Hic kullanmadim ama cok mantikli en azindan zarar görme olasiligi yokBunlarda cok pratik oluyor cnm
Selam canim Allah kabul etsin gec saatte sahurun etkisi olabilirSelam herkese. Okuldn sonra kuaföre uğradım, kızlara yemek hazırla ilan derken bu saat oldu.
Bildirimim
Cuma 82.8
Bugun 82.9
Gec saatte sahur yaptim arti beklemiyordum aslında,
first ladyy durumlar ne rakibem
Dersini çalış canim kolay gelsin vaktin olursa adim atarsinCanlarım havalar güzelleşti malum komşularımdan birini ikna ettim ve yürüyüşe gidip geldim. 9 bin adım bir saatteşimdi biraz dinlenip ders çalışacağım. 10 bin tamamlarım tabi. Yetmez derseniz akşama daha çok var
süper o zaman çıkışta yürü bencebende öle yapıyordum 40 dk felan ama havadan yürüyemedim.
yağmur yağacak gibiydi.
işten çıkıp pazara kadar yürüsem mi bilmiyorum dolmuşa yetişirim. oraya varana kadar 7500 adım oluyor hesap yaptım
eve gelene dek 10 bin
valla gerçekten. ama çok iyisin kız cidden. tebrik ediyorum sneiGerçekten misabah 8 den beri anca oturdum yarım saat önce kahvaltı için onun harici çocuğumu okula götürdüm yolumu uzatıp az gezdim yürüyüş yaptım eve geldim küçük kızımın peşinde 4 döndüm o arada 30 dk spor yaptım sonra evi topla süpür sil yıka kaldır indir sonra gittim kızımı okuldan aldım o arada da biraz yürümüş olabilirim tabi
bende merakımdan gidip geliyorummKızlar 4. Takıma gittim.
Suprizler olacakmış. Muhteşem adımlar atıyorlarmiş.
haydiii yürüyelimmmmm.
selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum.Slm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim
Üzücü bi haber aldim
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis
oo süper valla kıskanıyorum heeeCanlarım havalar güzelleşti malum komşularımdan birini ikna ettim ve yürüyüşe gidip geldim. 9 bin adım bir saatteşimdi biraz dinlenip ders çalışacağım. 10 bin tamamlarım tabi. Yetmez derseniz akşama daha çok var
1 saatte 9 bin adım icim tempolu mu yurudun canm naptin?Canlarım havalar güzelleşti malum komşularımdan birini ikna ettim ve yürüyüşe gidip geldim. 9 bin adım bir saatteşimdi biraz dinlenip ders çalışacağım. 10 bin tamamlarım tabi. Yetmez derseniz akşama daha çok var
var karnabahar pizzasi :)kabak pizzasi :)Fit pizza tarifi olan var mı?
Aynı aynı heyecanlanınca oluyor çoğu zamanDoktor normal demis evham yapma bencede cnm.. heyecanli bir şey anlatinca özellikle tekrarlama olurdu büyük kızımda benimde
Anladım canım çok sağolHic hatirlamiyorum cnm ama cok uzun süre degildi
Şimdi 5 yasinda
Gayet güzel konuşuyor
Ben dün kabak pizzası yaptım enfes oldu1 saatte 9 bin adım icim tempolu mu yurudun canm naptin?
Minik kuzunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlarını hep beraber kutlarsınız insaAllahTeşekkür ederim cnm
Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorumSlm kizlar
Görüşmem vardi
Üzücü bi haber aldim
Komadan çıkmış heralde
Haha aslında giden ödemdi ben de reglim bitmek üzere sana denk geldi rakibeciğimKiz ptesi niye eksi geliyorsun cok ayip hafta sonunun anlami ne
Sağol canım ex rakibeciğim sizlerde çok iyisiniz amasüper o zaman çıkışta yürü bence
valla gerçekten. ama çok iyisin kız cidden. tebrik ediyorum snei
bende merakımdan gidip geliyorumm
selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum.
oo süper valla kıskanıyorum heee
Evet canım tempolu yürüyoruz 6.5 km ortalama. Alıştık bide eskiden 6 7 adım anca olurdu. Alıştıkça yolda uzadı tempoda arttı.1 saatte 9 bin adım icim tempolu mu yurudun canm naptin?
çok geçmiş olsun ablacimSlm kizlar
Görüşmem vardi
Üzücü bi haber aldim
Komadan çıkmış heralde
Geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Daha yeni kendime gelebildim.
geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Daha yeni kendime gelebildim.
Vaouvvvv çok iyi sin canım bende 10 bin tamamlıycm bugünCanlarım havalar güzelleşti malum komşularımdan birini ikna ettim ve yürüyüşe gidip geldim. 9 bin adım bir saatteşimdi biraz dinlenip ders çalışacağım. 10 bin tamamlarım tabi. Yetmez derseniz akşama daha çok var
Bi an doktor sana kötü bir şey söyledi sandım. Çok geçmiş olsun görümcrnin eşine, Allah şifa versin.Slm kizlar
Görüşmem vardi
Üzücü bi haber aldim
Komadan çıkmış heralde
Aynen büyük 17,5 aylıkken 3 kelimeli cümlelere geçmişti, çok konusurdu, bi ara takılmaya kekelemeye başlamıştı, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay falan arara ara sürmüştü.Maşallah kuzuya
Ya benim kızım 1.5 yaşında konuşmaya başladı kelime haznesi o kadar çok ki duyduğu 1 kelimeyi asla unutmaz
Ama bir haftadır cümleye başlarken tekrar etmeye başladı anne anne anne diye mesela cümlenin ilk kelimesi
Doktoru aradım sordum normal dedi yaşıtlarından önde gittiği için onları yakalıyor dedi amma çok korktum kendiliğinden geçer dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?