- 24 Haziran 2016
- 7.543
- 26.574
- 548
Hastaneden gelirken arabaya binip inmek biraz daha kolaydı şuan yine aynıyım ya ben dün yürüyüşe gittim biraz rüzgar vardı terledim birde markete gittim acaba diyorum yelmi girdi belime insallah öyledir.Biraz rahatladı mı bari ağrısı canım? 18-19 yıldır çekiyorum bu ağrıyı iyi bilirim nasıl illettir. İmkanın varsa yat dinlen kımıldama,
8 binde guzel biraz yürüdüğün yolu degistir 10 bin olurBen her gün yürüyorum ama maksimum 8 bin adım falan oluyor
Yine maşallah canım. 45 dakika zor geçiyor benim için. Ama dışarı çıkınca iki saat yürürüm tek sevdiğim spor....Sabahları soğuk olmasa sahile iner koşarım ama hala soğuk...öğle saatleri çok kalabalık oluyor utanıyorum koşmaya...Spor yapan kadınlara bayılıyorum.60 dk. Gündüz 75 dk akşam canım.
Anladım canım bakalım yarın bir gideyim ne olacak bende etkisiİshal ve karın ağrısı, ishal sorun değil de sürekli kramp şeklinde gaz sancısı vardı, geçer geçer diye 15 gün kullandım, geçmedi. ( bu 6 yıl önceydi)
4 ay önce yine denedim 2 gün iyiydi ama sonra tekrar aynu etkiler başladı, bıraktım
8bin azmi senceBen her gün yürüyorum ama maksimum 8 bin adım falan oluyor
Evde korse varsa sarılan cinsten onu kullan canım biraz rahatlarsın... geçmiş olsun.Hastaneden gelirken arabaya binip inmek biraz daha kolaydı şuan yine aynıyım ya ben dün yürüyüşe gittim biraz rüzgar vardı terledim birde markete gittim acaba diyorum yelmi girdi belime insallah öyledir.
Çok zor biseymis kıpırdamak bile mesele oluyo . Allahimda sana sifa versin canım ya . Şuan yatıyorum yatarken de duş alırım inşallah iyi gelir. Sanki belim kopup yerine geliyor öyle bı agri
Ah kaptanım eşim geliyor ben yürüyüşe geliyorum çocukları uyutmaya sürem kısıtlı8 binde guzel biraz yürüdüğün yolu degistir 10 bin olur
Çok sevindimKanbersiz dügün olurmu abla
Gun iicnde hareketleri saysan aslinda rahat 10 bini bulursun o zamanAh kaptanım eşim geliyor ben yürüyüşe geliyorum çocukları uyutmaya sürem kısıtlı45-50 dakika yürüyüş
Yarısalim buhafta bakalim ablaÇok sevindim
Korse yok ablacim malesef benim korselerkm var ama onlarda olmaz snairim zaten bu durumda da giyemem.iki.buklum oldumEvde korse varsa sarılan cinsten onu kullan canım biraz rahatlarsın... geçmiş olsun.
Ruhumuz şenlensinYarısalim buhafta bakalim abla
Evet cebimde taşısam telefonu aslında geçebilir bile ama emin değilimGun iicnde hareketleri saysan aslinda rahat 10 bini bulursun o zaman
Evet katılmak isterimTamam canım
Yarindan itibaren.menu paylasimlarini bekliyoruz
4.takimla adim yarisi yapiyoruz katilmak ister misin
Adimlari fotoğrafli paylasacagiz
Canım atkı varsa eşin yardım etsin onu sar...şal da olur...onun verdiği destek aynı zamanda sıcaklık çok iyi gelir. Gece uyurken de çıkarma. Ertesi gün zeytinyağı ile ağrıyan yere masaj kantaron varsa o da olur...pamuk gibi olursun..Korse yok ablacim malesef benim korselerkm var ama onlarda olmaz snairim zaten bu durumda da giyemem.iki.buklum oldum
Kiz ben wc ye bile telefonla gidiyodum yürüyüş yarsimasi yaparkenEvet cebimde taşısam telefonu aslında geçebilir bile ama emin değilim
Ondan sonra da gömerler en kötüsü kurtulur gideriz...ne koca ne elalem ne de diyet derdi kalmaz...ohhh bir rahatlama hissettimRuhumuza elfatihami okurlar bilemedim simdi
Çok zor ama geçeçek moralini yüksrk tut. Eczaneden yarın eşin mümkünse yakı alsın, iyi geliyor. Yel girdiyse de iyi gelir.Hastaneden gelirken arabaya binip inmek biraz daha kolaydı şuan yine aynıyım ya ben dün yürüyüşe gittim biraz rüzgar vardı terledim birde markete gittim acaba diyorum yelmi girdi belime insallah öyledir.
Çok zor biseymis kıpırdamak bile mesele oluyo . Allahimda sana sifa versin canım ya . Şuan yatıyorum yatarken de duş alırım inşallah iyi gelir. Sanki belim kopup yerine geliyor öyle bı agri
D vit yada b12 eksikliği de kilo vermeye engel, imkanın varsa onlara da baktır. Demir vs.Anladım canım bakalım yarın bir gideyim ne olacak bende etkisi
Böyle de kilo veremiyorum üzülüyorum
Evet, korse de çok faydalı.Evde korse varsa sarılan cinsten onu kullan canım biraz rahatlarsın... geçmiş olsun.
Temizlik vallaOndan sonra da gömerler en kötüsü kurtulur gideriz...ne koca ne elalem ne de diyet derdi kalmaz...ohhh bir rahatlama hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?