Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumaya eksilersin o zaman canım o zamana regl şişkinliğin iner gerçek kilon gelir. bende haftaya olacam
kızının doğum günü kutlu olsun canım. Bir ömür mutlu olsun inşallah. doğum hikayen için ben hazırım. aç karınları doyur gel

Nice mutlu senelere canim
Fazla ödem sanirim

Kaptanım tel yeni düşürdüm mındar ettim bu eski bir tel bunuda üstümde tasiyarak riske atamamO uygulamaların hiç biride gerçek sonuçları yansıtmıyor bizzat denedim zamanında
Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz.

Bir Ömür sağlıklı mutlu, başarılı yaşlari olsun.

Evet bence de. Ama ben sadece spor yaparken açacağım. Sporda adımlarımi doğru sayıyor gibi. Yürüyüş ve spor sırasında açarim. Malum büyük kapışma içindeyiz.
Bende hevesleniyorum şu adımsayarlı kol saatlerine ama alsam bile takmam biliyorum çünkü hayatta bişe takamam saat yüzük kolye küpe.

Ay bende. Niye böyleyiz biz. Çok severim ama takamıyorum.
bende başkasında görünce bayılırım ne güzel derim ama kendime yakıştıramam da sevmem de ağırlık gibi. bi evlilk yüzüğüm var zaten onu bile takmıyorum. eşim bozuk atıyor bazen ama napim sevemiyorum sanki ağırlık gibi ya.. hatta ben kışın boyunluk şapka vs bile takamam

Oooo kocaman abla olmuş minik kuzu, mutlu huzurlu sağlıklı yaşları olsun ailesiyle birlikte güzel günleri olsun,

Harikasin canim tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…