Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Chedarice tatlim alisverise giderken saati bi lastikle falan bacagina yada ayak bilegine tak
Ben öyle düşünüyorum
Nabız almayınca çalışmıyor, de nedim simdi bileğime olmadı hafta içi zaten çıkamıyorum evden haftasonuna kadar düşüneyim bunu.

Geçen yakın markete gittim, elde poşetler hasıl hasıl geldim, tam ev kapısından giricem saat titredi bakayım ne bildirim gelmiş dedim, bana diyor ki " 1 saattir oturuyorsunuz" küfür ettim

Posetlerle algılamıyor mu o zaman etkinlik acin algiliyor kizlar

Menu
Sabah
1 dilim tbugday
1 kk peynir
1 sahanda yumurta yağsız
Yesillik

Öğle
Ton balikli salata 100g light balikla(190cal)

Aksam
2 tam buğday tortilladan pizza yaptim yarisini yedim cayla , esim ilk defa diyet icerikli birseyi begendi bende begendim ilk defa denedim

Su: 2 lt spor: 25dk Leslie adimlari sonra yazarim daha toto yer gormedi Z zipzip E Elif_Eylul @Tostombalakanne

Afiyet olsun canım
Tortilla neydi ki acaba

ADINIZ: Cansu
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:80.400
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Tekstil
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık için

Afiyet olsun canım

Hoşşgeldinnn

Hosgeldin canım aramiza bende elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum

Merak ettim yeni uye olup direk bizim takima yazdiniz takip ediyor muydunuz

Insallah hedefine birlikte ulasiriz

Hosgeldin cansu
Hedefine en kısa zamanda ulaşman dilegiyle takimda aktif olursan daha guzel sonuclar alirsun

Afiyet olsun rakibeciğim benim eşim de ön yargılı oluyor genelde sonra bi tadına bakayım diyor bi bakmışım benden önce hepsini yemiş bitirmiş oluyor

Aaaa gercektenmi hic dusunmedim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…