- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Iste sildim salak gibiUygulamayı silmeseydin görünürdü aslinda
Benimde yok kiz evde yüruyorum koca telefon cebimde 2odam varZipzip- kaptanım Bende yarismaya katılmak isterdim ama adim sayarım yok ve yürüme sansimda yok
Bende duruyor telefonu aldigimdan beri attigim adim sayisi felan yaziyorIste sildim salak gibi
Telefona adim sayar yükleyebilirsin canimZipzip- kaptanım Bende yarismaya katılmak isterdim ama adim sayarım yok ve yürüme sansimda yok
Aman sinir olmuştum ona saymamisti onca yürüyüşümüBende duruyor telefonu aldigimdan beri attigim adim sayisi felan yaziyor
Hatta haftalik ,aylik,12 aylik adim.sayisi yaziyor hosuma gitti guncellemeden sonra
Sagolasin bitanem cok güzel tarifler var. Kopy yaptimKahveme koyuyorum. Smoothielerin içine. Bugün kırmızı pancar yaptım yoğurtlu onun içine koydum. Sana birkaç tane tarif ekleyeceğim hepsi diyet menüler. Diyetisyen Betül Karakuş hazırlamış.
Eki Görüntüle 2811521 Eki Görüntüle 2811522
Sonuç nasil belli oluyorOnlar kalabalıktır sanirim
Tatlim acaba safra kesende sorun olabilirmiSelam kızlarrr
Ya ben bise yedigimde gunlerdir mide agrim sisligim oluyor. Neden çözemedim. Sabah yediğim yumurta hala sis midemde ama açımda. Bise yesem şimdi mideme ağrı girecek bu kezde. Hep bi sıkıntı valla..
Eskiden böyle sorunlarım olmazdı.
Ben hala spor yapmadım. Ji yaparım galiba yine.
Sicak koyup yumusasinBende katılırım kaptanım ya bugün sabah dolma sardım aynı sekilde durdugum için öne doğru belim tutuldu çok fena haldeyim bugün Spor yürüyüş yok. Arada olurdu ama.bu kadar saatlerce sürmezdi ağrı resmen bacaklarıma doğru vuruyo. Varmı bilindik yönteminiz kızlar çok fenayım parka gittik oğlumla iki büklüm halde çok zorr millette bakiyo yan yan
Şimdi çocuğu salladım ayagimda uyuttum nasıl indiricem koltuktan kalkmak bile şuan zulüm
Ayy cok imrendimAblam
Köy havası sabah saat 8 de uyandırdı...
Yalniz bunlar yarista 15-20 bin adimlar yapiyolar
Arada kontrol ediyorum yürürkenAman sinir olmuştum ona saymamisti onca yürüyüşümü
Benimde yok kiz evde yüruyorum koca telefon cebimde 2odam var
Benim adimi soyleyim miiAçtım adimsayari 81 adim atmisim
Başın dönmüyor muBenimde yok kiz evde yüruyorum koca telefon cebimde 2odam var
Ilk 10 lar yarısır abla diger seferlerde öyle yapmistikSonuç nasil belli oluyor
Toplam adim sayisi kişi sayisinami bölünüyor
Diger türlü Kişi sayisi eşit olmazsa haksizlik olur :))
Yokkk 20bini gectin senBenim adimi soyleyim mii
Kesinlikle deneycm başka çarem teşekkür ederim ablamCanım mümkünse bu meditasyon videosunu indirerek yap. Arada reklam çıkabiliyor. İlk dinlediginde olmuyor ama ikinci defa dinlediginde genelde oluyor. Konstrasyon bozulmasın istersen...ben denedim faydasını gördüm. Bu hatunun başka iyileştirici videoları da var enerji kuramına Ilgın varsa tavsiye ederim. Allah dinginlik versin gecelerine...
Telefona adim sayar yükleyebilirsin canim
Hee anladim cnmIlk 10 lar yarısır abla diger seferlerde öyle yapmistik
Bizde 25 kisi felan katiliyordu
Olur zaten benim de planım yürüyüş tü bu hafta
Aynen abla biz az kisiyiz bu sefer avantajımiz yokHee anladim cnm
Fazla yapan ilk 10 kişi hesap ediliyor
Benim evin metrekaresi küçükböle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?