Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Ben hürrem sultanin sarayinda yasiyorum

Kıçıkırık 2oda 1mutfagim var
Tr de metrekareler daha büyük cnm :))
Safra taşı da olabilir cnm
Sağol abla sıcak havluda koydum ama yok fayda etmiyor akşama kadar geçmezse acile gidecem ayakta bile dmein hareket edemedim donup kaldım resmen bu halde yarismayada katılmam zaten
Cnm tr deki adini bilmiyorum ama burda cadı sokmasi deniyor
Bel kitlenip kaliyor
Aslinda ortepedi yada fizyoterapist bi sekilde kırdığı zaman geciyor
Ben de aynı dertten müzdaribim bebek arabasını saymaz , elde poşet varsa saymaz, elin cebindeyse saymaz ne sayacak ileri geri onu ben de sayarın
Bence hic biri saglikli saymiyor cnm
Mutfakta iş yaparken ayakta dikiliyon ama kol hareket halde :) yada dedigin gibi yururken kolu sallamazsan saymiyor
Sen yine günlük bildirebilirsin abla istersen
Amacimiz biraz daha takimlari hareketlendirmek
Ben yarismadaymis gibi yarindan itibaren adim saymaya calisayalim

Yok bugün 10 bin ama yarından itibaren artacak abla kazanana kadar gece gündüz yürürüm

Su şimdilik 2 litre
Spor 30 dk pilates 10 dk abs @Nidsalii

Kızlar kabak pizzası harika oldu bundan sonra favorim

Afiyet olsun kizlar

İyi akşamlar 27 mart menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği Soganlı yumurta 1 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin
Öğlen yemedim kahvaltı bittiğinde 12ydi saat çay keyfi yaptım.
Akşam pizza yaptım karnabaharlı ama hiç sevmedim kokusu kötüydü çok az aldım normal pizza yedim 1 dilim. Çorba içtim doymayınca
2 litre su
5100 adım evde temizlik yaptık eşimle
Zipzip-

Afiyet olsun canım pizza olmamis

Sabah miktarlar az olsada biraz kalabalik olmus sanki cnm
Aksam güzel
Yine erken kapatmişin

Bütün gün gezmişin zaten evaya ne gerek var

Sabah miktarlar az olsada biraz kalabalik olmus sanki cnm
Aksam güzel
Yine erken kapatmişin

Bütün gün gezmişin zaten evaya ne gerek var
Pazar kahvaltısı oldu adam kırk yılın başı erken kalkmış kahvaltı hazırlamış es geçmek olmazdı

12den 16.30a kadar yürüdüm, markette de olsa, bana hala 2300 adım diyor bileklik

Akşamları erken kapatmak olayını işe başlayana kadar sürdürmeyi planlıyorum kısmetse.

Abla sen canını sıkma benim eva yalan olur, küçük durmadı uyudu bu saatte, birazda uyanır yatmasu 10nu bulur. Kısmet yani bazı şeyler

Gulumse24 yeni okudum durumunu Allah kolay geçirmeni nasip etsin herşey de vardır bir bundan sonra çook mutlu ol canım benim dualarımdasın
Allah razı olsun canım benim amin çok tşk ederim dualarda olmak çok güzel hepinizden Allah razı olsun güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…