- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ahaaa peki ablalara başladıkdurum vehametini korumaya devam ediyordu Allahim triplerden sana sığınırım.
Hayirli kandiller canim ❤Kandiliniz mübarek olsun canlarKandil simitsz gecirdigim son kandil olsun inşallah
Çıktım ablam yürüyorumGecmis olsun tatlim dikkatli yap sporunu
Kadin kafayi yedi
Canım o listeyi yapmıyorum. Dr çok kilo verdim diye verdi. O listeyi dikkate almayın.2700 kal çok değil mi canm
Ben basladim bile bebişim
Yanlis görmüşsün :))Rakibelerimbengisu022 @Tostombalakanne bu haftaki performansimdan beni biliyorsunuz anlatmaya gerek yok
Benim şansım bitmez onda abla
Teşekkür ederim ben 1 saat leslie yaptım çok şükür akşama da eva yapacağım nasipseTombalağim kolay gelsin.
Şimdilik 7000 küsur yürüyüş yaptım. Leslie seviyorum deyince yazayım dedim ben de severek yapıyorum bu akşam niyetimde var.
Ben sezinlede mi rakibim kafam karıştıRakibelerimbengisu022 @Tostombalakanne bu haftaki performansimdan beni biliyorsunuz anlatmaya gerek yok
O zaman herkesi etiketleyelim canımCardio haftası olsun bir de 10000 adım az yağ yakalımLeslie çok yaptık arka arkaya birde ablamın dediği hareketlerden Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Tamamdır önce kızlarda fikir versin ama bence cardio haftası olsun Leslie yapıldı değişiklik her zaman iyidirO zaman herkesi etiketleyelim canım
Puanlarinida artiralim
Kardiyo icin video önerisi olan paylassin
Yok cnmBen sezinlede mi rakibim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?