Anaa sen urfada mi oturuyorsunBen zaten hep urfadayım canım
Kız bişey yemedim haaa ufacık bişeydi boşver mezun olaydım daNilay yemis bacim yemis
Ama ben seni degil herkesi takip ediyorumkiEvet senden korkuma daha başka topiklere bakmaya korkuyorum
7 24 tetiktesin çık gez toz alışveriş yap temizlik yap dedektifliği bırak
Aslında hemen iyi geceler mesajimin altina yazmissin fark etmemiştim bir daha bakayim diye geldim öyle gördümAhanda burdaymış valla
Yolculuk yapacagim demistin ya urfaya gittin sandikBen zaten hep urfadayım canım
Ne kadar zamandır kullanıyosun,bir fark oldumu,markasını özelden yazabilir misin burdan sakıncalıysa,Collagen toz var cilt ve saç için almıştım. Kahveye yumuşak bir içim veriyor. Süt tozu gibi bir şey...tadı yok ama...
Zaten öyle misafir im burdaAslında hemen iyi geceler mesajimin altina yazmissin fark etmemiştim bir daha bakayim diye geldim öyle gördüm
Yolculuk yapacagim demistin ya urfaya gittin sandik
Yok canım ama sık gidip gelirimAnaa sen urfada mi oturuyorsun
Anacim sen listede degilsin zaten mezun olamassin ama için rahatlicaksa hedefine gelir ben menü yazmicam artik bukadar dersinKız bişey yemedim haaa ufacık bişeydi boşver mezun olaydım da
İnşaallah valla bu hafta mezun olurum inşallah pek bişey yok tu zatenAnacim sen listede degilsin zaten mezun olamassin ama için rahatlicaksa hedefine gelir ben menü yazmicam artik bukadar dersin
Kiz urfada yasamiyorsan nasil surekli urfada kaliyorsunZaten öyle misafir im burda
Gidip geliyorum yaniKiz urfada yasamiyorsan nasil surekli urfada kaliyorsun
Cozemedim seni
Vayyy be...maşallah maşallah ben 30 dk sonra sıkılıyorum sen supersin...
Geçen gün eşimin yanına eva yapayım dedimBen de sana bayılıyorum.
Valla abla hava mis gibi..sabah 9 da balkonda oturduk çoluk çocuk köye karşı keyifliydi...Sagolasin bitanem cok güzel tarifler var. Kopy yaptim
Sonuç nasil belli oluyor
Toplam adim sayisi kişi sayisinami bölünüyor
Diger türlü Kişi sayisi eşit olmazsa haksizlik olur :))
Tatlim acaba safra kesende sorun olabilirmi
Benim hep mideme vururdu
Ama dayanilamiyacak agri olurdu
Boyle mideye taş oturmus gibi
Ancak cikarirsam biraz rahatlardim
Sicak koyup yumusasin
yavas yavaş öne arkaya esnet cnm
Geçmiş olsun
Bu halde nasil yarismaya katilcan
Ayy cok imrendimmis gibidir orasi
Sicagi, tr yi cok ozledim
Yalniz bunlar yarista 15-20 bin adimlar yapiyolar
Canım yeni yeni kullanmaya başladım. Cildimde biraz parlaklık başladı saçlarımda da var canlılık ama şimdilik az...Voonka diye silindir bir kutuda toz halinde canım...kullanıcı yorumları çok güzel ama alıp da faydasını görmedim diyen yok... Saturn71' e örnek tarifler ekledim bugün. Bulup seni etiketleyeyim bı bak...Ne kadar zamandır kullanıyosun,bir fark oldumu,markasını özelden yazabilir misin burdan sakıncalıysa,
Ben kolajenli bir tablet aldım ama o kemikler için.
Kiz urfada yasamiyorsan nasil surekli urfada kaliyorsun
Cozemedim seni
Tabi ki değiştirebilirsin canim asil listede olmadigin icin sorun yokZipzip- kaptanım hedefimi degişmek istiyorum uygun mu sizin için
Kahveme koyuyorum. Smoothielerin içine. Bugün kırmızı pancar yaptım yoğurtlu onun içine koydum. Sana birkaç tane tarif ekleyeceğim hepsi diyet menüler. Diyetisyen Betül Karakuş hazırlamış.
Eki Görüntüle 2811521 Eki Görüntüle 2811522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?