bende öle yapıyordum 40 dk felan ama havadan yürüyemedim.ben öğlen çıkamadım ya. patronun misafiri vardı. yoksa bende 40 dakika falan yürüsem baya adım olur diye seviniyordum
Kolay gelsin canım yine istede olsa çabalayıp adim atmissinay zipzip yürüyemiyoruz çünkü işyerindeyim. masusçuktan odaları gezip geliyorum 2600 olmuş daha. 10.000 yapcam tabiki ama
Tamam canim bu deger gerçeği yansitmaz zaten artik cuma gunu eksilerle bekliyorum
İyi kaptanım azcik Eva yaptım.Adimlar ne durumda kizlar yürüyor muyuz
Wawww guzel adim olmusİyi kaptanım azcik Eva yaptım.
78 dk. Eva yaptım.Wawww guzel adim olmus
Gerçekten mi@Tostombalakanne diğer takımda seni anmışlar kalplerini ağızlarına getirmişsin bak benden söylemesigeceden mi başladın diye düşünmüşler
78 dk eva mı ona nasıl ciğer dayanır ben 30 dk eva yapıyorum da dalağım yav bırak artık beni patlıcam diye bağırıyordu78 dk. Eva yaptım.
Sağol canım. 5 aydir spor yapıyorum. Alıştım. Pazara gideceğim. 3 -5 bin atayım geleyim. Şimdi kahve içiyorum. Çok isim var.78 dk eva mı ona nasıl ciğer dayanır ben 30 dk eva yapıyorum da dalağım yav bırak artık beni patlıcam diye bağırıyorduhelal olsun
Kolay gelsin canım şimdiden ve afiyet olsun ben de basim ağrıyor diye ilaç içtim hafiflesin kalkayım tekrar spor yapayımSağol canım. 5 aydir spor yapıyorum. Alıştım. Pazara gideceğim. 3 -5 bin atayım geleyim. Şimdi kahve içiyorum. Çok isim var.
Geçmiş Olsun canım.Kolay gelsin canım şimdiden ve afiyet olsun ben de basim ağrıyor diye ilaç içtim hafiflesin kalkayım tekrar spor yapayım
Sağol canımGeçmiş Olsun canım.
Teşekkür ederim cnmminik kuşunuzun doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneleri olsun :)
Mutlu yaşları olsun miniği yaaaaTeşekkür ederim cnm
Bende bugün erken bitirdim işleri eliptik yapicqm biraZdan ..Dukan bırası yaptım odemide atiyim bugünTemizlik bitti aksam 6.30 a kadar isim yok yürüyüş yapabilirim artik
Teşekkür ederim cnm benimMutlu yaşları olsun miniği yaaaa
Benim küçük kızım da 2.5 yaşında nasıl tatlı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?