Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz rahatladı mı bari ağrısı canım? 18-19 yıldır çekiyorum bu ağrıyı iyi bilirim nasıl illettir. İmkanın varsa yat dinlen kımıldama,
Hastaneden gelirken arabaya binip inmek biraz daha kolaydı şuan yine aynıyım ya ben dün yürüyüşe gittim biraz rüzgar vardı terledim birde markete gittim acaba diyorum yelmi girdi belime insallah öyledir.
Çok zor biseymis kıpırdamak bile mesele oluyo . Allahimda sana sifa versin canım ya . Şuan yatıyorum yatarken de duş alırım inşallah iyi gelir. Sanki belim kopup yerine geliyor öyle bı agri

60 dk. Gündüz 75 dk akşam canım.
Yine maşallah canım. 45 dakika zor geçiyor benim için. Ama dışarı çıkınca iki saat yürürüm tek sevdiğim spor....Sabahları soğuk olmasa sahile iner koşarım ama hala soğuk...öğle saatleri çok kalabalık oluyor utanıyorum koşmaya...Spor yapan kadınlara bayılıyorum.

Anladım canım bakalım yarın bir gideyim ne olacak bende etkisi
Böyle de kilo veremiyorum üzülüyorum

Evde korse varsa sarılan cinsten onu kullan canım biraz rahatlarsın... geçmiş olsun.

Korse yok ablacim malesef benim korselerkm var ama onlarda olmaz snairim zaten bu durumda da giyemem.iki.buklum oldum
Canım atkı varsa eşin yardım etsin onu sar...şal da olur...onun verdiği destek aynı zamanda sıcaklık çok iyi gelir. Gece uyurken de çıkarma. Ertesi gün zeytinyağı ile ağrıyan yere masaj kantaron varsa o da olur...pamuk gibi olursun..

Çok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.
Kasım ayıydı galiba, bir tutuldu belim. 7 gün wcye bile eşimin kucağında gittim, 2 çocuk evde aç perişan.
Anladım canım bakalım yarın bir gideyim ne olacak bende etkisi
Böyle de kilo veremiyorum üzülüyorum
D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.
Evde korse varsa sarılan cinsten onu kullan canım biraz rahatlarsın... geçmiş olsun.
Evet, korse de çok faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…