- 24 Haziran 2016
- 7.543
- 26.574
- 548
Temizlik güzel de filizim daha çocukları everecektikTemizlik valla
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım kahvaltı
11.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 7 zeytin
Recel 1 çatal 2 dilim çavdar ekmeği 1 kupa kayısı çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
1 tabak tarhana çorbası ekmekli
Akşam geç oldu hastane dönüşu 21.00
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Kırmızı biber salatası 4 catal
Bugün Spor yürüyüş yok malesef dışarı çıktık oğlumla ama zor adım atıyodum onuda saymıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul birbeste ablacım bugün belim tutuldu sporum yok çok üzgünüm
Yaş kemale ermis abla seninkinler ever gitsin benimkinler daga cücükTemizlik güzel de filizim daha çocukları everecektikbiraz daha dirensek sanki
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım kahvaltı
11.30
1 domates 1 salata 1 dilim peynir 7 zeytin
Recel 1 çatal 2 dilim çavdar ekmeği 1 kupa kayısı çayı
Ara türk kahvesi
Öğlen 13.30
1 tabak tarhana çorbası ekmekli
Akşam geç oldu hastane dönüşu 21.00
5 lahana dolması
Salata kıvırcık
Kırmızı biber salatası 4 catal
Bugün Spor yürüyüş yok malesef dışarı çıktık oğlumla ama zor adım atıyodum onuda saymıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul birbeste ablacım bugün belim tutuldu sporum yok çok üzgünüm
Of ya gerçekten berbat bı ağrı kucuk cocuk olunca hele çok zor . İnşallah benimde fıtık değildir de yeldir artık öyle dua ediyorum. Eşim ise sabah bı gidiyo aksam geç geliyo o alamaz ama büyük oğluma aldiririm canım sağol . Sende çok çekmissin ya valla üzüldüm ..çocuklarla zor oluyo hastalık.Çok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.
Kasım ayıydı galiba, bir tutuldu belim. 7 gün wcye bile eşimin kucağında gittim, 2 çocuk evde aç perişan.
D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.
Evet, korse de çok faydalı.
Beni unut canım bu hafta kötüyümGün özeti
12.00=kavurmalı yumurta 2 zeytin 1 çatal krem peynir salatalık havuç domates maydanoz 1 dilim ekmek ve 2 çb şekersiz çay(pazar kahvaltısı malum)
15.00=türk kahvesi maden suyu piko hcli(96kalori)
17.00=8 adet çilek yeşil çay 1 avuç Siirt fıstığı
20.00=1 kase pırasa yemeği 1 dilim biberli ekmek 4 yk yoğurt
Su 2.5 litre.
Bugün biraz geç saate kaldım malesef.
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Afiyet olsun canım
Sağolun kaptanlarimAfiyet olsun canım
Doğru diyorsun kuzum rahatlığa alışmışlar şimdiden trip derdi çekemem diyor oğlanlarYaş kemale ermis abla seninkinler ever gitsin benimkinler daga cücük
O agriyi bilirim ćalisirken merdivenden düsmustum popomun üstüne bel kemigim yerinde kaymisti korselerle gezdim iki büklum yattim wc ye cikamadim cok zor ciddenOf ya gerçekten berbat bı ağrı kucuk cocuk olunca hele çok zor . İnşallah benimde fıtık değildir de yeldir artık öyle dua ediyorum. Eşim ise sabah bı gidiyo aksam geç geliyo o alamaz ama büyük oğluma aldiririm canım sağol . Sende çok çekmissin ya valla üzüldüm ..çocuklarla zor oluyo hastalık.
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar ❤❤
Sabah bildirimleri unutmayın bakalim hafta sonunu nasil gecirmisiz
Bende gideyim bugünkü adimlarimi tamamlayip yarin icin dinleneyim
Tabi kim ceksin onlari evde ana babalari varDoğru diyorsun kuzum rahatlığa alışmışlar şimdiden trip derdi çekemem diyor oğlanlar
NeyedinÇok kötüyüm diyetim bozuldu
Kızmayın etmeyin
Ya şu akıllı saatlerden alasım var o olsa süper olur aslındaKiz ben wc ye bile telefonla gidiyodum yürüyüş yarsimasi yaparkendeliyimde azcik
Bende alamadim biturluYa şu akıllı saatlerden alasım var o olsa süper olur aslında
Künefe yemiş olabilir misinÇok kötüyüm diyetim bozuldu
Kızmayın etmeyin
Hepsine baktırdım d vitamini kullanıyorum canım diğerleri normal birde direnç çıktı işteÇok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.
Kasım ayıydı galiba, bir tutuldu belim. 7 gün wcye bile eşimin kucağında gittim, 2 çocuk evde aç perişan.
D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.
Evet, korse de çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?