BendeBen 0 dayım.
Iyihadi canim sevin isteKızlar Diyetisyen yazdı şimdi pes etmek yok sık sık tartılma suyu biraz daha artır arada yüksek görünebilir ama düşecektir takma kafana dedi bakalım
Ben 11 de başlayacağım Evaya. Merak etme bugün 25.000 adım en az.Kalk kalk
Bende kardesime gitcem bugun 10bin net olurda gecerBen 11 de başlayacağım Evaya. Merak etme bugün 25.000 adım en az.
Günaydın canım. Sağlıkla nice yaşları olsun kızının..Günaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artıkSize doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler
S
Büyük migroslarda kefir var canli...kuru sekilde aliyirsun bekletince canlaniyir kullaniyirsun uzun süreCanım suyunu biraz daha arttırmalısın ve bağırsaklarını hareketlendirici şeyler tüketmelisin. yeşilçay limon çayı demleyebilirsin. Kefir özellikle çok faydalı. heleki kendin mayalayabilirsen ne güzel. ben oğlum doğduğu zaman maya bulmuştum bi sene kadar yaptım ama sonra mayamı öldürdüm unuttumondan beri de hiç içmedim galiba. direncini bu şekilde kırabilirsin
aa ilk kez duydum. ben bi grup vardı o zaman facebookta insanlar birbirine ücretsiz gönderiyordu o şekilde almıştım. bi bakayım canım teşekkürlerBüyük migroslarda kefir var canli...kuru sekilde aliyirsun bekletince canlaniyir kullaniyirsun uzun süre
Ooo süpersin demekki almakta iyi gelmiş hızlı vermiş sinGünaydın canlarım62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım.
Sabit olmasida cumaya güzel eksi geleceginin garantisi cnmGünaydın kızlar
Kaptanım tartım sabit. 62 geldim. 61.8 61.9 arasi gitti bi heyecanlandım ama 62 dedibuna da şükür. Cumaya eksilerim bolca
Rakibim bugun benden öndesinGünayydınnn,
82.15 ile +200 diyorum, dün gece 2 lt su içtim belki hala gitmemiştir, dün sabah 81.95tim çünkü.
Hosgeldinnnn cnmGünaydın mutlu haftalar kızlar
Cumartesi yine hastanedeydim
Dün de siteye bir iki kere girmeye çalıştım site hata verdi olmadı nedense .
Burayı çok özledim
Geçen hafta daha fazlaydiPazartesi kilo bildirimi 88.9
+900.
Can sikicak kadar bi arti degil cnmYa kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Masallah süper eksi cnmGünaydın canlarım62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım.
Bi eksi daha
2 gündür aksam menün fazlaydi ona ragmen bence fazla bi arti degil cnmGünaydın kızlar artı 300 gram var. Bir öpün fazla yedim ama çok da yürüdüm yaniNeyse cumaya eksiye döner umarım Eki Görüntüle 2811986
Cumada arti oldugun icinGünaydın kızlar bende +500 geldim ama kaçamak yapmadım niye böyle oldu anlamadim
Cok güzellll masallahh yasimGünaydın kilo kontrolü
Cuma 76.8
Pazartesi 76.3
-400
Gördüysen geri gelecektir tatlimdün 81,9 gördüm diye çok sevinmişim ben.
Asya hanim büyümüşte 2 yasindami olmuşGünaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artıkSize doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler
S
Haftaya cok güzel baslamişin bestecimSelam kızlar
Cuma: 61.8
Pazartesi: 61.5
Fark eksi 300
Cumartesi günü 61.1 idim sanırım kas yaptim baska şüphem yok asla kaçamağımda yok hayırlısı bakalım 300 de az değil yola devamZipzip-
Cumaya guzel eksi ile gelirsinGünaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Bende memnunum canim aylik,haftalik adimlar sayesinde kalkip adim atiyorum yoksa 0 yazacakBen senin önerinle samsung health kullanmaya başladım kaptanım, memnunum uygulamadan.
Eksin guzel canımSelam kızlar
Cuma: 61.8
Pazartesi: 61.5
Fark eksi 300
Cumartesi günü 61.1 idim sanırım kas yaptim baska şüphem yok asla kaçamağımda yok hayırlısı bakalım 300 de az değil yola devamZipzip-
Benim daha yok gibiDaha 2000deyim
Günaydın abla artin cok degil cumaya eksi gelecekGunaydinnn güzeller
Hepimiz icin güzel bi hafta olsun insallah
Ben eksiyim demek isterdim ama malaseff
Ne yapsam pazartesi eksi olmayi beceremiyorum
Sabah kalkinca hemen tartildim, cuma gibi beklemedim
+500
Buyuk ihtimal o kadar degil ama yinede ekside degilim
Yapacak bisey yok
Yola devammmmmmmm
Sabit gelmende guzel canim
Bende kış ve sogugu hic sevmiyorum temmuzda dogmanin etkisi mi bilmiyorum amakızlar ya dışarda ne güzel hava var masmavi gökyüzü ama akşamüstü yağmur geliyormuş ve yarın yine kar varmış Ankara'da.. iliklerime kadar dondum bu sene
Yağmur yagyo burdakızlar ya dışarda ne güzel hava var masmavi gökyüzü ama akşamüstü yağmur geliyormuş ve yarın yine kar varmış Ankara'da.. iliklerime kadar dondum bu sene
10binmi bu saatte
Süpersin canım
Amannn genemi...size kar geliyo bizede ayazikızlar ya dışarda ne güzel hava var masmavi gökyüzü ama akşamüstü yağmur geliyormuş ve yarın yine kar varmış Ankara'da.. iliklerime kadar dondum bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?