bebek kokusu mükemmel burda isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah. Özellikle Mucizemsn canım arkadaşıma

Bilimsel yönünü bilmiyordum valla.
Ilaç bende istemiyorum ama çok kafam karışık. Çok teşekkür ederim yorumun için canım.

Ben videoyu görmedim ki Zipzip- çok sayfa var bakayim yine ama bulamazsam ismi var mı acaba? Yapabileceğim biseyse bende yapayım birbeste
Neyseki kaptanımız yetiştirmiş bana kalsan yarina kalmıştın canim video baya zorlayıcı aslinda hareketler güzelde hiç dinlensirmemesi kötü az dinlendiriyo yani
Yemesem bir daha sürpriz yapmazdı ne yaaaa ömrümüz erkeklere eğitim vermekle geçiyo yarabbimmmm o kadar güldüm ki yanimda adamı uyandıracaktım diecekki noluyo
Yarinki menünü sporunu iple çekiyorum mucvere ne olduuuuu yarına mı kaldııııı

Kendimi ve tüm kazananları tebrik ediyorum. Hakettik mi? Hem de sonuna kadar.

26 Mart sporum
90 dk Eva. Tek seferde yaptım.
N Nidsalii Zipzip- E Elif_Eylul Habinar kackaloribu
Evalar götürsün beni.

Sevgili rakiplerime not: Siz oturup kahveniz eşliğinde, en sevdiğiniz dizideki başrol oyuncularının, beş saat birbirine bakmasını rahat rahat izleyin. Tamam mi? Yorulmayin kıyamam ben size.

İki adet çikolatali gofret bildiğimiz ebatlarda olan mı , mini mi ? Yavrum bu nasıl bir yokluktur böyle
Güzel cordeliam nazar mı ettiler nettiler sana bugun ödül günü sanırım ama şaşırdım yaaa
36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek.

Iyı geceler herkese
13:00
2 Tavada tereyag li yumurta
2 dilim ekmek(zeytinyaglı kekikli)

17:00
1 sutlu az sekerlı kahve

20:00
1 tabak kremalı mantar corbasi
4 yk pırınc plavı
5yk kuru fasulye
4 acı biber tursusu

22:00(burası hıc olmadı Annemler geldi tutamadım bu aksam bogazını)
3bardak cay
3,4 tane Antep fıstığı
2 tane yas hurma
Bir tutam cekırdek

Su:2lt
20 dk kosu bandı
10 dk elıptık
30 dk agirlik
N Nidsalii Zipzip-

Afiyet.olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…