Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben öğlen çıkamadım ya. patronun misafiri vardı. yoksa bende 40 dakika falan yürüsem baya adım olur diye seviniyordum
bende öle yapıyordum 40 dk felan ama havadan yürüyemedim.
yağmur yağacak gibiydi.
işten çıkıp pazara kadar yürüsem mi bilmiyorum dolmuşa yetişirim. oraya varana kadar 7500 adım oluyor hesap yaptım
eve gelene dek 10 bin

@Tostombalakanne diğer takımda seni anmışlar kalplerini ağızlarına getirmişsin bak benden söylemesi geceden mi başladın diye düşünmüşler
Gerçekten mi sabah 8 den beri anca oturdum yarım saat önce kahvaltı için onun harici çocuğumu okula götürdüm yolumu uzatıp az gezdim yürüyüş yaptım eve geldim küçük kızımın peşinde 4 döndüm o arada 30 dk spor yaptım sonra evi topla süpür sil yıka kaldır indir sonra gittim kızımı okuldan aldım o arada da biraz yürümüş olabilirim tabi

78 dk eva mı ona nasıl ciğer dayanır ben 30 dk eva yapıyorum da dalağım yav bırak artık beni patlıcam diye bağırıyordu helal olsun
Sağol canım. 5 aydir spor yapıyorum. Alıştım. Pazara gideceğim. 3 -5 bin atayım geleyim. Şimdi kahve içiyorum. Çok isim var.

Mutlu yaşları olsun miniği yaaaa

Benim küçük kızım da 2.5 yaşında nasıl tatlı oluyorlar
Teşekkür ederim cnm benim Akranmis kuzularimizHer geçen gün daha bir tatli oluyorlae sanki.Konusmayada basladi teyzesi bıcır bıcır ölüyorum eriyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…