- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Teşekkürler canım.
Evet yaa daha 1 yıl oldu sütten keseliSeneye daha iyi olurlar insallah annesi oda bebeklikten yeni cikmis 3 yas daha.
Bu haftaTeşekkürler canım.3 hafta üst üste eksi gelirsem bu iş bitmiştir artık benim için kendime yeni ciciler aldım. Yazın rahat rahat giymek istiyorum
Bilimsel yönünü bilmiyordum valla.Canım öncelikle bilimsel yönü çocuğun enerjisini anneden geçen mitokondrilerden aldığını biliyor mu idin
İkincisi ise çocuğun muhakkak takıldığı birey vardır günlük yaşantısında dolduramadığı ilaç kullanımını bilinçli pedagoglar önermiyor vücudun kimyasına karşı bana sorarsan sakın ama sakın ilaç düşünme
Neyseki kaptanımız yetiştirmiş bana kalsan yarina kalmıştın canim video baya zorlayıcı aslinda hareketler güzelde hiç dinlensirmemesi kötü az dinlendiriyo yani
Yemesem bir daha sürpriz yapmazdı ne yaaaa ömrümüz erkeklere eğitim vermekle geçiyo yarabbimmmmCuma Menüsü
Sabah 8.30 Sade Nescafe
12.00 Sütlü Nescafe
14.00 Yarım çay bardağı kadar leblebi+ kuru dut+ çiğ badem , yeşil çay
17.00 Yarım lavaş arası Adana , bol salata ( eşim nöbet çıkışı yemek yapmayım diye sürpriz yapmış yemesem bir daha sürpriz yapmaz mecbur yedim) iki bardak ayran
Hibiskus çayı
Acı çehreli bitki çay karışımı
Suyu ölçmedim bugün menü yazma planım yoktu yarın daha düzenli olarak yapacağım...
Spor
15 dakika hit cardio
Eki Görüntüle 2810699
birbeste
E Elif_Eylul
Zipzip-
N Nidsalii
Kendimi ve tüm kazananları tebrik ediyorum. Hakettik mi? Hem de sonuna kadar.HAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
Cordelia
Habinar
KazanannnnCordelia
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Yarismayi ciddiye alip Katilim yapan ve paylasimlariyla takimi canlandiran herkese ayrica teşekkür ederim
Waaavvv tebrikederim kizlar supersinizKendimi ve tüm kazananları tebrik ediyorum. Hakettik mi? Hem de sonuna kadar.
Teşekkürler canım benim.
36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek.İki adet çikolatali gofret bildiğimiz ebatlarda olan mı , mini mi ? Yavrum bu nasıl bir yokluktur böyle
Güzel cordeliam nazar mı ettiler nettiler sanabugun ödül günü sanırım ama şaşırdım yaaa
Afiyet.olsun canımIyı geceler herkese
13:00
2 Tavada tereyag li yumurta
2 dilim ekmek(zeytinyaglı kekikli)
17:00
1 sutlu az sekerlı kahve
20:00
1 tabak kremalı mantar corbasi
4 yk pırınc plavı
5yk kuru fasulye
4 acı biber tursusu
22:00(burası hıc olmadı Annemler geldi tutamadım bu aksam bogazını)
3bardak cay
3,4 tane Antep fıstığı
2 tane yas hurma
Bir tutam cekırdek
Su:2lt
20 dk kosu bandı
10 dk elıptık
30 dk agirlik
N NidsaliiZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?