- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
200 gram cok degil moralini bozmadan devam et canim
Daha varmis ama bu arada ilaçlarini kullanirsin canimNu arada gittim doktora ilaç verdi içmezsen seni çok yorar dedi insülin direnci için diyetisyene yönlendirdi tekrar bakalımm 12 nisana randevu aldımumarım iyi sonuçlar olur
Sabit olmanda guzel canımKilomu bildireyim de başlayayım yürümeye. Bugün fazla giremem. Bol yürüyüş pazar falan... Gerçi ben dayanamam yazarım.
Sabit sayılır. 74,8 kg. İdi. Cuma bol eksilerde buluşalım.
Kız maşallah maşallahh akşama sen 50binle gelmezsin dimi
sizin ordan buraya gelmesi akşamı bulacak demekYağmur yagyo burda
rakibem sabitsin nerdeyse bak bu bana iyi haberKilomu bildireyim de başlayayım yürümeye. Bugün fazla giremem. Bol yürüyüş pazar falan... Gerçi ben dayanamam yazarım.
Ödem gitti aslında kuzum kilodan ziyade. Kötü beslenince öncesinde böyle hızlı gidiyor gibi oluyor işte.
İlaç 1-2 haftaya tam etki ediyor imiş o yüzden o tarih ama ben devam edeceğim tabiDaha varmis ama bu arada ilaçlarini kullanirsin canim
Sagol cnmGünaydın abla artin cok degil cumaya eksi gelece
Senden cuma en az 1 gelir heralde tatlimKilomu bildireyim de başlayayım yürümeye. Bugün fazla giremem. Bol yürüyüş pazar falan... Gerçi ben dayanamam yazarım.
Selam canım inşallah vücutta öyle derGünaydın canımsenin o hit cardion üç Leslieye bedel
Yaaa burda da hava gürlüyo az daha yollama bu tarafa filizzzzz öğle arası 1 saat yürüyecektımmmmYağmur yagyo burda
Benmi yolluyomkiSelam canım inşallah vücutta öyle der
Yaaa burda da hava gürlüyo az daha yollama bu tarafa filizzzzz öğle arası 1 saat yürüyecektımmmm
Sabit olman guzel ama demek ki bir yerde hata yapiyorsun diyetisyen destegi guzel olacaktırCuma 70.8
Bugunde sabitim diyetisyene gidecegim bugun yeter artik bi ileri iki geri gitmekten sıkıldım
Bakalim bugun gideyim tahlil falan yaptirayim neler diyecek diyetisyenSabit olman guzel ama demek ki bir yerde hata yapiyorsun diyetisyen destegi guzel olacaktır
Çocuğu okula bıraktım biraz yürüyüş yaptım 30 dk leslie bloosted yaptım canım10binmi bu saatte
Sağolun kaptanımSüpersin canım
Ex rakibem 50 bin miKız maşallah maşallahh akşama sen 50binle gelmezsin dimi
sizin ordan buraya gelmesi akşamı bulacak demekgelmese susuzluk gelse ben sevmiyorum ahh ahh
rakibem sabitsin nerdeyse bak bu bana iyi haberçok yürüme diyecektim ama yarış aklıma geldi el-mecbur yürü rakibem yürü
Aralik ayinda takimda 34 ve 40 bin görmüştükÇocuğu okula bıraktım biraz yürüyüş yaptım 30 dk leslie bloosted yaptım canım
Sağolun kaptanım
Ex rakibem 50 bin miyok daha neler ayak mı dayanır ona
valla 25 bin mi neydi dün senin adımın. ona dayandı mı o ayacıkların kızzzÇocuğu okula bıraktım biraz yürüyüş yaptım 30 dk leslie bloosted yaptım canım
Sağolun kaptanım
Ex rakibem 50 bin miyok daha neler ayak mı dayanır ona
Ben şok.Aralik ayinda takimda 34 ve 40 bin görmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?