- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Cumaya eksilersin o zaman canım o zamana regl şişkinliğin iner gerçek kilon gelir. bende haftaya olacamGünaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Reg oldum onun ödemi eminim çünkü akşamda 82lerde çıktım
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artıkSize doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler
S
Nice mutlu senelere canimGünaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
Bugün kızımın doğum günü teyzeleri 2 yaşımız da olduk resmen büyüdük artıkSize doğum hikayemi anlatmak isterdim ama millete aç yemek bekler
S
Şimdi diyetisyene yazdım bakalım ne cevap verecekOzaman tartiya söyle onu
Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz.Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamamO uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında
Süpersin belki de vücut alıştı dediğin gibi. Acaba bikaç gün ara mı versen çaylaraHergün akşam mutlaka yeşilçay içiyorum
Sabahları da kiraz sapı
Bayağıdır devam edince vücut alışmamıştır inşallahhh
merak ettim biz de söyle cevabı olur muŞimdi diyetisyene yazdım bakalım ne cevap verecek
Teşekkür ederim cnm benimNice mutlu senelere canim
Fazla ödem sanirim
Şimdi diyetisyene mesaj attım bakalım ne diyecekSüpersin belki de vücut alıştı dediğin gibi. Acaba bikaç gün ara mı versen çaylara
Bir Ömür sağlıklı mutlu, başarılı yaşlari olsun.Günaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Tamam canımmerak ettim biz de söyle cevabı olur mu
Bende hevesleniyorum şu adımsayarlı kol saatlerine ama alsam bile takmam biliyorum çünkü hayatta bişe takamam saat yüzük kolye küpe.Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz.
Ay bende. Niye böyleyiz biz. Çok severim ama takamıyorum.Bende hevesleniyorum şu adımsayarlı kol saatlerine ama alsam bile takmam biliyorum çünkü hayatta bişe takamam saat yüzük kolye küpe.
bende başkasında görünce bayılırım ne güzel derim ama kendime yakıştıramam da sevmem de ağırlık gibi. bi evlilk yüzüğüm var zaten onu bile takmıyorum. eşim bozuk atıyor bazen ama napim sevemiyorum sanki ağırlık gibi ya.. hatta ben kışın boyunluk şapka vs bile takamamAy bende. Niye böyleyiz biz. Çok severim ama takamıyorum.
200 gram için moralini bozma. Sen bu hafta kesin eksisin...Ya kızlar o kadar dikkat ettim haftasonu +200 üm yaaa sporumu da yaptım hiç kaçamağı da yok
Uzun yıllar 64 lü kilolardaydım acaba direnç kilom mu bilemiyorum yaaaa moralim bozuldu
Oooo kocaman abla olmuş minik kuzu, mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun ailesiyle birlikte güzel günleri olsun,Günaydın kizlar
Geçen cuma 80.9
Bugün 82
S
Ben 0 dayım.Daha 2000deyim
Harikasin canim tebriklerGünaydın canlarım62.8 kg ile geldim malum ödem gitti sanırım. - 700 şimdilik cumaya inşallah daha çok gitmiş olacak Zipzip- E Elif_Eylul kaptanım adımlar bugünden itibaren diye foto atmadım bugün foto atmaya başlayacağım.
Kalk kalkBen 0 dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?